Sjedeca odbojka

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Evolution87
Kontakt:

Re: Sjedeca odbojka

Post Postao/la Evolution87 » 06 sep 2012, 19:21

BRAVO MOMCI, SVAKA CAST! SREBRO STE OSIGURALI, SAD PO ZLATO!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 sep 2012, 19:24

LiliumBosniacum je napisao/la:Svaka cast, mi smo i navikli na njihove uspjehe, pa mi se cini da nekada i ne postujemo dovoljno iste.

Jos jednom svaka cast, tako se brane boje Bosne i Hercegovine.
Ni jedan posto koliko su zasluzili.Napatis se dok im temu nadjes,a kamoli nesto drugo.
Jos jednom dokaz da hendikepirani olimpijci sto puta vise daju od sebe,nego ovi nasi nazovi ''zdravi'' olimpijci.Zali boze novca utrosenog za njih.
Imam osjecaj da kad bi i na specijalnu olimpijadu otisli,nebi nista bolje prosli neko sto inace rade.Misleci na Radzinu kompaniju.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 06 sep 2012, 19:25

harishp je napisao/la:Ni jedan posto koliko su zasluzili.Napatis se dok im temu nadjes,a kamoli nesto drugo.
Jos jednom dokaz da hendikepirani olimpijci sto puta vise daju od sebe,nego ovi nasi nazovi ''zdravi'' olimpijci.Zali boze novca utrosenog za njih.
Imam osjecaj da kad bi i na specijalnu olimpijadu otisli,nebi nista bolje prosli neko sto inace rade.Misleci na Radzinu kompaniju.
Nema šta više dodati.
Baš tako.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 06 sep 2012, 20:09

Svaka čast zlatni momci, jedini koji nas dostojno kao reprezentaciju predstavljaju u svijetu, ovi momci zaslužuju nagrade, stanove i ostale premije, a ne Fazlija i društvo.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 06 sep 2012, 20:20

8-)
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 06 sep 2012, 20:45

Well done!Ovako se igra,a ne kao oni koji su osli na OI 2012
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 06 sep 2012, 23:22

Svaka čast kraljevi naši, idemo po zlato. Koliko su igrali Iran - Rusija?
Side before self

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 07 sep 2012, 09:09

mexy_whites je napisao/la:Svaka čast kraljevi naši, idemo po zlato. Koliko su igrali Iran - Rusija?
Iran pobjedio 3:0.

Finale je sutra u 18:00 h.

High

Post Postao/la High » 07 sep 2012, 11:28

Bravo momci, vi ste ponos ove države.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 07 sep 2012, 20:31

bravo naši, svako ulaganje u vas vrijedi (a znam da ih i nema puno...)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

alevkov
Kontakt:

Post Postao/la alevkov » 07 sep 2012, 23:44

Najbolji u tome da reprezentuju Bosnu i Hercegovinu, svaka cast svima odreda.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 08 sep 2012, 14:46

Nakon vecerasnje utakmice bez obzira na ishod nas momke bi pri povratku trebalo dockeati na aeodromu i cestiti im!

Također ako se vrate do utakmice BiH - Latvia ugostit ih na stadionu i dati im ogromnu podrsku!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 08 sep 2012, 15:22

Niko nikad u historiji sjedece odbojke nije Iranu seta uzeo,dok se mi nismo pojavili,naravno mislim na velika takmicenja.Pobjedjivali smo ih i mi smo jedini u stanju to uraditi.Bice tesko ,jer Iran i kad napravi smjenu generacija,jednostavno se n e osjeti,mi smo malo tu smjenu iskoristili,na zadnja 2 takmicenja uzimali su nas po 3-2 u finalima,gdje smo mi katastrofalno startali i onda se vracali,i pali u 5 setu.Uzeli su nas sad 3-1,ali ja se opet nadam,da mozemo jos jednom biti zlatni.Nedavno sam razgovarao sa Sefkom Nuhanovicem,inace trenerom Fantoma ipitao kakve su nam sanse,kaze bice tesko ne vjerujem,da Bog da da ih uzmemo,nisu normalni kaze,to je nesto nevjerovatno ,kaze lijepi im se lopta za ruku,prste nake cudne imaju ko da su vanzemaljci.Ali eto opet se nadam da ih mozemo uzeti,ovi momci su to pokazali mnogo puta,ali i nas godine stizu,a imamo problem sto taj savez sjedece odbojke,na velikim takmicenjima ne da da igra jedan zdrav igrac,onda imaju neka pravila mora igrat 2 ili 3 invalida bez ekstremiteta .Nisam siguran kako tacno,ali objasnjavao mi je covjek uglavnom,imamo pravo dobrih talenata mladih igraca ,ali eto ta pravila nesto zezaju.
Sretno momci veceras nadamo se zlatu,ali ni srebro nije lose imajuci u vidu da su ovi strasno strasno jaki.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

LiliumBosniacum
Kontakt:

Post Postao/la LiliumBosniacum » 08 sep 2012, 16:06

S obzirom da ovaj sport nije dovoljno (skoro nikako) medijski popracen u nasoj drzavi, sto je tuzno jer je ovo nas najjaci timski sport, ne raspolazem sa informacijama kakva je buducnost tog sporta u nasoj drzavi. Vidim da nam je reprezentacija relativno stara, odredjeni igraci ce vjerovatno u skorije vrijeme se i povuci iz ovog sporta (doduse ne znam koja je starosna granica u ovom sportu, jer on nije toliko fizicki naporan kao drugi, tako da je moguce vjerovatno duze se baviti sa njim nego sa vecinom drugih sportova koje su popularniji), tako da me zanima da li ima neko upuceniji ko zna ima li tu nekih mladih momaka koji bi mogli da zamjene ove starije kada odluce da je vrijeme za odlazak.

High

Post Postao/la High » 08 sep 2012, 16:08

Lavovi, donesite zlato u Sarajevo. Sretno vam.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

lev77
Kontakt:

Post Postao/la lev77 » 08 sep 2012, 16:55

barbarez je napisao/la:Niko nikad u historiji sjedece odbojke nije Iranu seta uzeo,dok se mi nismo pojavili,naravno mislim na velika takmicenja.Pobjedjivali smo ih i mi smo jedini u stanju to uraditi.Bice tesko ,jer Iran i kad napravi smjenu generacija,jednostavno se n e osjeti,mi smo malo tu smjenu iskoristili,na zadnja 2 takmicenja uzimali su nas po 3-2 u finalima,gdje smo mi katastrofalno startali i onda se vracali,i pali u 5 setu.Uzeli su nas sad 3-1,ali ja se opet nadam,da mozemo jos jednom biti zlatni.Nedavno sam razgovarao sa Sefkom Nuhanovicem,inace trenerom Fantoma ipitao kakve su nam sanse,kaze bice tesko ne vjerujem,da Bog da da ih uzmemo,nisu normalni kaze,to je nesto nevjerovatno ,kaze lijepi im se lopta za ruku,prste nake cudne imaju ko da su vanzemaljci.Ali eto opet se nadam da ih mozemo uzeti,ovi momci su to pokazali mnogo puta,ali i nas godine stizu,a imamo problem sto taj savez sjedece odbojke,na velikim takmicenjima ne da da igra jedan zdrav igrac,onda imaju neka pravila mora igrat 2 ili 3 invalida bez ekstremiteta .Nisam siguran kako tacno,ali objasnjavao mi je covjek uglavnom,imamo pravo dobrih talenata mladih igraca ,ali eto ta pravila nesto zezaju.
Sretno momci veceras nadamo se zlatu,ali ni srebro nije lose imajuci u vidu da su ovi strasno strasno jaki.
za reprezentaciju mogu igrati samo osobe sa invaliditetom a dok klubovi imaju pravo da 2 zdrava igraca(koji nisu invalidi).u Fantomima ima par mladih momaka koji treniraju,primjetio sam jednog momka oko 16 god da trenira sa njima,momak je potpuno zdrav i mislim da nije jos dobio sansu da zaigra.momak je talenat veliki,krasi ga velika borbenost i za njega ne postoji izgubljena lopta
Zadnja izmjena: lev77, dana/u 09 sep 2012, 14:12, ukupno mijenjano 1 put.

Volvic
Kontakt:

Post Postao/la Volvic » 08 sep 2012, 19:09

raja, imal ko link za prijenos ?

LiliumBosniacum
Kontakt:

Post Postao/la LiliumBosniacum » 08 sep 2012, 19:25

Pa pocet ce kosarkaska utakmice, a ova jos nece.

kovacic
Kontakt:

Post Postao/la kovacic » 08 sep 2012, 19:53

Volvic je napisao/la:raja, imal ko link za prijenos ?
Link:
http://smart.paralympic.org/player/Main.html

nađete Sitting Volleyball 18:50 BiH vs IRI

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 08 sep 2012, 20:13

1:0 za Iran u setovima . Hajmo momci po pobjedu , ako ikako mozete 8-) .
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

Odgovori

Natrag na “Reprezentacije BiH u ostalim sportovima”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.