Ma ovaj Fazlinovic nema odakle ne nalazi nase igrace. Jos malo pa ce jedan sa MadagaskaraDinceManijak je napisao/la:Kakve veze ima taj Washington s "Zaboravljeni fudbaleri koji.............."?
Pitam jer ne kontam i nisam upucen

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ma ovaj Fazlinovic nema odakle ne nalazi nase igrace. Jos malo pa ce jedan sa MadagaskaraDinceManijak je napisao/la:Kakve veze ima taj Washington s "Zaboravljeni fudbaleri koji.............."?
Pitam jer ne kontam i nisam upucen
izgleda da neprovodi dovoljno vremena na internetu!amir je napisao/la:dosta ih ima veze sa Bosnom, sa onog spiska kad ih je nabrojao, vjerovatno dosta vremena provede na internetu.svaka mu cast
ozbiljno, ja sam gledao i na onom njegovom spisku ima i mladih igraca, nemoraju biti rodjeni bosanci ali mogu igrati za nasu drzavu, kako nasi igraju za druge drzaveE.D je napisao/la:izgleda da neprovodi dovoljno vremena na internetu!amir je napisao/la:dosta ih ima veze sa Bosnom, sa onog spiska kad ih je nabrojao, vjerovatno dosta vremena provede na internetu.svaka mu cast
http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... rofil.html
mislim da je sad nebitno dali on ima ikakve veze sa bosnom ili ne
to neznam, moze biti, neznam taj spisak na pamet, ali znam sto se tice berkovica i ovog wahsingtona da je ta prica zavrsena prije nego sto je postala biti pricaamir je napisao/la:ozbiljno, ja sam gledao i na onom njegovom spisku ima i mladih igraca, nemoraju biti rodjeni bosanci ali mogu igrati za nasu drzavu, kako nasi igraju za druge drzaveE.D je napisao/la:izgleda da neprovodi dovoljno vremena na internetu!amir je napisao/la:dosta ih ima veze sa Bosnom, sa onog spiska kad ih je nabrojao, vjerovatno dosta vremena provede na internetu.svaka mu cast
http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... rofil.html
mislim da je sad nebitno dali on ima ikakve veze sa bosnom ili ne
pa hajd ti to glupsonima objasni..svi mi to vidimo da momak garant ima potencijala..pa hallo, tek krajem ovog mjeseca puno 20 godina a igra u drugoj spanskoj ligi koja je sigurno 2 puta bolja od nase lige..mislim da se netreba dvoumiti dali je momak zasluzio nadimak "talenat" ..ali et, sta da radis..mi to svi vidimo..oni konji u savezu nevide..pa bas me onda zanima sta oni rade po cijeli dan? jel oni rade ikako? ili se samo prse sto su u savezu, sto im izgleda nemoze niko nista i pokrase i to malo para sto se ima..a picka im materina bezobrazna, to treba sve dici u zrak..bogami, inace nisam tako agresivan tip, ali to mi toliko ide na zivce..Lovac je napisao/la:Ma ostat cemo mi bez njega 100%, pa oni nisu svjesni da on tek ima 20 godina..treba mu zavrsit papire ako bude nesto od njega da moze za nas igrat a ne da cekamo da postane zvijezda ko Ibrahimovic
nisi jedini jarane..svi se mi pitamo kako je to moguce, ali niko od nas tu nemoze nista uraditi..svi mi znamo da je to dogovorena nepravda..ali sta da radis?? da skines Ciru sa snajperom?? ...nista nebi promjenilo, ona mraka bi doveli sebi jos jednu violinu, koja svira kako oni hoce a ta violina moze prodavati javnosti praznu pricu, kao da se niko nemjesa u posao..pa dovoljno govori to kad on izjavi "CUO sam da je dobar!" a **** ti mater svoju...Beca-25 je napisao/la:Moram se vratit na Cirin spisak, jer mi je stvarno nevjerovatno da se isprobavaju neke Sarabe,Vasilici i sl. a igraci koji sigurno imaju lijepu fudbalsku buducnost kao sto su Pandza, Trivunovic,Covic(odbrana), Smajic, Stilic (veza) pa i Mirvic,njh nema nigdje.
Ali eto nek sad bude ovako, mada se bojim da se ponovo ide u pogresnom pravcu.
NAZALOST.
ima nasih igraca svugdje i sigurno da se moze naci barem 2-3 za reprezentaciju samo treba se malo potruditi ali nasi trutovi u savezu su previse lijeni za to!!!!izet fazlinovic je napisao/la:Evo naso sam jos dvojicu![]()
Jasmin Spahic iz Kickers Emden-a ( 3.Liga, Njemacka,1.mjesto) , skoro je dao sjajan gol iz slobodnjaka
i
Sead Mehic iz FSV Frankfurt-a( 2.Liga, Njemacka)
BHFanaticos_ je napisao/la:ima nasih igraca svugdje i sigurno da se moze naci barem 2-3 za reprezentaciju samo treba se malo potruditi ali nasi trutovi u savezu su previse lijeni za to!!!!izet fazlinovic je napisao/la:Evo naso sam jos dvojicu![]()
Jasmin Spahic iz Kickers Emden-a ( 3.Liga, Njemacka,1.mjesto) , skoro je dao sjajan gol iz slobodnjaka
i
ma bolji je Eyal Berkovicizet fazlinovic je napisao/la:Evo naso sam jos dvojicu![]()
i
Ma dobro, netreba ih zvati u reprezentaciju iz druge ili ttrece lige, ali se trebaju pratiti, mozda ima mladih i pozvati ih u mladje kategorije, samo da vide da znamo za njih pa ce i oni drukcije razmisljaticalcio je napisao/la:ma bolji je Eyal Berkovicizet fazlinovic je napisao/la:Evo naso sam jos dvojicu![]()
i
Sead Mehic iz FSV Frankfurt-a( 2.Liga, Njemacka)![]()
ali ozbiljno, ne znam sta hocete sa tim igracinama iz drugih i trecih liga, da ih Ciro zove u reprezentaciju?
Dobro ako ima neki igrac koji moze napredovati onda ga treba pratiti ali sam se na ovoj temi nacitao svakakvih imena (Berkovic, Washington) da mi je sve ovo postalo malo smijesno.geronimo je napisao/la:Dijelimicno si u pravu calcio,ne moze sad igdje koji igrac,porijeklom iz BiH,a uz to 2 ili 3 liga(bez obzira sto su to lige petice)biti kandidat za repku. Ali kad su Svabe mogle zvati Nojvila(B.Gladbach)tad 2 liga na EP,pored takvih napadaca,i mi se ne moramo stiditi ako kojeg igraca nadjemo iz tih liga,ali da stvarno bude pojacanje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.