ma ne znam ni ja ko se ovo skupio i kontriraju neni hmm...ne kontam stvarno pojedine, pa evo ima ih 4-5 sa novim nickovima i to bas svoje prve postove napisu upravo ovdje

...dovoljno je to vidjeti i odma ti je jasno ko su zapravo oni...ne treba ih uopste ni citati, jer u nijednom njihovom postu i nisam vidjeo nista u cemu bi se slozio sa njima....nisam se do sada ni javljao ovdje, ali sam citao naravno i pratio sam utakmice koje su bile u prenosima ...ovdje se i ne javljam i ne iznosim svoja misljanja, jer nisam dole i ne pratim nase mlade igrace, tako da nema smisla da bilo kome kontriram, jer svi su bolje upoznati od mene...ono sto sam mogao da vidim u ovim prenosima, neno sto god je rekao bio je upravu to se moglo i vidjeti, ali to sto drugi misle o tome necu dalje da ulazio.
ali ovaj val nadolazecih novih nickova trebalo bi zaustaviti, jer odavno su takvi pokvarili ovaj forum, ali administracija i dalje ne cini nista kako bi zaustavila registrovanje svakakvih baalavaca na ovaj forum...prosto starim clanovima i ozbiljnim forumasima se vise ovdje i ne pise zbog ovakvih ebiga