Uostalom samo je jedan klub ovde iz Srbije a to je Partizan,a po pravilu Srbija treba da ima 2 predstavnika,dakle Zvezda je sigurna.

izvidjac je bolji od zvezde,a rukomet u bih je bolji nego u srbiji punoDevil je napisao/la:A sto ne bi Zvezdu stavio.Nadam se da si bar nekada ove sezone gledao Zvezdu,a ne da pricas uprazno.![]()
Uostalom samo je jedan klub ovde iz Srbije a to je Partizan,a po pravilu Srbija treba da ima 2 predstavnika,dakle Zvezda je sigurna.
O tome ti ja pricam,vidi se da ne pratis.Rosas7 je napisao/la:izvidjac je bolji od zvezde,a rukomet u bih je bolji nego u srbiji punoDevil je napisao/la:A sto ne bi Zvezdu stavio.Nadam se da si bar nekada ove sezone gledao Zvezdu,a ne da pricas uprazno.![]()
Uostalom samo je jedan klub ovde iz Srbije a to je Partizan,a po pravilu Srbija treba da ima 2 predstavnika,dakle Zvezda je sigurna.![]()
srbija bi trebala imat samo partizana ostali nisu vrijedni spomena
sad jos reci da bi zvezda bila prvakDevil je napisao/la:O tome ti ja pricam,vidi se da ne pratis.Rosas7 je napisao/la:izvidjac je bolji od zvezde,a rukomet u bih je bolji nego u srbiji punoDevil je napisao/la:A sto ne bi Zvezdu stavio.Nadam se da si bar nekada ove sezone gledao Zvezdu,a ne da pricas uprazno.![]()
Uostalom samo je jedan klub ovde iz Srbije a to je Partizan,a po pravilu Srbija treba da ima 2 predstavnika,dakle Zvezda je sigurna.![]()
Rosas7 je napisao/la:izvidjac je bolji od zvezde,a rukomet u bih je bolji nego u srbiji punoDevil je napisao/la:A sto ne bi Zvezdu stavio.Nadam se da si bar nekada ove sezone gledao Zvezdu,a ne da pricas uprazno.![]()
extra vijestljubuski je napisao/la:Ipak se krećeDogovoren početak lige, ždrijeb parova 14.06. 2011. u Beogradu
http://www.hrsport.net/vijesti/418301/r ... nalna-liga
Ne bi se slozio, ja mislim da ce u ovoj prvoj sezoni uz Zagreb glavnu rijec vodit Bosna i Tatran presov. Zagreb, Bosna, Tatran pa onda sve ostalojuznjak> je napisao/la:Ovo je super vijest za rukomet u regionu![]()
samo realno Zagreb se se prosetati kroz ovu ligu ,
Nimla_RZ je napisao/la:Koji klubovi učestvuju?!
Šta po enitetskom ključu, kako će se mijenjat?!juznjak> je napisao/la:Nimla_RZ je napisao/la:Koji klubovi učestvuju?!
Po dvije iz Srbije (Partizan i Crvena zvezda), Hrvatske (Zagreb i Nekse), Makedonije (Metalurg i Vardar), Crne Gore (Mojkovac i Lovćen), jednu iz Slovačke (Tatran) i tri iz BiH po entitetskom ključu (Borac, Bosna i Ljubuški).
Čekaj, ako će ta tri kluba igrat Sparkasse, to znači da oni ne igraju našu Ligu, kako će se onda odlučivati ko naredne sezone (2012/13) predstavlja BiH?!CoDe je napisao/la:
Nema to neg ko bude na tabeli nase lige 2 ,ili 3 kluba ti ucestvuju i na Regionalnoj ligi nema entiteta nema kantona nema nista ovo je BiH !
Aha... Znači isto kao i košarka, NLB Liga, na taj zonfa...NK/RK Krivaja je napisao/la:Državni prvaci će biti poznat tako što će se oni na kraju pridružiti završnici prvenstva. Npr. u Hrvatskoj Zagreb CO i Nexe će se pridružiti prvoplasiranom i drugoplasiranoj ekipi u državnom prvenstvu u final fouru, e sad kako će kod nas biti ne znam, možda kod nas samo prvak ide u final four zajedno sa ovom trojkom...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.