Gotov k'o u Zenici.miralem444 je napisao/la:Bas me zanima kolko ce nasih navijaca bit u parizu..?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Gotov k'o u Zenici.miralem444 je napisao/la:Bas me zanima kolko ce nasih navijaca bit u parizu..?
Mislim da 5 % od kap. mogu da dobiju, po UEFA pravilima za gostemiralem444 je napisao/la:Bas me zanima kolko ce nasih navijaca bit u parizu..?
izgubili smo protiv portugala jer smo odigrali ko p*cke uzvratnu, a ne radi platinijaElegant je napisao/la:Da budemo sto realniji OK![]()
Uzmite samo primjer Portugala, da jedna "mala" BiH ide pored jednog Portugala u kojem igra Kristina koja donosi $$$$$$$$ ???
Logika !
Slabo se ta tekma može potisnuti, no ne mora biti nikakvo predzkazanje za naš sljedeći meč.Jeste li potisnuli u zaborav sramotan poraz od Francuske? Da, onaj u drugom kolu kvalifikacija za Euro 2012, kada su naši prosječni i ispod prosječni fudbaleri poniženi od "trikolora". Onda, kada pred svojih 25.000 navijača nisu pošteno ni "primirisali" ka golu Llorisa.
Prvi su Danci, drugi smo mi.Principatus je napisao/la:Pred utakmicu sa Francuzima nase momke treba staviti pred TV i ukljuciti snimak Albanija:Francuska.
Imam jos jedno pitanje. Cuo sam od nekog forumasa, mislim da je bio NoName, da su velike sanse da budemo najbolji drugi. Jesmo li vec najbolji drugili ili cemo to jos biti?
Sta si ti gledao u drugoj, pa Rosseti nam je svirao svaki dodir sa loptom.JohnnyDinamitas je napisao/la:izgubili smo protiv portugala jer smo odigrali ko p*cke uzvratnu, a ne radi platinijaElegant je napisao/la:Da budemo sto realniji OK![]()
Uzmite samo primjer Portugala, da jedna "mala" BiH ide pored jednog Portugala u kojem igra Kristina koja donosi $$$$$$$$ ???
Logika !
MravacMegamon je napisao/la:Da ne citam sve zanima me ko nema pravo nastupa i kome prijeti opasnost suspenzije.Ako Francuzi kiksaju protiv Albanaca mi onda i sa remijem mozemo biti prvi ?
Pa nije tek počelo, oko stadiona i po gradu milioni raznih štandova... Pravi teferič postajeBosniacum Lilium je napisao/la:ne znam sta da kazem, frapiran sam navijacima u zenici, cuo sam da neko spominje da je bilo like korida, okretali se janci i slicno. To se po meni mora nekako (bilo kako) promijeniti. Stvarno sramota!
P.S. ja cu biti zadoovljan i barazom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.