Omladinska Premijer liga BiH (kadeti i juniori)
Re: Omladinska Premijer Liga BiH (Kadeti i Juniori)
ko je najbolji strijelac kadeta sjever?
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
Marin Popovic iz Celika.marsovac je napisao/la:ko je najbolji strijelac kadeta sjever?
- kadetzelje
- Kontakt:
Vraticemo se mi, objektivno smo najjaca kadetska ekipa u drzaviArogantni je napisao/la:
Prijatelju vjeruj mi Zeljine kadete sa Arom Hodzicem na celu ko pobjedi ja mu skidam kapu, jest trenutno Sarajevo 1. al su Zeljini kadeti puno bolji jer bruku utakmica je Ara propustio i opet je ubjedljivo 1. strijelac Lige i ima ucinak otprilike 2,5 ili 3 gola po utakmici a sto se tice juniora neznam kakvi su Slobodini mislim znam da im je otiso onaj Jasmin Mesanovic valda njihov najbolji igrac ali objektivno Sarajevo jedno vec 2-3 godine ima najbolje juniore i trenutno mislim da niko njih ne moze pobjediti...

Zadnja izmjena: kadetzelje, dana/u 18 apr 2011, 19:51, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Prijateljska utakmica 19.2.2011.
Željezničar - NK Čelik 3:1
Željezničar - NK Čelik 3:1
Nakon izvlačenja polufinala Kupa Bosne i Hercegovine na red su došli i polufinalisti omladinskog Kupa BiH za juniore.
Žrijebom je rukovodio Komitet za takmičenje NS/FS BiH pod predsjedavanjem Sejde Zukanovića, a prisutni su bili svi predstavnici ekipa osim Drine iz Zvornika.
Voljom žrijeba u prvim utakmicama polufinala koje su na programu 23. marta 2011. godine sastaju se: MOSTAR: Zrinjski - Rudar (Kakanj) i TUZLA: Sloboda - Drina.
Utakmice su na programu u 15,oo sati. Revanš susreti igraju se 13. aprila u 16,30 sati.
Žrijebom je rukovodio Komitet za takmičenje NS/FS BiH pod predsjedavanjem Sejde Zukanovića, a prisutni su bili svi predstavnici ekipa osim Drine iz Zvornika.
Voljom žrijeba u prvim utakmicama polufinala koje su na programu 23. marta 2011. godine sastaju se: MOSTAR: Zrinjski - Rudar (Kakanj) i TUZLA: Sloboda - Drina.
Utakmice su na programu u 15,oo sati. Revanš susreti igraju se 13. aprila u 16,30 sati.
Sasa Pusac, sigurno najbolji igrac kadeta Rudar Prijedora na ljeto ce pojacati Cesku Spartu Prag.
Momak je 95' godiste, i veliki je potencijal.
Momak je 95' godiste, i veliki je potencijal.
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
U nedjelju počinje proljetni dio prvenstva. Dakle 16 kolo.
ono sto ja znam jeste da ce nasi kadeti i juniori gostovati u Gradačcu kod Zvijezde.
ono sto ja znam jeste da ce nasi kadeti i juniori gostovati u Gradačcu kod Zvijezde.
1947!
ajmo zrinjevcisolar je napisao/la:Nakon izvlačenja polufinala Kupa Bosne i Hercegovine na red su došli i polufinalisti omladinskog Kupa BiH za juniore.
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
-
- Kontakt:
16. kolo Omladinske premier lige sjever, Zenica
Kadeti
NK Čelik - FK Drina Zvornik 1:3
Juniori
NK Čelik - FK Drina Zvornik 2:0
Kadeti
NK Čelik - FK Drina Zvornik 1:3
Juniori
NK Čelik - FK Drina Zvornik 2:0
-
- Kontakt:
OMLADINSKA PREMIJER LIGA , 16 KOLO , GRADIŠKA
KADETI:KOZARA - TRAVNIK 2 : 0
JUNIORI:KOZARA - TRAVNIK 4 : 1
KADETI:KOZARA - TRAVNIK 2 : 0
JUNIORI:KOZARA - TRAVNIK 4 : 1
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Kadeti: Zvijezda-Buducnost 1:0
Juniori:Zvijezda-Buducnost 2:2
Juniori:Zvijezda-Buducnost 2:2
1947!
- kadetzelje
- Kontakt:
KADETI
Zeljeznicar 7 - 0 Rudar Kakanj
Zeljeznicar 7 - 0 Rudar Kakanj
FK Sloboda: Kadeti zasluženo poraženi, juniori pobijedili 2:0
Kadetska selekcija FK Sloboda u derbiju kola omladinske lige na stadionu Tušanj poražena je od Borca rezultatom 2:1. Igra izabranika trenera Mehanovića bila je ispod očekivanja, dok su pojedinci u svakom napadu imali potez više sa druge strane pobijedio je kolektiv i zajedništvo. Juniori su bili uspješniji, pobijedili su zasluženo 2:0 golovima Jasmina Mešanovića i Adnana Salihovića.
Kadetska selekcija FK Sloboda u derbiju kola omladinske lige na stadionu Tušanj poražena je od Borca rezultatom 2:1. Igra izabranika trenera Mehanovića bila je ispod očekivanja, dok su pojedinci u svakom napadu imali potez više sa druge strane pobijedio je kolektiv i zajedništvo. Juniori su bili uspješniji, pobijedili su zasluženo 2:0 golovima Jasmina Mešanovića i Adnana Salihovića.
Kadeti : Velez-Sarajevo 0-0
Juniori : Velez-Sarajevo 2-1
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
Armin Hodžić u 16 kola zabio 27 golova! Ne znam je li igrao sve utakmice.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Sto ga ne proba Osim u seniorima ?Željovac je napisao/la:Armin Hodžić u 16 kola zabio 27 golova! Ne znam je li igrao sve utakmice.
Prošle sezone je k'o mlađi kadet zabio 32 u 18, otprilike. Ne znam tačno. Napunio je tek 16, probaće ga ubrzo sigurno. Godinu stariji Zolotić je sinoć debitovao.scudetto je napisao/la:Sto ga ne proba Osim u seniorima ?Željovac je napisao/la:Armin Hodžić u 16 kola zabio 27 golova! Ne znam je li igrao sve utakmice.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
vasi junori su najgoriammarc je napisao/la:Kadeti : Velez-Sarajevo 0-0
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Kadeti i Juniori:
Buducnost-Modriča u Banovicima, prva utakmica u 11:00h, a druga u 13:00h.
Buducnost-Modriča u Banovicima, prva utakmica u 11:00h, a druga u 13:00h.
1947!
- kadetzelje
- Kontakt:
Kadeti Zelje pobijedili na medjunarodnom turniru, Hodzic proglasen za najboljeg igraca
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.