Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

ribery
Moderator
Kontakt:

Re: Zaboravljeni fudbaleri koji bi mogli igrati za BiH

Post Postao/la ribery » 14 nov 2008, 22:51

DinceManijak je napisao/la:Kakve veze ima taj Washington s "Zaboravljeni fudbaleri koji.............."?
Pitam jer ne kontam i nisam upucen :D
Ma ovaj Fazlinovic nema odakle ne nalazi nase igrace. Jos malo pa ce jedan sa Madagaskara :lol:

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 14 nov 2008, 23:46

dosta ih ima veze sa Bosnom, sa onog spiska kad ih je nabrojao, vjerovatno dosta vremena provede na internetu.svaka mu cast
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

E.D
Kontakt:

Post Postao/la E.D » 15 nov 2008, 00:06

amir je napisao/la:dosta ih ima veze sa Bosnom, sa onog spiska kad ih je nabrojao, vjerovatno dosta vremena provede na internetu.svaka mu cast
izgleda da neprovodi dovoljno vremena na internetu!
http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... rofil.html
mislim da je sad nebitno dali on ima ikakve veze sa bosnom ili ne :)

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 15 nov 2008, 19:41

kad nam u spicu jednog dana zaigraju Eyal Berkovic i Washington..... bicemo nepobjedivi :lol:

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 15 nov 2008, 20:04

E.D je napisao/la:
amir je napisao/la:dosta ih ima veze sa Bosnom, sa onog spiska kad ih je nabrojao, vjerovatno dosta vremena provede na internetu.svaka mu cast
ozbiljno, ja sam gledao i na onom njegovom spisku ima i mladih igraca, nemoraju biti rodjeni bosanci ali mogu igrati za nasu drzavu, kako nasi igraju za druge drzave

E.D
Kontakt:

Post Postao/la E.D » 16 nov 2008, 01:01

amir je napisao/la:
E.D je napisao/la:
ozbiljno, ja sam gledao i na onom njegovom spisku ima i mladih igraca, nemoraju biti rodjeni bosanci ali mogu igrati za nasu drzavu, kako nasi igraju za druge drzave
to neznam, moze biti, neznam taj spisak na pamet, ali znam sto se tice berkovica i ovog wahsingtona da je ta prica zavrsena prije nego sto je postala biti prica ;)

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 17 nov 2008, 10:51

Ma ostat cemo mi bez njega 100%, pa oni nisu svjesni da on tek ima 20 godina..treba mu zavrsit papire ako bude nesto od njega da moze za nas igrat a ne da cekamo da postane zvijezda ko Ibrahimovic
Kad skontam nesto pametnije napisat cu

Beca-25
Kontakt:

Post Postao/la Beca-25 » 17 nov 2008, 11:06

Moram se vratit na Cirin spisak, jer mi je stvarno nevjerovatno da se isprobavaju neke Sarabe,Vasilici i sl. a igraci koji sigurno imaju lijepu fudbalsku buducnost kao sto su Pandza, Trivunovic,Covic(odbrana), Smajic, Stilic (veza) pa i Mirvic,njh nema nigdje.
Ali eto nek sad bude ovako, mada se bojim da se ponovo ide u pogresnom pravcu.
NAZALOST.

E.D
Kontakt:

Post Postao/la E.D » 17 nov 2008, 11:35

Lovac je napisao/la:Ma ostat cemo mi bez njega 100%, pa oni nisu svjesni da on tek ima 20 godina..treba mu zavrsit papire ako bude nesto od njega da moze za nas igrat a ne da cekamo da postane zvijezda ko Ibrahimovic
pa hajd ti to glupsonima objasni..svi mi to vidimo da momak garant ima potencijala..pa hallo, tek krajem ovog mjeseca puno 20 godina a igra u drugoj spanskoj ligi koja je sigurno 2 puta bolja od nase lige..mislim da se netreba dvoumiti dali je momak zasluzio nadimak "talenat" ..ali et, sta da radis..mi to svi vidimo..oni konji u savezu nevide..pa bas me onda zanima sta oni rade po cijeli dan? jel oni rade ikako? ili se samo prse sto su u savezu, sto im izgleda nemoze niko nista i pokrase i to malo para sto se ima..a picka im materina bezobrazna, to treba sve dici u zrak..bogami, inace nisam tako agresivan tip, ali to mi toliko ide na zivce..

E.D
Kontakt:

Post Postao/la E.D » 17 nov 2008, 11:37

Beca-25 je napisao/la:Moram se vratit na Cirin spisak, jer mi je stvarno nevjerovatno da se isprobavaju neke Sarabe,Vasilici i sl. a igraci koji sigurno imaju lijepu fudbalsku buducnost kao sto su Pandza, Trivunovic,Covic(odbrana), Smajic, Stilic (veza) pa i Mirvic,njh nema nigdje.
Ali eto nek sad bude ovako, mada se bojim da se ponovo ide u pogresnom pravcu.
NAZALOST.
nisi jedini jarane..svi se mi pitamo kako je to moguce, ali niko od nas tu nemoze nista uraditi..svi mi znamo da je to dogovorena nepravda..ali sta da radis?? da skines Ciru sa snajperom?? ...nista nebi promjenilo, ona mraka bi doveli sebi jos jednu violinu, koja svira kako oni hoce a ta violina moze prodavati javnosti praznu pricu, kao da se niko nemjesa u posao..pa dovoljno govori to kad on izjavi "CUO sam da je dobar!" a **** ti mater svoju...

izet fazlinovic
Kontakt:

Post Postao/la izet fazlinovic » 17 nov 2008, 21:31

Evo naso sam jos dvojicu :D

Jasmin Spahic iz Kickers Emden-a ( 3.Liga, Njemacka,1.mjesto) , skoro je dao sjajan gol iz slobodnjaka
i
Sead Mehic iz FSV Frankfurt-a( 2.Liga, Njemacka)

BHFanaticos_
Kontakt:

Post Postao/la BHFanaticos_ » 17 nov 2008, 21:36

izet fazlinovic je napisao/la:Evo naso sam jos dvojicu :D

Jasmin Spahic iz Kickers Emden-a ( 3.Liga, Njemacka,1.mjesto) , skoro je dao sjajan gol iz slobodnjaka
i
ima nasih igraca svugdje i sigurno da se moze naci barem 2-3 za reprezentaciju samo treba se malo potruditi ali nasi trutovi u savezu su previse lijeni za to!!!!
T r i V j e r e J e d n a N a c i j a !!!

izet fazlinovic
Kontakt:

Post Postao/la izet fazlinovic » 17 nov 2008, 21:51

BHFanaticos_ je napisao/la:

i
ima nasih igraca svugdje i sigurno da se moze naci barem 2-3 za reprezentaciju samo treba se malo potruditi ali nasi trutovi u savezu su previse lijeni za to!!!!

Tako je jarane, trebali mi raditi u Savezu, bilo bi sve bolje :D

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 17 nov 2008, 22:02

i
ma bolji je Eyal Berkovic :lol:

ali ozbiljno, ne znam sta hocete sa tim igracinama iz drugih i trecih liga, da ih Ciro zove u reprezentaciju? :lol:

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 17 nov 2008, 22:48

Dijelimicno si u pravu calcio,ne moze sad igdje koji igrac,porijeklom iz BiH,a uz to 2 ili 3 liga(bez obzira sto su to lige petice)biti kandidat za repku. Ali kad su Svabe mogle zvati Nojvila(B.Gladbach)tad 2 liga na EP,pored takvih napadaca,i mi se ne moramo stiditi ako kojeg igraca nadjemo iz tih liga,ali da stvarno bude pojacanje 8-)
Vom Jäger zum Gejagten

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 17 nov 2008, 23:00

calcio je napisao/la:

i
ma bolji je Eyal Berkovic :lol:

ali ozbiljno, ne znam sta hocete sa tim igracinama iz drugih i trecih liga, da ih Ciro zove u reprezentaciju? :lol:
Ma dobro, netreba ih zvati u reprezentaciju iz druge ili ttrece lige, ali se trebaju pratiti, mozda ima mladih i pozvati ih u mladje kategorije, samo da vide da znamo za njih pa ce i oni drukcije razmisljati

mirza_kusta
Kontakt:

Ćiro-preporuka!!!!!

Post Postao/la mirza_kusta » 17 nov 2008, 23:07

upravo čitam da na slovence idemo gotovo bez odbrane....prema svemu sudeći odbrana će izgledati ovako......

__salihović___________________berberović

_______mravac__mikelini____šaraba______

salihović i berberović po bekovima a ova trojica koja nikada nisu igrala zajedno samo je pitanje kako će se snaći da zaustave odličnog novakovića?

ćiro razmišlja kome uputiti poziv, kasno je za nekog iz naše lige jer je do srijede nemoguće dobiti vizu.....kaže na mukama je koga pozvati od stopera....ali ruku na srce Boris Pandža stoper hajduka vrlo često igra u hajduku bi bio bolje riješenje od ovih ili pak Mehmedalija Čović iz belgijskog rosselara ako se sjećate mlade repke u onim kvalifikacijama protiv češke kad nas je 6 minuta djelilo od ep stoperski par su činili upravo pandža i čović, a pandža poslije šansu dobio i kod muzurovića, pa tu je i Branimir Bajić koji je prIje bio standardan igrač koblenza koji je rekao da se nada da će ponovo dobiti poziv, pa na lijevom beku je Hrgović koji je konačno standardan u dinamu, zar nije bolje dati šansu Salihoviću u veznom redu da hrani napadče loptama a da bek bude Hrgović....pa jel ima iko to reći ćiri pored toliko rješenja on razmišlja koga zvati?? da ne zaboravim tu je i Semjon Milošević sada igrač poljske cracovie pa Vule Trivunović bivši bordo bjeli također dobijo šansu i kod Sliškovića i Muzurovića jako pouzdan stoper ruskog himkija kojeg je kako mi se čini ostavio u ligi.....Pa odlični Sanel Jahić defanzivac grčkog arisa...zaista čudno.......

eto ja kao prosječan navijač sam nabrojao toliko rješenja a naš stručni štab toliko razmišlja koga zvati....... a sigurno je da su ovi igrači bolji od ovih iz p.l. i imaju vizu za dolazak u sloveniju.

Emcavi
Kontakt:

Re: Ćiro-preporuka!!!!!

Post Postao/la Emcavi » 17 nov 2008, 23:12

I ja isto mislim, Ciro ima boljih riješenja!

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 17 nov 2008, 23:15

geronimo je napisao/la:Dijelimicno si u pravu calcio,ne moze sad igdje koji igrac,porijeklom iz BiH,a uz to 2 ili 3 liga(bez obzira sto su to lige petice)biti kandidat za repku. Ali kad su Svabe mogle zvati Nojvila(B.Gladbach)tad 2 liga na EP,pored takvih napadaca,i mi se ne moramo stiditi ako kojeg igraca nadjemo iz tih liga,ali da stvarno bude pojacanje 8-)
Dobro ako ima neki igrac koji moze napredovati onda ga treba pratiti ali sam se na ovoj temi nacitao svakakvih imena (Berkovic, Washington) da mi je sve ovo postalo malo smijesno.
Na primjer ovaj Fazlinovic koji samo ceslja transfermarkt.de i trazi buduce reprezentativce kao da ce ih tamo naci. Mali savjet Fazlinovicu. Nebi bilo lose pogledati koju utakmicu pa da otprilike znas o cemu pricas i da nam opises te igrace ;)

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.