Ništa bolje od ovoga mi ne bih trebalo ...
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
mislim da je nov negdje oko 40.000 markica, ili koja hiljada gore, ovisi o opremi. polovan, hmm, nemam pojma, no vw uvijek dobro drzi cijenu. Ja sam razmisljao o tom autu, ali je jednostavno prepreskup za moje uslove. Imas specifikacije, pa dakle i info o potrosnji (to opet ovisi o motoru koji bi uzeo), na njihovoj oficijelnoj stranici, pa ti to moze biti neka referenca.bimbrlica je napisao/la:sta mislite o vw sciroccou?? za koliko se para moze nabaviti??isplati li se? koliko trosi?
Ovo ce biti finalni izgled mog. U biti, vec jest, identicna boja, all silver, samo fale ove s-line felge i ovaj lip spoiler, a originalni zadnji branik je svakako ekstra od ove linije. Doduse ima chrome package sto ovaj nema, a dosta vizualno daje vozilu. Ekstra linija, krajnje zahvalno auto.neko treći je napisao/la:
Ništa bolje od ovoga mi ne bih trebalo ...
Slazem se, no ja bih najradije vratio kasetofone i onda redao jednu po jednu kasetu iz stare kolekcije Bijelog Dugmeta... Ah, ta nostalgija... Hoce me nesto..Devil je napisao/la:Kupio sam usb za auto,dobra zajebancija,mnogo bolje nego da imas kamaru cd-ova u autu.Podrzava usbove do 4 GB,te ima prikljucke za punjace svake vrste telefona.![]()
Doslo je vreme da kazem zbog cd-ovima.
Dobro je nisi rek'o gramofon,kako si poceo mislio sam da hoces._dreamer_ je napisao/la:Slazem se, no ja bih najradije vratio kasetofone i onda redao jednu po jednu kasetu iz stare kolekcije Bijelog Dugmeta... Ah, ta nostalgija... Hoce me nesto..Devil je napisao/la:Kupio sam usb za auto,dobra zajebancija,mnogo bolje nego da imas kamaru cd-ova u autu.Podrzava usbove do 4 GB,te ima prikljucke za punjace svake vrste telefona.![]()
Doslo je vreme da kazem zbog cd-ovima.
Ja koristim SAVA ESKIMO S3,175 65 r14 (made in Slovenia). Imaju isto takve al napravljene u Poljskoj,al te su s.ranje malo zezce.Devil je napisao/la:Kakvi ste sa zimskim gumama,koje su po vama najbolje ili koje koristite,do sada su mi bile NOKIAN,izuzetno kvalitetne gume za zimu,a kako i ne bi bilo kada ih skandinavac pravi.Ali da vidim kakve su vase ocene da li da ostajem na njima ili da ih eventulano menjam.
tigar je srpska firma mislim onako gume.. jeftine ...moj stari kupio savine Eskimo nisu skupe, a dobre ...najbolji omjer cijene i kvalitetemajestic24 je napisao/la:Ja koristim SAVA ESKIMO S3,175 65 r14 (made in Slovenia). Imaju isto takve al napravljene u Poljskoj,al te su s.ranje malo zezce.Devil je napisao/la:Kakvi ste sa zimskim gumama,koje su po vama najbolje ili koje koristite,do sada su mi bile NOKIAN,izuzetno kvalitetne gume za zimu,a kako i ne bi bilo kada ih skandinavac pravi.Ali da vidim kakve su vase ocene da li da ostajem na njima ili da ih eventulano menjam.
Devil,za te tvoje nisam jos cuo...ovdje kod mene se najcecse koriste ove moje gume,imaju neke TIGAR gume, Michelinke te SPORTIVA.
Prosto ne verujem da nisi cuo za njih.Profi vozaci se slazu da su definitivno najstabilnije i najbrze gume za sneg.A i Nokian je jedna od najprofitalbinih kompanija,jer su 2008.cini mi se samo od prodaje guma zaradili cistih 700 miliona eura.Jeste da su malo skuplje za mene(takodje 175,65 r14),cena im se krece oko 60 eura po komadu.Ove godine ministartstvo opet prolongiralo odluku o zimskim na sve 4 za sledecu godinu,pa cu i ove samo dve uzeti ne zivim u Rusiji.majestic24 je napisao/la:Ja koristim SAVA ESKIMO S3,175 65 r14 (made in Slovenia). Imaju isto takve al napravljene u Poljskoj,al te su s.ranje malo zezce.Devil je napisao/la:Kakvi ste sa zimskim gumama,koje su po vama najbolje ili koje koristite,do sada su mi bile NOKIAN,izuzetno kvalitetne gume za zimu,a kako i ne bi bilo kada ih skandinavac pravi.Ali da vidim kakve su vase ocene da li da ostajem na njima ili da ih eventulano menjam.
Devil,za te tvoje nisam jos cuo...ovdje kod mene se najcecse koriste ove moje gume,imaju neke TIGAR gume, Michelinke te SPORTIVA.
zuka_TM je napisao/la:Imao sam dvicu 1.6 td koliko sam dao para na nju u kvarove iako su dijelovi jeftini mogo sam neku E klasu vozati,svaki put kad je vidim u gradu kako se vozi nemam napretka 7 dana![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot] i 4 gosta.