Regionalna rukometna liga

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: Regionalna "Sparkasse" Liga

Post Postao/la Devil » 02 maj 2011, 13:40

A sto ne bi Zvezdu stavio.Nadam se da si bar nekada ove sezone gledao Zvezdu,a ne da pricas uprazno. :?
Uostalom samo je jedan klub ovde iz Srbije a to je Partizan,a po pravilu Srbija treba da ima 2 predstavnika,dakle Zvezda je sigurna. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 02 maj 2011, 18:46

Devil je napisao/la:A sto ne bi Zvezdu stavio.Nadam se da si bar nekada ove sezone gledao Zvezdu,a ne da pricas uprazno. :?
Uostalom samo je jedan klub ovde iz Srbije a to je Partizan,a po pravilu Srbija treba da ima 2 predstavnika,dakle Zvezda je sigurna. ;)
izvidjac je bolji od zvezde,a rukomet u bih je bolji nego u srbiji puno ;) ;)
srbija bi trebala imat samo partizana ostali nisu vrijedni spomena
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 maj 2011, 19:21

Rosas7 je napisao/la:
Devil je napisao/la:A sto ne bi Zvezdu stavio.Nadam se da si bar nekada ove sezone gledao Zvezdu,a ne da pricas uprazno. :?
O tome ti ja pricam,vidi se da ne pratis. ;)

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 02 maj 2011, 21:12

Devil je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:
O tome ti ja pricam,vidi se da ne pratis. ;)
sad jos reci da bi zvezda bila prvak
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 maj 2011, 21:25

Gde bi Zvezda bila prvak?

Ako si odgledao bar 2-3 utakmice ove sezone u srbijanskoj ligi video bi da je Zvezda u najmanju ruku ravnopravna bila sa Partizanom,naravno to tabela ne pokazuje a zasto,mogao bih o tome pisati.Pisao sam vec pre nekoliko sedmica o tome na temi Fk pa ako te zanima malo procitaj te postove.
Uglavnom smesno je reci da Zvezda ne zasluzuje da igra Regionalnu ligu,shvatam ja da ti favorizujes sa jedne strane Izvidjac,ali ako se reklo Srbija ima dva predstavnika,onda ce Srbija i da ima dva predstavnika a kvalitetom to i zasluzuje.

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 02 maj 2011, 22:25

Rosas7 je napisao/la:

Ne slazem se s tobom. 6. ekipa na tabeli u prvoj ligi srbije dobila je Bosnu na turniru u Mostaru, visestrukog sampiona nase drzave, sve sam ti rekao, da ne pricam dokle je partizan dogurao, polufinale celendz kupa i tako dalje

ljubuski
Kontakt:

Post Postao/la ljubuski » 25 maj 2011, 19:35

Ipak se kreće :D Dogovoren početak lige, ždrijeb parova 14.06. 2011. u Beogradu

http://www.hrsport.net/vijesti/418301/r ... nalna-liga :)

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 25 maj 2011, 20:37

ljubuski je napisao/la:Ipak se kreće :D Dogovoren početak lige, ždrijeb parova 14.06. 2011. u Beogradu

http://www.hrsport.net/vijesti/418301/r ... nalna-liga :)
extra vijest

imeime
Kontakt:

Post Postao/la imeime » 25 maj 2011, 23:03

jel to znaci da nema ispadanja? ;)
imperator, prodavac magle

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 25 maj 2011, 23:12

Ovo je super vijest za rukomet u regionu :) 8-) samo realno Zagreb se se prosetati kroz ovu ligu ,
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 25 maj 2011, 23:49

juznjak> je napisao/la:Ovo je super vijest za rukomet u regionu :) 8-) samo realno Zagreb se se prosetati kroz ovu ligu ,
Ne bi se slozio, ja mislim da ce u ovoj prvoj sezoni uz Zagreb glavnu rijec vodit Bosna i Tatran presov. Zagreb, Bosna, Tatran pa onda sve ostalo

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 26 maj 2011, 10:06

Koji klubovi učestvuju?!
Čelik Zenica 1945

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 26 maj 2011, 12:00

Nimla_RZ je napisao/la:Koji klubovi učestvuju?!

Po dvije iz Srbije (Partizan i Crvena zvezda), Hrvatske (Zagreb i Nekse), Makedonije (Metalurg i Vardar), Crne Gore (Mojkovac i Lovćen), jednu iz Slovačke (Tatran) i tri iz BiH po entitetskom ključu (Borac, Bosna i Ljubuški).
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 26 maj 2011, 12:10

Nije mi jasno sto ce Madzarski klubovi s nama ? Pa oni su puno ispred nas jbt ali eto hajd valjda to da jednu cinjenicu vise da se radi za Bosnu i ostale klubove da se daje vise para i ulaze .
BiH bi trebala imati 3 predstavnika ako ce Srbija imati 2 jer smo kvalitetniji od Srpske lige za klasu jer neznam gdje su Srpski klubovi , da li idu u LP uopste ?
Ali eto mogu i dva kluba mada. Kvalitetnija je naša liga i od Hrvatske samo sto je kod njih CO malo bolji klub i ima vise uspjeha pa mozda se zbog toga vode kao kvalitetnija liga ali kad se sabere ucinak svih klubova nasa je bolja sigurno .
Idemooo Bosna , !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 26 maj 2011, 12:21

juznjak> je napisao/la:
Nimla_RZ je napisao/la:Koji klubovi učestvuju?!

Po dvije iz Srbije (Partizan i Crvena zvezda), Hrvatske (Zagreb i Nekse), Makedonije (Metalurg i Vardar), Crne Gore (Mojkovac i Lovćen), jednu iz Slovačke (Tatran) i tri iz BiH po entitetskom ključu (Borac, Bosna i Ljubuški).
Šta po enitetskom ključu, kako će se mijenjat?! :D
Čelik Zenica 1945

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 26 maj 2011, 12:24

Ma nema to entiteskom kljucu sta je sad i postoji Hrvatski entitet jel pa mora Izvidzac e nabijem vas na ... !

Nema to neg ko bude na tabeli nase lige 2 ,ili 3 kluba ti ucestvuju i na Regionalnoj ligi nema entiteta nema kantona nema nista ovo je BiH !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 26 maj 2011, 12:35

CoDe je napisao/la:
Nema to neg ko bude na tabeli nase lige 2 ,ili 3 kluba ti ucestvuju i na Regionalnoj ligi nema entiteta nema kantona nema nista ovo je BiH !
Čekaj, ako će ta tri kluba igrat Sparkasse, to znači da oni ne igraju našu Ligu, kako će se onda odlučivati ko naredne sezone (2012/13) predstavlja BiH?!
Čelik Zenica 1945

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 26 maj 2011, 12:37

Državni prvaci će biti poznat tako što će se oni na kraju pridružiti završnici prvenstva. Npr. u Hrvatskoj Zagreb CO i Nexe će se pridružiti prvoplasiranom i drugoplasiranoj ekipi u državnom prvenstvu u final fouru, e sad kako će kod nas biti ne znam, možda kod nas samo prvak ide u final four zajedno sa ovom trojkom...

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 26 maj 2011, 12:42

NK/RK Krivaja je napisao/la:Državni prvaci će biti poznat tako što će se oni na kraju pridružiti završnici prvenstva. Npr. u Hrvatskoj Zagreb CO i Nexe će se pridružiti prvoplasiranom i drugoplasiranoj ekipi u državnom prvenstvu u final fouru, e sad kako će kod nas biti ne znam, možda kod nas samo prvak ide u final four zajedno sa ovom trojkom...
Aha... Znači isto kao i košarka, NLB Liga, na taj zonfa... :)
Čelik Zenica 1945

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 26 maj 2011, 13:12

BIH ima tri predstavnika zato sto je inicjator ove lige, nasli su sponzora i sjediste je u Sarajevu, isto kao u NLB prve sezone kada je iz SLo. bilo tri ili 4 ekipe.

Po onome sto ja znam, Madjari ce se ukljuciti sledece godine zbog toga sto jos ovu sledecu sezonu imaju popisane ugovore za TV prava pa da nebi placali penale TV kucama odluceno je da oni udju do godine. Bice zanimljivo sigurno.

Jeli sigurno uopste da ova liga pocinje? :? Znam da je nesto bilo da nece krenuti pa hoce, pa opet nece itd.

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.