NK Široki Brijeg

Eagles
Moderator
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Eagles » 30 jan 2009, 09:23

ljutinar je napisao/la: previše "cujete", ja ti mogu samo reći da bi bilo koji igrač Zrinjskog bilo koji bez imalo nagovaranja prešao u Široki u svakom trenutku. A te floskule, zavaravanja i ostalo što vi mislite, zamišljate, što vam prodaju priču su bezveze. Znam o čemu pričam, pričitam razne forume i vidim da se vodite time "zamišljate" da je u Zrinjskom sve idealno org i ostalo. To je daleko od istine, pa igrači nekad nemaju za kruha dok je u Širokom puno drugačija situacija. 100 svjetlosnih godina su organizacijski ispred Zrinjskog a kakvi su ljudi u upravi je smješno, onda možete misliti kakvi su vaši. Ali da s evratim vi imate priču,priču ;)
Uredu je bola sta se palis odmah ne bi da ste Barcelona.Uostalom vidjeli smo i slucaj Olivera Tole.Plaće su mislim podjednake u oba kluba ali eto vi imate trening kamp a mi nemamo i sta sad.
Po mojim postovima mozes vidjet da ja uvijek kritikujem nasu upravu a ne znam koje forume ti posjecujes ali ako su to ultras-zrinjski.net i zrinjski.info (koji su jedini pravi forumi navijaca mostarskog Zrinjskog,dok je na ostalim forumima vecinom balavurdija) onda si u krivu.
Osim price mi imamo i prvo mjesto na tabeli i akobogda kanta opet ostaje pod bijelim brijegom i normalno je da smo sretni zbog tog.

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 30 jan 2009, 10:51

Dobro mozda sam malo zustro reagirao, izvinjavam se al' vidim da si ok lik. Ali u globalu svaka cast ultras-zrinjski.net al na onom zrinjski.info ne da nema svašta nego ima previše svašta ako me kontaš (previše deplasiranih stvari, neprovjerenih informacija a najžalosnije namjerno puštanja takvih stvari s ciljem da se nekog digne, nekome pomogne a nekoga omalovažava). Plaće su podjednake ali razlika je da su u Širokom svaki mjesec 01 u mjesecu dok u Zrinjskom znaju kasniti po par mjeseci o tom ti ja pričam. Dalje Tole koliko ja znam još nije potpisao za Zrinjski. Znaš zašto nije potpisao u Širokom ?? Nije htio 4.5 godine što mu se ponudilo u Zrinjskom je opcija 2.5 godine. Uzmi da se nece naigrati u ovoj polusezoni dogodine je frka jer se odmah želi prodati dalje, znači Zrinjski ne dobija ništa možda netko iz uprave ako ga uspije prodati dalje (mali je talent ali s pameću bolje da ga Široki nije uzeo). Zato nije u Širokom potpisao za tako mladog igrača se ne isplati potpisivati tako mali ugovor dugoročno gledano a da su svi zadovoljni. Evo Široki sredjuje papire da ih dobije ne može ni on sam ni Zrinjski, iz Hajduka su rekli izričito u Široki ili nigdje ali eto kemija se da se pomogne. Za prvo mjesto svaka cast, to je cinjenica ali nije to neki strašni Zrinjski već dosta stvari o kojima mi se sada neda tipkati. Vjerujem da ćete biti prvi sasvim zasluženo i drago mi je zbog toga, kada ne može Široki, Zrinjski je uvijek prva opcija, ali malo realnosti ne bi škodilo.

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 30 jan 2009, 11:22

ljutinar je napisao/la:Dobro mozda sam malo zustro reagirao, izvinjavam se al' vidim da si ok lik. Ali u globalu svaka cast ultras-zrinjski.net al na onom zrinjski.info ne da nema svašta nego ima previše svašta ako me kontaš (previše deplasiranih stvari, neprovjerenih informacija a najžalosnije namjerno puštanja takvih stvari s ciljem da se nekog digne, nekome pomogne a nekoga omalovažava). Plaće su podjednake ali razlika je da su u Širokom svaki mjesec 01 u mjesecu dok u Zrinjskom znaju kasniti po par mjeseci o tom ti ja pričam. Dalje Tole koliko ja znam još nije potpisao za Zrinjski. Znaš zašto nije potpisao u Širokom ?? Nije htio 4.5 godine što mu se ponudilo u Zrinjskom je opcija 2.5 godine. Uzmi da se nece naigrati u ovoj polusezoni dogodine je frka jer se odmah želi prodati dalje, znači Zrinjski ne dobija ništa možda netko iz uprave ako ga uspije prodati dalje (mali je talent ali s pameću bolje da ga Široki nije uzeo). Zato nije u Širokom potpisao za tako mladog igrača se ne isplati potpisivati tako mali ugovor dugoročno gledano a da su svi zadovoljni. Evo Široki sredjuje papire da ih dobije ne može ni on sam ni Zrinjski, iz Hajduka su rekli izričito u Široki ili nigdje ali eto kemija se da se pomogne. Za prvo mjesto svaka cast, to je cinjenica ali nije to neki strašni Zrinjski već dosta stvari o kojima mi se sada neda tipkati. Vjerujem da ćete biti prvi sasvim zasluženo i drago mi je zbog toga, kada ne može Široki, Zrinjski je uvijek prva opcija, ali malo realnosti ne bi škodilo.
Kako mislis "kad siroki ne moze,Zrinjski je uvjek prva opcija" :?: Ja ne vidim da su ova dva kluba osvojili toliko sampionskih titula da se pehar mora podijeliti izmedju ta dva kluba :!: zaboravljas Zelju koji je rekorder sto se tice titula isto tako i Sarajevo...a Eagles nebi bio tako siguran na tvom mjestu da vi 100% osvajate titulu,vrijeme ce pokazati uletit ce tu jos 1 ili 2 kanidata,vjeruj mi ;)
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 30 jan 2009, 11:37

Mislim na to da ako Široki ne može biti prvak da mi je onda najdraže da osvoji Zrinjski.Ne kažem niti sam aludirao na to da se između ova dva kluba trebaju djeliti titule daj Bože da će narednih 10 god i biti tako al to je nerealno Što se tiče titula ja znam da od 2002 kada se igra zajednička liga. Leotar, Široki 2 puta,Zrinjski, Sarajevo i Modriča su bili prvaci što je prije bilo puno me ne interesira.

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 30 jan 2009, 11:57

ljutinar je napisao/la:Mislim na to da ako Široki ne može biti prvak da mi je onda najdraže da osvoji Zrinjski.Ne kažem niti sam aludirao na to da se između ova dva kluba trebaju djeliti titule daj Bože da će narednih 10 god i biti tako al to je nerealno Što se tiče titula ja znam da od 2002 kada se igra zajednička liga. Leotar, Široki 2 puta,Zrinjski, Sarajevo i Modriča su bili prvaci što je prije bilo puno me ne interesira.
E ovako ti ide redoslijed,po sezonama cu ti napisati:
97/98:Zeljeznicar
98/99:Sarajevo (NSBIH)
99/00:Brotnjo
00/01:Zeljeznicar
01/02:Zeljeznicar
02/03:Leotar
03/04:Siroki
04/05:Zrinjski
05/06:Siroki
06/07:Sarajevo
07/08:Modrica
08/09:.........

Eto da ne bude zabune ko je najvise puta osvojio titule nebitno ko se takmicio,plus racunajuci Zelji jednu titulu iz ex-yu lige i 2 Sarajeva ;)

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 30 jan 2009, 12:05

HARIS XXL je napisao/la:...a Eagles nebi bio tako siguran na tvom mjestu da vi 100% osvajate titulu,vrijeme ce pokazati uletit ce tu jos 1 ili 2 kanidata,vjeruj mi ;)
Brate ovo je tema o Sirokom ali evo odgovorit cu ti.
Prvo Zrinjski ima 6 bodova vise od Slavije i 8 vise od Laktasa.A ti klubovi su se dosta oslabili sto se tice kadra dok su u Zrinjskom ostali svi kljucni igraci a dobili smo i par pojacanja.Siroki,Sarajevo i Sloboda ce pokusati biti medju prva 3 jer realno gledajuci nemaju sanse da ugroze Zrinjskoga do kraja prvenstva.Zrinjskom je dovoljno da pobijedi sve domace utakmice kuci i osvoji naslov (cak moze i jednu izgubiti),ali isto tako realno je ocekivati da ce Zrinjski uzeti barem 3-4 boda na strani.
Zrinjski ce 99.9% bit prvi,Slavija druga (zbog stogodisnjice,jednostavno moraju u europu),Laktasi ce po meni opasti na tabeli dok ce trece mjesto uzeti Siroki,Sarajevo ili Sloboda.To su neka moja predvidjanja i moslim da ce se vecina sloziti sa ovim.
Osim toga Zrinjski trenutno ima najkvalitetniji sastav u ligi,a od svih gostovanja na proljece jedino na Pecari nismo favoriti za barem bod (iako mislim da cemo u Banja Luci,Modrici i Orasju biti pokradeni sto se tice suđenja)

Jos jednom izvinjenje navijacima Sirokog sto sam malo odmakao od tebe!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 30 jan 2009, 12:56

Eagles je napisao/la:
HARIS XXL je napisao/la:...a Eagles nebi bio tako siguran na tvom mjestu da vi 100% osvajate titulu,vrijeme ce pokazati uletit ce tu jos 1 ili 2 kanidata,vjeruj mi ;)
Brate ovo je tema o Sirokom ali evo odgovorit cu ti.
Prvo Zrinjski ima 6 bodova vise od Slavije i 8 vise od Laktasa.A ti klubovi su se dosta oslabili sto se tice kadra dok su u Zrinjskom ostali svi kljucni igraci a dobili smo i par pojacanja.Siroki,Sarajevo i Sloboda ce pokusati biti medju prva 3 jer realno gledajuci nemaju sanse da ugroze Zrinjskoga do kraja prvenstva.Zrinjskom je dovoljno da pobijedi sve domace utakmice kuci i osvoji naslov (cak moze i jednu izgubiti),ali isto tako realno je ocekivati da ce Zrinjski uzeti barem 3-4 boda na strani.
Zrinjski ce 99.9% bit prvi,Slavija druga (zbog stogodisnjice,jednostavno moraju u europu),Laktasi ce po meni opasti na tabeli dok ce trece mjesto uzeti Siroki,Sarajevo ili Sloboda.To su neka moja predvidjanja i moslim da ce se vecina sloziti sa ovim.
Osim toga Zrinjski trenutno ima najkvalitetniji sastav u ligi,a od svih gostovanja na proljece jedino na Pecari nismo favoriti za barem bod (iako mislim da cemo u Banja Luci,Modrici i Orasju biti pokradeni sto se tice suđenja)

Jos jednom izvinjenje navijacima Sirokog sto sam malo odmakao od tebe!
:lol: :lol: :lol:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 30 jan 2009, 13:12

hhhhh :D zajebo sam se momacki konto sam napisat teme! :D

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 30 jan 2009, 13:25

Eagles je napisao/la:hhhhh :D zajebo sam se momacki konto sam napisat teme! :D
a mozda ipak nesto u tebi... :lol: :lol:

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 30 jan 2009, 13:44

HARIS XXL je napisao/la:
ljutinar je napisao/la:Mislim na to da ako Široki ne može biti prvak da mi je onda najdraže da osvoji Zrinjski.Ne kažem niti sam aludirao na to da se između ova dva kluba trebaju djeliti titule daj Bože da će narednih 10 god i biti tako al to je nerealno Što se tiče titula ja znam da od 2002 kada se igra zajednička liga. Leotar, Široki 2 puta,Zrinjski, Sarajevo i Modriča su bili prvaci što je prije bilo puno me ne interesira.

Eto da ne bude zabune ko je najvise puta osvojio titule nebitno ko se takmicio,plus racunajuci Zelji jednu titulu iz ex-yu lige i 2 Sarajeva ;)

A jooj što mi idu ma živce ovi što ptripisuju ove krnje titule.
Do sada je bilo samo ŠEST prvaka BiH,a ovo sve prije toga veži mačku za rep.
Ako će se te titule računati onda se MORAJU i one titule Širokog i Posušja iz prvenstva Herceg-Bosne i titule iz lige RS prije stapanja u zajednički savez.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 30 jan 2009, 14:30

Marin je napisao/la:
HARIS XXL je napisao/la:

A jooj što mi idu ma živce ovi što ptripisuju ove krnje titule.
Do sada je bilo samo ŠEST prvaka BiH,a ovo sve prije toga veži mačku za rep.
Ako će se te titule računati onda se MORAJU i one titule Širokog i Posušja iz prvenstva Herceg-Bosne i titule iz lige RS prije stapanja u zajednički savez.
upravo tako ;)

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 30 jan 2009, 14:38

A ako cemo onda tako moraju se i 3 titule Celiku prizanti koje su osvojili :!:Ove titule su realne i tada se igralo na "play-off" sistemu a te titule sto su kao siroki i posusje osvajali to je bila liga HB i celik je osvajao titule pa ih niko ne racuna :!: :!:

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 30 jan 2009, 14:43

HARIS XXL je napisao/la:A ako cemo onda tako moraju se i 3 titule Celiku prizanti koje su osvojili :!:Ove titule su realne i tada se igralo na "play-off" sistemu a te titule sto su kao siroki i posusje osvajali to je bila liga HB i celik je osvajao titule pa ih niko ne racuna :!: :!:
pa čovječe ne racunaju ni sada osim vas koji niste ništa osvojili, pa se "kitite" necim od prije. Od 2002 se igra regularno prvenstvo sa sva 3 naroda i od tada se sve uzima, ostalo što je bilo bilo je.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 30 jan 2009, 14:47

trebaju se racunati titule koje su osvojene u prvenstvu organizovan od strane NSBiH,a ne ovih pokrajinskih saveza RS i HB,jer njihove titule i sampioni nisu bili priznati od uefe dok ostali jesu...

btw. tema je siroki brijeg...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 30 jan 2009, 14:51

ljutinar je napisao/la:
HARIS XXL je napisao/la:A ako cemo onda tako moraju se i 3 titule Celiku prizanti koje su osvojili :!:Ove titule su realne i tada se igralo na "play-off" sistemu a te titule sto su kao siroki i posusje osvajali to je bila liga HB i celik je osvajao titule pa ih niko ne racuna :!: :!:
pa čovječe ne racunaju ni sada osim vas koji niste ništa osvojili, pa se "kitite" necim od prije. Od 2002 se igra regularno prvenstvo sa sva 3 naroda i od tada se sve uzima, ostalo što je bilo bilo je.
Hahahahaha smijesno,nemoj se provaljivati sviju ti.....pa bolan Zeljo je institucija za Siroki B. kako te nije stid reci da nismo nista osvojili sta vi imate u svojoj historiji?imate 2 titule prvaka BiH i to je to....jadno!Kada bi sad poceo pricati o nasim osvojenim naslovima,europskim utakmicama,kup utakmicama,derbijima pa morao bi citati ovo 2 dana....gdje ste bili u ex-yu ligi?molim te,samo mi reci koja ste liga bili ako znas...istina mi nismo osvojili titulu otkad je ujedinjena liga ali smo zato 3 osvojili kad ste i vi ucestvovali u ligi a vi racunate ko neke titule iz lige HB ali tu su samo ucestvovali hrvatski klubovi,smijesan si momak :!: :!: :!:

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 30 jan 2009, 15:04

bistrikboy je napisao/la:trebaju se racunati titule koje su osvojene u prvenstvu organizovan od strane NSBiH,a ne ovih pokrajinskih saveza RS i HB,jer njihove titule i sampioni nisu bili priznati od uefe dok ostali jesu...

btw. tema je siroki brijeg...
upravo tako,titule koje smo mi osvojili priznate su od strane Uefa,stim tesko da se mogu pohvaliti Posusje,Brotnjo,Siroki....

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 30 jan 2009, 15:11

da ali ja mislim da bi se trebale uvrstit (govorim gledajuci sa strane jer moj Zrinjski prije nije nista osvojio).
Ipak su ti klubovi igrali za nesto.Utakmice su se igrale,bodovi osvajali i gubili a sada ispada da je sve to bilo uzalud.
Osim toga NS HB se ujedinio sa NS BiH (za RS ne znam) i po tome bi trebali ostati rezultati,statistike i trofeji.
Npr stavimo ime kluba koji je osvojio ligu BiH,a u zagradi ime kluba koji je osvojio ligu HB i svi zadovoljni!
Nemojte sada omalovazavati tudje rezultate.Po meni se svi trebaju priznati.

Giancarlo
Kontakt:

Post Postao/la Giancarlo » 30 jan 2009, 15:12

@ Eagles - to vi favoriti jel za bod/ove na grbavici ili zaboravio to gostovanje ? Pljuni me u usta ako i jedan osvojite ;)
1942 1983 2001

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 30 jan 2009, 15:25

HARIS XXL je napisao/la:
ljutinar je napisao/la:
Hahahahaha smijesno,nemoj se provaljivati sviju ti.....pa bolan Zeljo je institucija za Siroki B. kako te nije stid reci da nismo nista osvojili sta vi imate u svojoj historiji?imate 2 titule prvaka BiH i to je to....jadno!Kada bi sad poceo pricati o nasim osvojenim naslovima,europskim utakmicama,kup utakmicama,derbijima pa morao bi citati ovo 2 dana....gdje ste bili u ex-yu ligi?molim te,samo mi reci koja ste liga bili ako znas...istina mi nismo osvojili titulu otkad je ujedinjena liga ali smo zato 3 osvojili kad ste i vi ucestvovali u ligi a vi racunate ko neke titule iz lige HB ali tu su samo ucestvovali hrvatski klubovi,smijesan si momak :!: :!: :!:
Bilo pa prošlo, sada imate dug od 3 miliona KM , da je sve u redu igrali bi 3 ligu i vi i svi ostali koji su u sličnoj situaciji. Dok za neke važe sva pravila i ta pravila se moraju poštivati i unatoč tome su najbolji. Za druge ta ista pravila ne važe, ne poštuju se....

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 30 jan 2009, 15:37

Mani se ti nasih dugova to nije tvoj problem...nego,nisi mi odgovorio na pitanje koja ste liga bili :?: Jel to neznas :?:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: feniksptica, siroki1991 i 13 gostiju.