Sead Hajrovic

Da li ste za to da Susic pozove Seada Hajrovica protiv reprezentacije Meksika

Da
94
72%
Ne
37
28%

Ukupno glasova: 131

FOURTHOFFICIAL
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Re: Sead Hajrovic

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 31 maj 2013, 20:38

@ajs aferim momčino !
Seu za muftiju !
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 31 maj 2013, 20:56

slika
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

fk bosna sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la fk bosna sarajevo » 31 maj 2013, 20:58

Kako vidite šansu BiH protiv Latvije?? Mislim da ćemo pobijediti 3-4 : 0, neće to biti nikakvih problema....
:D :D :D :D

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 31 maj 2013, 22:18

fk bosna sarajevo je napisao/la:Kako vidite šansu BiH protiv Latvije?? Mislim da ćemo pobijediti 3-4 : 0, neće to biti nikakvih problema....
Objasnio lik,treba neko ovoj naciji da otvori oci,kakve kalkulacije kakvi bakraci :mrgreen:
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

Lucryler
Kontakt:

Post Postao/la Lucryler » 31 maj 2013, 22:19

Neka mu sad onaj brat Izet gleda i place , kako njegov mladji brat igra u Brazilu aBd :)

Rios

Post Postao/la Rios » 31 maj 2013, 22:21

Momak je def veliki potencijal i mogao bi u buducnosti biti jedan od vaznijih igraca u nasoj A repki aBd..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 01 jun 2013, 01:35

Nije loš bio, solidan, na momente pravo dobar.
Ima brzinu, što je rijetko kod stopera, dobar u skoku ( par dobrih intervencija ).
Vidi se da je talentovan i da ima potencijal, možda ne za Arsenal kako stvari stoje, ali ima.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 01 jun 2013, 01:55

ceze je napisao/la:Nije loš bio, solidan, na momente pravo dobar.
Ima brzinu, što je rijetko kod stopera, dobar u skoku ( par dobrih intervencija ).
Vidi se da je talentovan i da ima potencijal, možda ne za Arsenal kako stvari stoje, ali ima.
Ma Arsenal se odricao i boljih od njega,al ima potencijal momak,visok je,jak u duelu a prije svega mlad,znaci samo pravilan rad i redovno igranje bice odlican stoper,jer ima konstituciju za vrhunskog stopera i visina i brzina,gledao sam ligu prvaka za mlade na EUROSPORTU,igrao je svaku tekmu za Arsenal u prvih 11,i neki spominju da je kikser a drzao je odbranu Arsenala svaku tekmu! Mislim da su od Celzija ispali u polufinalu

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 01 jun 2013, 02:13

bacelonafan je napisao/la:
ceze je napisao/la:Nije loš bio, solidan, na momente pravo dobar.
Ma Arsenal se odricao i boljih od njega,al ima potencijal momak,visok je,jak u duelu a prije svega mlad,znaci samo pravilan rad i redovno igranje bice odlican stoper,jer ima konstituciju za vrhunskog stopera i visina i brzina,gledao sam ligu prvaka za mlade na EUROSPORTU,igrao je svaku tekmu za Arsenal u prvih 11,i neki spominju da je kikser a drzao je odbranu Arsenala svaku tekmu! Mislim da su od Celzija ispali u polufinalu
Vrijeme radi za njega, to je sigurno.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Semsudin
Kontakt:

Post Postao/la Semsudin » 01 jun 2013, 02:15

Sasvim pristojan debi, Hajrović je veliki potencijal, samim time što je prošao možda i najkvalitetnije treninge u Arsenalu, ima vrlo dobar temelj za dalji razvoj. :)

Ima dovoljno fudbalskog znanja da bi mogao biti starter u nekoj solidnoj ekipi, tako da samo naprijed momčino!
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende

FOURTHOFFICIAL
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 01 jun 2013, 10:09

Semsudin je napisao/la:Sasvim pristojan debi, Hajrović je veliki potencijal, samim time što je prošao možda i najkvalitetnije treninge u Arsenalu, ima vrlo dobar temelj za dalji razvoj. :)

Ima dovoljno fudbalskog znanja da bi mogao biti starter u nekoj solidnoj ekipi, tako da samo naprijed momčino!
aferim !
Ima dovoljno fudbalskog znanja
mislis na Sea
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 01 jun 2013, 10:25

Pokraj tog svega momak je jako simpatican i autentican. :mrgreen: Vidjeli smo onaj sa ss.ba i ovaj zadnji za BHT. Covjek legende i rusilac, voli i sucuke jest. :mrgreen:

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 01 jun 2013, 12:43

AlenHalilovic je napisao/la:Pokraj tog svega momak je jako simpatican i autentican. :mrgreen: Vidjeli smo onaj sa ss.ba i ovaj zadnji za BHT. Covjek legende i rusilac, voli i sucuke jest. :mrgreen:
Mozda da su toj tvojoj "legendi" i izdajici davali sudzuke i suhog mesa,mozda bi skontao sta mu je domovina,i promjeni tu sliku stavi Dzeku il nekog giganta nacije,a ne tu malu izdajicu,jer vidim ti si veliki "patriota"

Semsudin
Kontakt:

Post Postao/la Semsudin » 01 jun 2013, 12:46

AlenHalilovic je napisao/la:Pokraj tog svega momak je jako simpatican i autentican. :mrgreen: Vidjeli smo onaj sa ss.ba i ovaj zadnji za BHT. Covjek legende i rusilac, voli i sucuke jest. :mrgreen:
Mozda da su toj tvojoj "legendi" i izdajici davali sudzuke i suhog mesa,mozda bi skontao sta mu je domovina,i promjeni tu sliku stavi Dzeku il nekog giganta nacije,a ne tu malu izdajicu,jer vidim ti si veliki "patriota"
dobro ti je momak rekao stavi pravu legendu naseg seu rusioca koji je pravi gigant nacije a ne kao halilovic koji je sav slabasan nekakav, seo mu treba poslati suđuke i suhog mesa da dobije na masi
FOURTHOFFICIAL je napisao/la: mislis na Sea
da, mislim na sea, a momak je legenda inace
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 01 jun 2013, 13:02

Semsudin je napisao/la:
dobro ti je momak rekao stavi pravu legendu naseg seu rusioca koji je pravi gigant nacije a ne kao halilovic koji je sav slabasan nekakav, seo mu treba poslati suđuke i suhog mesa da dobije na masi
nece seo njemu slat sudžuke sandžačke nego će na SP seo njemu uletit par puta na sandžački način momak neće znat šta ga snašlo pa će onda tek znat da se ne treba zezat sa rušilcem legenda momak mislim na seu (ovog seu)
Zadnja izmjena: viKK, dana/u 23 jun 2013, 16:12, ukupno mijenjano 1 put.

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 09 jun 2013, 04:03

fk bosna sarajevo je napisao/la:Kako vidite šansu BiH protiv Latvije?? Mislim da ćemo pobijediti 3-4 : 0, neće to biti nikakvih problema....
Treba ga sad pitati da prognozira dvomeč sa Slovacima.

Hajrović je legenda. Mislim na Sea.

valterboy
Kontakt:

Post Postao/la valterboy » 23 jun 2013, 16:00

Mozda je konacno pronasao novi klub. Sead trenirao sa bratom u Grasshoppers Zurich.

http://www.bigsoccerbosnia.com/22/post/ ... urich.html" onclick="window.open(this.href);return false;

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 23 jun 2013, 16:05

valterboy je napisao/la:Mozda je konacno pronasao novi klub. Sead trenirao sa bratom u Grasshoppers Zurich.

http://www.bigsoccerbosnia.com/22/post/ ... urich.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Prica se o tome vec odavno da je u Turskoj sa Grasshopersima i izgleda da ce najvjerovatnije tu i ostati. Sta ja znam, ako mu je mjesto barem u pocetku zagarantovano u prvim 11 onda je to vrlo dobar prelazak za njega jer ce ipak igrati na dobrom nivou. Sad se ne sjecam ali ja mislim da je Grasshopers cak osigurao i kvalifikacije Evropske lige?

Sto se tice brata mu. Mnogo se prica oko eventualnog prelaska u Lazio. Petkovic ga poznaje vrlo dobro a i bio bi drugi bosnjo u zadnje vrijeme sto prelazi iz Svice u Lazio. Citaj Senad Lulic. To bi bilo fantasticno ja mislim i za njega i za reprezentaciju. Zamislite Lulic na jednoj strani a Hajrovic na drugoj. Uff to bi bilo nesto..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 23 jun 2013, 16:13

Bila bi dobra stvar, mogao bi iz Svicarske lige napraviti skok u vecu ligu ;)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 jun 2013, 16:14

Ocito je da Seadu fali ozbiljnih utakmica i ozbiljnog nogometa. Ima kvalitet, ali fali mu jos dosta toga da bude kvalitet za najjace lige. Dzeko ga je odgurnuo kao neku djevojcicu u onoj utakmici izmedju mlade i A-repke. Vazno mu je da ode u klub gdje ce igrat standardno i to je to.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.