Uredu je bola sta se palis odmah ne bi da ste Barcelona.Uostalom vidjeli smo i slucaj Olivera Tole.Plaće su mislim podjednake u oba kluba ali eto vi imate trening kamp a mi nemamo i sta sad.ljutinar je napisao/la: previše "cujete", ja ti mogu samo reći da bi bilo koji igrač Zrinjskog bilo koji bez imalo nagovaranja prešao u Široki u svakom trenutku. A te floskule, zavaravanja i ostalo što vi mislite, zamišljate, što vam prodaju priču su bezveze. Znam o čemu pričam, pričitam razne forume i vidim da se vodite time "zamišljate" da je u Zrinjskom sve idealno org i ostalo. To je daleko od istine, pa igrači nekad nemaju za kruha dok je u Širokom puno drugačija situacija. 100 svjetlosnih godina su organizacijski ispred Zrinjskog a kakvi su ljudi u upravi je smješno, onda možete misliti kakvi su vaši. Ali da s evratim vi imate priču,priču
Po mojim postovima mozes vidjet da ja uvijek kritikujem nasu upravu a ne znam koje forume ti posjecujes ali ako su to ultras-zrinjski.net i zrinjski.info (koji su jedini pravi forumi navijaca mostarskog Zrinjskog,dok je na ostalim forumima vecinom balavurdija) onda si u krivu.
Osim price mi imamo i prvo mjesto na tabeli i akobogda kanta opet ostaje pod bijelim brijegom i normalno je da smo sretni zbog tog.