Mlade selekcije BiH - Kosarka

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

bosanac035
Kontakt:

Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH

Post Postao/la bosanac035 » 18 jul 2011, 01:18

legenda reala je napisao/la:Kaka su se ovo djeca okupila i vrijeđaju ,našeg doktora košarke ,djeco razlaz ,koji li ste od igrača vas trojica da mi je samo znati ili je sve ista osoba ,samo sa drugim nikom .

Pa ko god je gledo ove momke jasno mu je da od njih neće biti ni k od košarkaša ,pa oni ne znaju osnove košarke jbt,više bi ja ko amater pogodio slobodnih nego oni ,loptu bi bolje prenosio ,pa i skako bi bolje nego oni naši centri iako su visočiji 20 cm.

Neku veče sam reko i ponoviću:

PIŠAM TI NAŠU KOŠARKU AKO SU ONI NAŠA BUDUĆNOST!!!!!

pa sa onakvim talentima ima da nikad ne izađemo iz B divizije,nedo bog da oni dođu do A tima ,pa mi bi igrali sa njima C diviziju (ako postoji ;) :lol: :lol:
Potpis ;)
I Love this game !!!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 jul 2011, 05:08

ma ne znam ni ja ko se ovo skupio i kontriraju neni hmm...ne kontam stvarno pojedine, pa evo ima ih 4-5 sa novim nickovima i to bas svoje prve postove napisu upravo ovdje :)...dovoljno je to vidjeti i odma ti je jasno ko su zapravo oni...ne treba ih uopste ni citati, jer u nijednom njihovom postu i nisam vidjeo nista u cemu bi se slozio sa njima....nisam se do sada ni javljao ovdje, ali sam citao naravno i pratio sam utakmice koje su bile u prenosima ...ovdje se i ne javljam i ne iznosim svoja misljanja, jer nisam dole i ne pratim nase mlade igrace, tako da nema smisla da bilo kome kontriram, jer svi su bolje upoznati od mene...ono sto sam mogao da vidim u ovim prenosima, neno sto god je rekao bio je upravu to se moglo i vidjeti, ali to sto drugi misle o tome necu dalje da ulazio.

ali ovaj val nadolazecih novih nickova trebalo bi zaustaviti, jer odavno su takvi pokvarili ovaj forum, ali administracija i dalje ne cini nista kako bi zaustavila registrovanje svakakvih baalavaca na ovaj forum...prosto starim clanovima i ozbiljnim forumasima se vise ovdje i ne pise zbog ovakvih ebiga
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

eroor
Kontakt:

Post Postao/la eroor » 18 jul 2011, 08:35

sudija4 je napisao/la:NIsam igrac,ali zato sam kosarakaski sudija i mislim da mi to daje za pravoo da komentarisem... A nenine izjave...pa pola je laznih tako da ne vrijedi komentarisati... Momci samo tako, ko vas voli uz vas je... samo nemojte da se uvrijedite ako vam koji od ovih silnih "strucnjaka" nesto kaze... ;)

Samim tim što si rekao da si košarkaški sudija i što ti misliš to ti odmah nedaje pravo da komentarišeš bilo kakvu igru i igrače. Sve dok savez budu vodili sudije i delegati i oni krojili košarku BiH nema ništa od nas.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 18 jul 2011, 08:38

SaltCityAttack je napisao/la:
ali ovaj val nadolazecih novih nickova trebalo bi zaustaviti, jer odavno su takvi pokvarili ovaj forum, ali administracija i dalje ne cini nista kako bi zaustavila registrovanje svakakvih baalavaca na ovaj forum...prosto starim clanovima i ozbiljnim forumasima se vise ovdje i ne pise zbog ovakvih ebiga
i ti si nekad napisao svoj prvi post i bio dio poplave novih forumaša. nemoj tako, svako ima pravo da iznese svoje mišljenje bez obzira na "radni staž" na forumu.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 jul 2011, 10:06

admin je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:
i ti si nekad napisao svoj prvi post i bio dio poplave novih forumaša. nemoj tako, svako ima pravo da iznese svoje mišljenje bez obzira na "radni staž" na forumu.

jest care samo moj prvi post je bio vjerovatno na temi Slobode sto je i logicno, ali ovo sto danas sve vise i vise ima to su ovi nickovi koji svoje prve postove napisu na temama kao sto je ova gdje se samo nadovezuju na postove nene i drugih forumasa ....samo sam zelio reci da bi mogli barem ako nista ublaziti to i to ako bi samo stavili da vi odobrite svaki novi rekistrovani nick...uglavnom izvinjavam se sto sam se javio, samo sam citao ove teme o nasoj kosarci i mogao sam da uocim ovo sto sam vec ranije naveo
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 18 jul 2011, 15:43

Nasi vode 54-51, 3 minute do kraja!

Edit.
56-51

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 18 jul 2011, 15:53

pobjedili 60-57!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 18 jul 2011, 15:54

cestitke na pobjedi i prolazak u drugi krug daj neno#4 javi nam se sa tvojim strucnim komentarima :lol:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 18 jul 2011, 16:00

Mi da igramo u diviziji Ž sa mladim ekipama Luksemburga i San Marina pojedinci bi pravili euforiju oko svake pobjede :roll:

Cestitke nasim igracima na pobjedi ali uopsteno situacija je daleko od dobre...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 jul 2011, 16:04

Ha ja ,hajde makar nisu ko' Zeljo i Borac,skidaj gace prije vremena. :mrgreen: :mrgreen:
P.S Kvalitet jeste tanak,ali ko' smo mi da trazimo nesto bolje a niko qurcem ne mrda.Uslovi priprema nam vazda zadnji na ljestvici.Igraci i ovako i onako bjeze od repke ko' opareni prema tome.....
Kako rekoh nek su ci-fute otresli pa kasnije sta bude nek bude.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 18 jul 2011, 16:04

adnan24 je napisao/la:Mi da igramo u diviziji Ž sa mladim ekipama Luksemburga i San Marina pojedinci bi pravili euforiju oko svake pobjede :roll:

Cestitke nasim igracima na pobjedi ali uopsteno situacija je daleko od dobre...
Pa nije sad Izrael pickin dim. Treba momcima cestitat na pobjedi i prolazu, nema nikakve euforije.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 18 jul 2011, 16:18

Cartman je napisao/la: Pa nije sad Izrael pickin dim. Treba momcima cestitat na pobjedi i prolazu, nema nikakve euforije.

Istina...slazem se ja s tobom ali ne treba bjezati od realnosti a ona trenutno nije bas odlicna.Meni su bezveze ovi komentari tipa "Gdje je sad Neno strucnjak" poslije jedne ovakve pobjede.Ipak mi u buducnosti od ovih igraca ocekujemo neki plasman na prvenstvo,pa i neku pobjedu tamo a ja ne vidim kako ce ovi momci to uraditi.Nista licno protiv njih...vjerovatno su oni i najmanje krivi sto nam je kosarka u slobodnom padu zadnjih godina.

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 18 jul 2011, 16:44

Cestitke momcima, kakvi su, da su, trenutno nemamo boljih koji hoce da se odazovu.
Ovo je fakat uspjeh sa obzirom na uslove u kakvim su radili i kada su se okupili.

Nisu momci krivi za neposzlozen savez, ali u trenutcima kada jedan su.pak Preldzic izdaje drzavu oni prosipaju krv i znoj da bi nesto pokazali.

P.S Neno je perfekcionista i nemojte ga dirati. ;) ali sam se fakat zabrino za buducnost izraelske kosarke, kad ih ovi nasi balvani deru :D
Cuva Bog Zelju svog!

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 18 jul 2011, 17:51

Ja stvarno ne znam,al ocito da ovdje ima,bas puno djecurlije,koja je haman pa od juce pocela pratiti uopste sport. BIH je zemlja kosarke vazda bila i uvijek ce to biti,mi smo gotovo pa redovni na takmicenjima(Jedini sport gdje se kvalifikujemo),da je bilo koja druga zemlja u go.vnima kakvim smo mi,nebi ih nidje bilo,a kamoli da vide neko od prvenstava. Momci pobjede 3 od 4 utakmice i ovdje dodju neki srati,da mi bi da vas vidim u cemu ste vi to dobri,osim sto serete po svemu sto ima bilo koliko pomaka.

Al ocito da je onaj psihopata sa 100 nickova jos prisutan ovdje.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 18 jul 2011, 18:07

Cestitke na pobjedi,ali ljudi moji ovo je jos B divizija tako da nam buducnost i nije bas svijetla al hajde napredujemo prosle smo godine u grupi ispali koliko se ja sjecam.samo losi uslovi za rad i kompletno nase drustvo(ebo trening hajmo mi popit sta)unistava nas godinama.Ali sto neko rece ko smo mi da trazimo vise,sjedimo kuci za tastaturom i pisemo umjesto da uzmemo loptu i treniramo,govorim ovo samo figurativno naravno.
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 18 jul 2011, 18:14

Slatinash_7 je napisao/la:Ali sto neko rece ko smo mi da trazimo vise,sjedimo kuci za tastaturom i pisemo umjesto da uzmemo loptu i treniramo,govorim ovo samo figurativno naravno.
To bi bilo upravo to!
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

sandiegochargers
Kontakt:

Post Postao/la sandiegochargers » 18 jul 2011, 18:32

volim kad me neko demantuje...ivić je danas odlučio utakmicu ali nevjerovatno koliko smo sreće imali....polaganje za pobjedu izraela je izašlo iz koša...ali valjda su zaslužili da budu nagrađeni za borbenost svih 40 minuta.cestitke

bandit
Kontakt:

Post Postao/la bandit » 18 jul 2011, 19:51

Slatinash_7 je napisao/la: ...prosle smo godine u grupi ispali koliko se ja sjecam..
Slabo se sjecas ... prosle godine nismo ni imali U20 repku ... :arrow:

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.