svako zivi u svojim oblacima, dinamo ove sezone ne moze nam ni pera odbiti, a nadam se da ce san o osvajanju njemackoga prvenstva danas zavrsiti kod bayerna golovima edinja i zvezdinjaRz88 je napisao/la:Iz vise razloga sam se vratio, previse pm o tome kako bi mnogima bilo zao ako odem, to je nesto sto ti ne razumijes, ovo mi nije prvi avatar, ja sma od pocetka ovdje ali nebitno.
Opet kazem Dinamo ce biti bas kao i bayenr sampion u svojoj ligi.
Njihova najbolaj pjesma je oluja sa sjevera, pjevaju je svakih 10 godina ako me razumijes.
Hajduk Split
Re: Hajduk-Torcida
Ma Hajduk ima Panđžu i Ibru
rasturaljka je njihova a Kalinić ,mislim hrvatsko prvenstvo oni osvajaju bez obzira da li stranci ili domaćini im sudili u to sam uvijeren , ma prejaki su Splićani-meraklije. 

Ibricic odlicno igra ali i Pandza nema problema za Hajduk, mislim da su oni novi prvaci Hrvatske 

mB!
ako dinamo oosvajo ko bajernbh hrvat je napisao/la:svako zivi u svojim oblacima, dinamo ove sezone ne moze nam ni pera odbiti, a nadam se da ce san o osvajanju njemackoga prvenstva danas zavrsiti kod bayerna golovima edinja i zvezdinjaRz88 je napisao/la:Iz vise razloga sam se vratio, previse pm o tome kako bi mnogima bilo zao ako odem, to je nesto sto ti ne razumijes, ovo mi nije prvi avatar, ja sma od pocetka ovdje ali nebitno.
Njihova najbolaj pjesma je oluja sa sjevera, pjevaju je svakih 10 godina ako me razumijes.

nisu razbijeni vec potopljeni, golovima edinja i fenomenalnoga brazilca, bayernovoj odbrani se jos vrti u glavi od prodora volsburgovoga napadacabh hrvat je napisao/la:svako zivi u svojim oblacima, dinamo ove sezone ne moze nam ni pera odbiti, a nadam se da ce san o osvajanju njemackoga prvenstva danas zavrsiti kod bayerna golovima edinja i zvezdinjaRz88 je napisao/la:Iz vise razloga sam se vratio, previse pm o tome kako bi mnogima bilo zao ako odem, to je nesto sto ti ne razumijes, ovo mi nije prvi avatar, ja sma od pocetka ovdje ali nebitno.
bili gaze dalje, sada je na redu varteks ili kako se vec zove da otkine barem bod dinamu
4 utakmice do kraja, a Dinamo bjezi 4 boda
Dinamo igra protiv Sibenika, Slaven Belupa, Zagreba, Hajduka
Hajduk protiv Rijeke, Sibenika, Slaven Belupa, Dinama
Ima jos nade, ako bi Dinamo u nekoj od utakmica prosuo bodove pa na kraju izgubio i na poljudu
30. kolo, 10.05.2009.-nedjelja
RIJEKA – HNK HAJDUK š.d.d
ŠIBENIK – DINAMO
31. kolo, 17.05.2009.-nedjelja
HNK HAJDUK š.d.d. – ŠIBENIK
DINAMO – SLAVEN BELUPO
32. kolo, 24.05.2009.-nedjelja
SLAVEN BELUPO – HNK HAJDUK š.d.d.
DINAMO – ZAGREB
33. kolo, 31.05.2009.-nedjelja
HNK HAJDUK š.d.d. – DINAMO

Dinamo igra protiv Sibenika, Slaven Belupa, Zagreba, Hajduka
Hajduk protiv Rijeke, Sibenika, Slaven Belupa, Dinama
Ima jos nade, ako bi Dinamo u nekoj od utakmica prosuo bodove pa na kraju izgubio i na poljudu

30. kolo, 10.05.2009.-nedjelja
RIJEKA – HNK HAJDUK š.d.d
ŠIBENIK – DINAMO
31. kolo, 17.05.2009.-nedjelja
HNK HAJDUK š.d.d. – ŠIBENIK
DINAMO – SLAVEN BELUPO
32. kolo, 24.05.2009.-nedjelja
SLAVEN BELUPO – HNK HAJDUK š.d.d.
DINAMO – ZAGREB
33. kolo, 31.05.2009.-nedjelja
HNK HAJDUK š.d.d. – DINAMO
100% sportski i krajnje opušten potpis
modri bjeze cetiri boda, ipak nije jos sve izgubljeno kada se zna da dinamo dolazi kod nikada jacega sibenika. a atmosfera ce biti skoro kao na poljudu. ocekuje se ogromna podrska sibeniku kako navijacka tako i materijalna
jaooo jaooo. Ovaj Hajduk stalno loži raju. Taman se ponadao evo ga napokon, naslov kad ono puša.
a imaju takvu publiku i da igraju imalo kvalitetnije i atraktivnije na svakoj utakmici bi bilo 20 tisuća ljudi.
a imaju takvu publiku i da igraju imalo kvalitetnije i atraktivnije na svakoj utakmici bi bilo 20 tisuća ljudi.
Momče Hercegovče
Ne bi sine moj postoji emisija VOLIM NOGOMET nek zahvale ŠTIMCU zato je stanje takvo stadioni nikad prazniji raja uz tv i kokice,eto sve biznis.Malo su balun fulali Varteks mali ih potopio ,a i Ibro nam je traljavio
bit će bolje!

Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
otkada je emisije volim nogomet, stadioni su posjeceniji, mada ne bas u velikom procentu. ako nista drugo dobio je barem na popularnosti u hrvatskoj, sto se tice titule jos nista izgubljeno, modri dolaze u dalmacijuloptica je napisao/la:Ne bi sine moj postoji emisija VOLIM NOGOMET nek zahvale ŠTIMCU zato je stanje takvo stadioni nikad prazniji raja uz tv i kokice,eto sve biznis.Malo su balun fulali Varteks mali ih potopio ,a i Ibro nam je traljaviobit će bolje!
- el-fighter
- Kontakt:
Zbog Ibre i Pandže bih volio da Hajduk uzme ovo prvenstvo. Gledao sam nekoliko isječaka sa njihovih utakmica. Imaju dobru momčad. Naprave akciju, dođu pred gol, ali onda profulaju. Fali i mjedan dobar napadač. Kalinić pokušava nešto da uradi, ali slabo to ide. Trenutno zaostaju za Dinamon, ali imaju još šanse.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
ostadose pusti snovi i ove godine. kruno jurcic je fenomenalan trener, teskoga srca moram priznati. dinamo je iz rasula digao skoro do vec osvojene duple krune. mlad i perspektivan trener koji gdje god je bio ostavio za sobom traga. bila to pula, belupo ili sada dinamo. samo koliko ce dugo moci maminjo trpiti njegov uspjeh
Ovo nije provokacija, ali moram opet napisati nešto što sam napisao ima više od mjeseca dana. hajduk nikad bolji a 2 , Dinamo nikad gori a 1. Dinamo ih je oderao opet i ove sezone. Ubiše Šibenik trebalo biti 0:5, a Hajduk se bruka 0:1 pa 2:1 

cestitam dinamu i prije svega kruni jurcicu na osvojenoj tituli, bez njega bi bili donji. kao igrac mi je bio dosadan i naporan, obavljao je ulogu vodonose, mada vrlo zahvalan igrac za trenere. kao trener ponavljam izvrstan uz bilica novo hrvatsko veliko trenersko ime
Hajduku treba barem jedan hladnokrvni napadać koji će pospremiti u mrežu one silne 1005-tne šanse.
Momče Hercegovče
- lolo d pitar
- Kontakt:
dinamo kvalitetniji,bolja ekipa,vise para,zasluzena jos jedna titula
Izgubili glupo braća Sharbini ih pojela u Rijeci,slabo,Dinamo bježi ,ali kako su napali BBB u Zadru na autocesti dočekali ih, sramota , čak policija pucala da se njih 50 potjera , užas na što to vodi!

Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
Odlično 2:0,a Hajduk 2 crvena, jao Linića sa leđa faul i kaže Ćosić prestrogo,dali on zna bila kakav start sa leđa je crveni karton, takva su pravila, a prvi Jurice očigledna namjera.
očekujem pobjedu Modrih od 4:0
očekujem pobjedu Modrih od 4:0

- Komunikacija
- Kontakt:
Ovaj Hajduk bi u nasoj ligi bio u rangu Sirokog ove sezone 

San o ligi prvaka ....ipak ostaje samo san...Zrinjski Mostar
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.