bio je kup...pokazalo se...tako da...ulaznica je napisao/la:Uglavnom uvjek vise od vas.
FK Drina Zvornik
Re: FK Drina Zvornik
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
- zvijezdica
- Kontakt:
Dobro došli u PL BiH!
Nas u Lukavici bude 2000+ , u Zenici 500-800 (kako kad), ostala gostovanja odrađuju se solidno, (ove godine Z.Mo. u ligi bilo preko 400 Manijaka). Nemoj samo uspoređivati dvije kup utakmice, ajmo malo pogledati brojnost na stadionu ukupno, u kopu i na gostovanjima kroz citavu sezonu. Cinjenice govore same za sebe, a jos uz to Manijaci NEMAJU nikakve dogovore ni sa kim (necu pisati detalje ali znas ti o cemu ja govorim) niti nas finansira iko osim nas samih ( i u ovom slucaju znas o cemu govorim)radebl je napisao/la:bio je kup...pokazalo se...tako da...ulaznica je napisao/la:Uglavnom uvjek vise od vas.

P.S. Adminima izvinjenje za off topic.
- nikad_izvini
- Kontakt:
Upravo tako. Sva naša gostovanja SAMI PLAĆAMO. Da si pametan ne bi potezao tu temuiggy_tm87 je napisao/la:Nas u Lukavici bude 2000+ , u Zenici 500-800 (kako kad), ostala gostovanja odrađuju se solidno, (ove godine Z.Mo. u ligi bilo preko 400 Manijaka). Nemoj samo uspoređivati dvije kup utakmice, ajmo malo pogledati brojnost na stadionu ukupno, u kopu i na gostovanjima kroz citavu sezonu. Cinjenice govore same za sebe, a jos uz to Manijaci NEMAJU nikakve dogovore ni sa kim (necu pisati detalje ali znas ti o cemu ja govorim) niti nas finansira iko osim nas samih ( i u ovom slucaju znas o cemu govorim)radebl je napisao/la:bio je kup...pokazalo se...tako da...ulaznica je napisao/la:Uglavnom uvjek vise od vas.
P.S. Adminima izvinjenje za off topic.

Što naleti na volej pametnjaković

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
a je,malo je glupo pisati o tome na ovoj temi...al niko to ne spori..jasno se zna koje su tri navece grupe u bih..al ja sam samo potegao kad je neko napisao da ce u zvornik doci 500 navijaca -zelje-sarajeva..pa sa ja napisao "cega 500,mozda 50" ?!
e toliko..prekidamo o tome...pozdrav!!!
e toliko..prekidamo o tome...pozdrav!!!
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
Tih carsijskih prica se ostavi...Sve vi znate.Pametnjakovici.Svi u napad jedan je Tica.nikad_izvini je napisao/la: Upravo tako. Sva naša gostovanja SAMI PLAĆAMO. Da si pametan ne bi potezao tu temu![]()
Što naleti na volej pametnjaković

Treci put castimo
Iz borbe za opstanak u borbu za vrh, pretjerujes kumeDrinaZvornik123 je napisao/la:Hvala svima na cestitkama na ulasku
Cilj nam je samo izborit opstanak medju najboljima ove sezone pa cemo sljedece godine jurisat na vrh

Fulham pride is still alive, come on you Whites!!!
- Adnan_Zeljovac
- Kontakt:
Sto da ne pa kod nas je sve moguceCottager je napisao/la:Iz borbe za opstanak u borbu za vrh, pretjerujes kumeDrinaZvornik123 je napisao/la:Hvala svima na cestitkama na ulasku
Cilj nam je samo izborit opstanak medju najboljima ove sezone pa cemo sljedece godine jurisat na vrh

SAMPIONI: 1946-1971/72-97/98-2000/01-2001/02-2009/10
KUP BiH: 1999/00, 2000/01, 2002/03
SuperKup BiH: 1998, 2000, 2001
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!!!!
KUP BiH: 1999/00, 2000/01, 2002/03
SuperKup BiH: 1998, 2000, 2001
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!!!!
- nikad_izvini
- Kontakt:
Jel to plaćate sami svoja gostovanja u potpunostitatamata je napisao/la:Tih carsijskih prica se ostavi...Sve vi znate.Pametnjakovici.Svi u napad jedan je Tica.nikad_izvini je napisao/la: Upravo tako. Sva naša gostovanja SAMI PLAĆAMO. Da si pametan ne bi potezao tu temu![]()
Što naleti na volej pametnjaković![]()

To se zove zajebancija

Koliko vas je koštalo gostovanje u Sarajevu. Hajde mangupe, napiši

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
ulaznica je napisao/la:Cestitam ulazak u PL, grad kao Zvornik to naravno zasluzuje! Drago mi je sto iz ovog dijela BiH upada novi klub.
Da imas imalo navijackog u sebi znao bi da se takve stvari ne pisu po forumima...Uzivaj.nikad_izvini je napisao/la: Jel to plaćate sami svoja gostovanja u potpunostiNemoj biti smiješan, pls.
To se zove zajebancijaNiđe veze. Uostalom, kakve to veze ima sa vašim djelomičnim učešćem u plaćanju gostovanja
![]()
Koliko vas je koštalo gostovanje u Sarajevu. Hajde mangupe, napiši

Treci put castimo
- nikad_izvini
- Kontakt:
Da imaš imalo navijačkog u sebi znao bi da ne treba da se hvališ i kitiš tuđim perjem. Uživaj 

-
- Kontakt:
Cestitam na ulasku u PL. Ocekuje vas teska sezona, ali nadam se da ce te pruziti zadovoljavajuce partije i ostati PL... a narednih godina...ko zna
Dobro pitanje, danas sam malo pretraživao ovaj portal i naletim na vijest kako će Drina igrati u Ugljeviku, ja ne znam odakle njima ta vijest ali evo zvaničnog odgovora iz kluba:EastStand je napisao/la:$ у ? $, ? ' $ се ту $ % $, " ? ?. $ ? се " $ вас $ % на " $ за ??
FK Drina igraće svoje domaće utakmice na Gradskom stadionu u Zvorniku. Drina za sada nema licencu za stadion, potrebnu za odigravanje utakmica PL BiH, ali će biti ispunjena do početka sezone, uvjeravaju čelnici zvorničkog premijerligaša.
Ipak, ovih dana Zvornikom kruže priče da će domaće utakmice Drina igrati u Ugljeviku, zbog loših uslova na stadionu u Zvorniku. Riječ je naime o stadionu koji će biti rezervna varijanta a koju je naložio N/FS BiH da svaki klub koji se takmiči u Premijer ligi u slučaju nekih problema svoje utakmice igra na njemu. Tako će Drina pored zvorničkog prijaviti i stadion u Ugljeviku.
Na Gradskom stadionu Zvornik za licencu je potrebno uraditi svlačionice, kao i druge prostorije u stadionu, te da se, po novom pravilu N/FS BiH, postavi 3. 000 stolica. Sada na stadionu postoji 1. 100 stolica a u toku je potraga za izvođaćem koji će izgraditi istočnu tribinu sa još 1. 500 stolica kao i obnoviti svlačionice i još neke sitne stvarčice. Opština Zvornik je također obećala novčanu pomoć kako bi se riješili problemi oko kapaciteta stadiona.
fkdrinazv.****
junaci ovu " akciju " ne spominjete ?
U subotu naveče u D.Orahovici navijači Drine iz Zvornika pokušali pljačku tragovine.Hrabri mještani autima blokirali autobus do dolaska policije.Pregled bande trajao do 23 sata.
U subotu naveče u D.Orahovici navijači Drine iz Zvornika pokušali pljačku tragovine.Hrabri mještani autima blokirali autobus do dolaska policije.Pregled bande trajao do 23 sata.
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<
>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<
pa očigledno onda da ne pratiš ovu temuLudLo je napisao/la:junaci ovu " akciju " ne spominjete ?
e zamislite ovo, ušli momci da kupe nešto, kad ono prodavačica pozvala policiju i rekla im da joj nedostaje 800 km... pa toliko para ne možeš danas naći u prodavnici u Sarajevu a kamo li u nekoj Orahovici, mogla je bar odvadit malo
LudLo je napisao/la:junaci ovu " akciju " ne spominjete ?
Obrni dv´je tri stranice

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- Probisvjet
- Kontakt:
Pa reko ti je! Kakve gluposti pricas! Kapacitet je preko 85000 kako drugacije da Drinu gleda 80000 Zvornicanja!Stole iz Bora je napisao/la:Da necete domace utakmice igrati na Nou Campu ili ima neki novi sistem "slaganja" ljudi na tribine ..Wolves je napisao/la:još ovde gledam šta pišete pa znate li vi koliko Zvornik ima stanovnika, možda je neko pokušavao da nas uništi ali nije im uspjelo, 80 000 Zvorničana će ubuduće gledati PL i to sasvim zasluženo...
Salu na stranu, koji je kapacitet stadiona?

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Bice belaja svakome ko dodje !
Pogotovo manijacima i hordama !
horde cemo lagano njih svako lema !
ZAUVJEK DRINA !
Pogotovo manijacima i hordama !
horde cemo lagano njih svako lema !
ZAUVJEK DRINA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.