FK Krajina Cazin

srebrenik1333
Kontakt:

Re: FK Krajina Cazin

Post Postao/la srebrenik1333 » 14 maj 2011, 21:01

Homer Simpson je napisao/la:Ovo ce biti novi stadion koji ce kostati 25 milijuna

slika
hahah....pa ovo je stadion Ljudski vrt u Sloveniji ja vidim poznat mi stadion :D

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 15 maj 2011, 00:01

srebrenik1333 je napisao/la:
Homer Simpson je napisao/la:Ovo ce biti novi stadion koji ce kostati 25 milijuna

slika
hahah....pa ovo je stadion Ljudski vrt u Sloveniji ja vidim poznat mi stadion :D
hahahaha .. ma skontao sam i ja, kad sam otvorio link na njemu gore pise ljudski vrt, ovaj simpson nije normalan, samo laze :lol: :lol:

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 15 maj 2011, 14:13

Stadion cija je izgradnja najavljena u Cazinu nece biti gradjen. To nije taj stadion i to nije ta maketa.

1. Grad nema pare za kupovinu zemljista
2. Grad nema pare za izgradnju stadiona
3. Grad je planirao zemljiste sadasnjeg stadiona (plus sgdje je bila Cetkara) dati SVOJIM privatnicima. To nije sad moguce jer je Krajina vec dobila sredstva od Olimpijskog komiteta za gradnju pomocnog stadiona bas na toj lokaciji, sto znaci da ti privatnici nece davati pare za novi stadion jer nemaju zemljiste, a i dobili su jedno prekoputa poste
4. To je bilo samo predizborno obecanje i budale su vjerovale u to
5. To nije realnost. Grad je krenuo u realizaciju izgradnje modernog kruznog toka u centru grada kod opcine, doma kulture, policije i KIB banke, te u izgradnju islamskog centra dole na Cupriji kod Raiffeisen banke. To je previse sredstava za trosenje tako da od stadiona nece biti nista
6. Dvorana propada, parket je nikakav, to nam je jedini sportski centar tako da bi i tu sramotu bilo dobro promijeniti

Procitajte sve stavke pa ce vam biti jasno da je to samo predizborno sranje u koje su vjerovali samo naivni ljudi. Cazin nikad nece imati toliki stadion, pogotovo ne dok je ovih ljudi na vlasti, a i sta ce nam stadion koji ima sjedecih mjesta vise nego sam grad stanovnika, ne racunajuci dalja sela.

Ljudi gladuju, javna kuhinja ima sve manje sredstava a mi bi gradili stadione. Smijesno.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 18 maj 2011, 20:19

Cestitam! drago mi je k'o da smo ih mi dobili! :mrgreen:
#samoRudar #zauvijek

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 18 maj 2011, 20:20

Krajina - Bosna 2:0, Becic i Okanovic strijelci. Gostujuci igrac s brojem 5 dobio crveni karton zbog udaranja Durica, cak mu je i nos slomio u jednom duelu. Gosti promasili penal, Keranovic odbranio

Izvjestaj i slike: http://www.cazin.net/cazin/foto-izvjest ... -bosna-20/

U subotu protiv Krajisnika bez Okanovica koji je dobio treci zuti karton, steta ipak je to njegov grad

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 19 maj 2011, 10:04

NK "Omladinac" Mionica 1-1 FK "Krajina" Cazin

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 20 maj 2011, 20:29

Kup USK: Krajišnik - Krajina, 1. juni 17:30

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 21 maj 2011, 22:27

2:0 Krajisnik nas dobio u ligi. Smijesno je kakav su gol zabili, rukom, sudija NAVODNO vidio igranje glavom a ne rukom, dok je cijeli stadion vidio da je skrenuo loptu u drugi ugao kao Maradona i Messi :)

Evo foto i video http://www.cazin.net/cazin/fotovideo-kr ... rajina-20/

icetea01
Kontakt:

Post Postao/la icetea01 » 08 jun 2011, 17:48

Madridism je napisao/la:Stadion cija je izgradnja najavljena u Cazinu nece biti gradjen. To nije taj stadion i to nije ta maketa.

1. Grad nema pare za kupovinu zemljista
2. Grad nema pare za izgradnju stadiona
Pa nek grade postepeno... i sta ce nam novi stadion, nek naprave tamo tribinu na istocnoj strani, jednu malu za otprilike 2.000 gledalaca.

Nesto poput ovoga
slika

ovo je stadion jednog austrijskog drugoligasa... kapacitet 2.500 (sjedecih) + natkriven.

onu sad tribinu obnoviti, staviti stolice, postaviti reflektore ... vise nam netreba. ;)

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 09 jun 2011, 14:41

Krajina ima veci problem od tog. Reflektore necemo nikad imati na stadionu, a veci problem od tribina je svakako pomocni teren.

Igraci nemaju gdje trenirati pa moraju na glavnom terenu ili nekad tamo na malo dijelu mivke. Dobili su navodno pare od Olimpijskog komiteta za izgradnju pomocnog terena odmah do restorana, sto je zadovoljavajuce, ali kako su najavljivali jos uvijek nista od toga.

Prvo pomocni teren pa onda stolice. Cak su se i za stolice prije iskupljale pare, kojih ni dan danas nema!

Sto se tice druge tribine i reflektora, pucas na visoko.

Drazi im je islamski centar.

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 09 jun 2011, 15:08

i kakve veze ima sad islamski centar sa stadionom Krajine?
Volim te Bosno!!!

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 09 jun 2011, 17:29

Ne znam odakle si, pretpostavljam da nisi iz Cazina pa mi se neda previse objasnjavati kakve veze ima islamski centar sa stadionom Krajine.

Uglavnom, kratko i jasno, kad god se trazi za stadion od grada i nacelnika, para se nema, a za ta islamska sraanja koja ce biti deset puta skuplja, para uvijek ima.

Za 65.000 maraka se mogu renovirati tribine i prosiriti kapacitet (ali kome, kad ionako utakmice nisu posjecene, osim kad igramo protiv Krajisnika i Jedinstva) na mozda 500 do 1000 sjedecih mjesta. Napraviti modernu tribinu, a ako vec imaju pare od OK-a za pomocni teren, Krajini vise ne treba nista.

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 10 jun 2011, 12:10

slucajno jesam iz Cazina, i znam da pises gluposti! ne kazem da se ne moze bolje, ali zahvaljujuci ovoj vlasti, i ljudima koji su sada u Krajini, Krajina je barem postala stabilan prvoligas, a sve vise igraca iz Cazina igra u Krajini. znaci da nije sve tako crno kao sto ti pises!
Volim te Bosno!!!

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 10 jun 2011, 13:32

Ako si slucajno iz Cazina onda vrlo dobro znas da Ogresevic najavljuje gradnju islamskog centra koji nije potreban, moze se renovirati i stara medresa, a u Krajini velik broj igraca ne igra na gostovanjima zbog dogovora sa klubom koji nema para da im placa i te gostujuce utakmice.

Isto tako vjerujem da si upoznat sa tim da klub nema ni pomocnog terena, a nedavno su igrali po uslovima kakvih nema ni u Africi. Ako pada kisa a djeca ili seniori moraju trenirati, vec sutradan je igraliste nikakvo.

Krajina jest stabilan prvoligas, ali to nema nikakve veze sa opcinom i ljudima na vlasti, osim ako si mislio direktno na klub i na Ogreseviceve pristalice poput Irfe Durica, koji je najzasluzniji sto je Krajina 4. ekipa na kraju sezone.

Ja nisam crnio nista osim cinjenice da nemam pomocni teren koji treba i seniorima i kadetima i juniorima i maternim p....

Opet kazem, opravdana im je investicija u nepotrebni islamski centar, dok Krajina novac za pomocni teren mora izvlaciti iz OK-a a pitanje je jesu li ikako dobili dovoljno.

A tebi je Ogresevic sagradio put kako vidim

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 23 jun 2011, 10:01

Dosadašnji golman Krajine Adnan Keranović novi član NK Istra 1961

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 23 jun 2011, 12:51

Najbolji golman u ligi :D sretno mu!
#samoRudar #zauvijek

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 26 jun 2011, 19:15

KERANOVIĆ: NADAM SE DA ĆU BITI PRVI GOLMAN

GOLMAN ZA BUDUĆNOST

Među prvim pojačanjima Istre 1961 našao se najbolji mladi golman Bosne i Hercegovine Adnan Keranović Donedavni vratar Krajine iz Cazina dao nam je kratku izjavu nakon današnjeg treninga koji je održan u Vodnjanu a u kojem su se sastale dvije kombinirane ekipe pulskog prvoligaša.Stasiti Keranović je za one koji su ga prvi put promatrali ostavio dojam smirenog i pouzdanog golmana, no na njemu je da se kroz pripreme izbori za status prvog golmana.

Kako se osjećate u Puli?

Pa, dobro nije loše, treniram s ostatkom ekipe i nadam se da ću se izboriti za status prvog golmana ekipe.

Bili ste već sa ekipom Istre 1961 ?

Bio sam ja već ovdje na probi u prosincu prošle godine no tada se nisam uspio nametnuti jer je bilo previše stranaca pa mislim da zbog toga nisam došao do izražaja, branio sam u jednoj prijateljskoj utakmici.

Kako vam izgleda konkurencija?

Jasno mi je da ću imati veliku konkurenciju u ostalim golmanima, no potruditi ću se kao što sam već rekao da budem prvi golman Istre 1961. (REX/ALEN KALEBIĆ)

[youtube][/youtube]

Izvor: http://regionalexpress.hr/site/more/ker ... vi-golman/
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 02 jul 2011, 22:05

Keranović ipak ne potpisuje za Istru 1961

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.