sati?sarajlija89 je napisao/la:Veceras sa svicarskom...valjda nece biti kodirano da mogu gledat...cini mi se rai uno
SP - Grupa F
Moderator/ica: admin
Re: SP - Grupa F
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
- sarajlija89
- Kontakt:
20:45 Rai 1
Svicarska- Italija
Svicarska- Italija
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Upitan je samo za prvu utakmicu kolko ja znam
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Hm, ja, kako sam uspio prevesti(malo(puno)sam zahrđao sa talijanskim)upitan je za grupnu fazu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ne znam, jos nista nije oficijelno, mislim da prvu nece igrat 100%
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
- alan_kardec
- Kontakt:
Ja kako pročitah, Pirlo se već vratio kući, pa sad ne znam.... 

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Gdje si to pročitao?alan_kardec je napisao/la:Ja kako pročitah, Pirlo se već vratio kući, pa sad ne znam....
Tu sei la squadra del cuore
Sempre in campo undici eroi
Vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi
FORZA LA JUVE!
Ti seguiremo anche noi
FORZA LA JUVE!
- alan_kardec
- Kontakt:
gogo_s je napisao/la:Gdje si to pročitao?alan_kardec je napisao/la:Ja kako pročitah, Pirlo se već vratio kući, pa sad ne znam....
čini mi se na srbijanskom ****, sinoć nekad.
EDIT: evo tog članka:http://****.rs/news.php?id=28912
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Bonucci i Pepe.. dva nova Juventina u repki

Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
vratio se u Italiju samo na neki pregled valjda, a sad da li ce se vracat u Afriku...alan_kardec je napisao/la:Ja kako pročitah, Pirlo se već vratio kući, pa sad ne znam....

Evo za Pirla:
SP: Pirlo vjerojatno propušta sve utakmice u skupini
Izbornik talijanske nogometne reprezentacije Marcello Lippi natuknuo je da će iskusni veznjak njegove momčadi Andrea Pirlo (32) vrlo vjerojatno propustiti sve dvoboje prvog dijela natjecanja na SP-u u Južnoj Africi zbog ozljede lista lijeve noge...
- U dogovoru s liječničkim osobljem odlučili smo ga povesti u Južnu Afriku. Ako Pirlo i preskoči tri utakmice, to nam nije problem. Može se vratiti u četvrtoj, tko zna? - komentirao je Lippi, koji će kao prvu zamjenu na Mundijal povesti Andreu Cossua, krilnog igrača Cagliarija.
- Cossu će putovati s nama, ali što kod da se još eventualno dogodi više neću pozivati novih igrača – dodao je talijanski izbornik.
Aktualni svjetski prvaci otvarajuću utakmicu na SP-u igraju protiv Paragvaja 14. lipnja, a u skupini F još će igrati protiv Novog Zelanda (20. lipnja) i Slovačke (24. lipnja).
SP: Pirlo vjerojatno propušta sve utakmice u skupini
Izbornik talijanske nogometne reprezentacije Marcello Lippi natuknuo je da će iskusni veznjak njegove momčadi Andrea Pirlo (32) vrlo vjerojatno propustiti sve dvoboje prvog dijela natjecanja na SP-u u Južnoj Africi zbog ozljede lista lijeve noge...
- U dogovoru s liječničkim osobljem odlučili smo ga povesti u Južnu Afriku. Ako Pirlo i preskoči tri utakmice, to nam nije problem. Može se vratiti u četvrtoj, tko zna? - komentirao je Lippi, koji će kao prvu zamjenu na Mundijal povesti Andreu Cossua, krilnog igrača Cagliarija.
- Cossu će putovati s nama, ali što kod da se još eventualno dogodi više neću pozivati novih igrača – dodao je talijanski izbornik.
Aktualni svjetski prvaci otvarajuću utakmicu na SP-u igraju protiv Paragvaja 14. lipnja, a u skupini F još će igrati protiv Novog Zelanda (20. lipnja) i Slovačke (24. lipnja).
Tu sei la squadra del cuore
Ti seguiremo anche noi
FORZA LA JUVE!
Ti seguiremo anche noi
FORZA LA JUVE!
Martin Skrtel se povredeo juce na prijateljskoj tekmi i nakon pregleda ce se ustanoveti da li ce moci igrati na SP.Slovacka je ionako vec dovoljno desetkovana izostankom Karhana tako da bi ovo verovatno znaceo i kraj nadanja.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Prisjetimo se kako je to bilo prije 4 godine:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
PARAGVAJ!!!! ne bi me cudilo da zavrse prvi jer talijani uvijek u grupnoj zajebu pa onda osvoje 

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
ma italija ide najmanje do polu finala
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Re: Grupa F
paragvaj je malo oslabljen mislimCartman je napisao/la:Italija je imala ogromnu srecu sa grupom. Ali opet ce se na kraju namucit. Nikad oni ne prodju grupu bez problema. Novi zeland nema sanse, a Paragvaj i Slovacka su ja mislim tu negdje. Mozda Paragvaj malo jaci.
mi nismo rođeni zli, mi nikad nismo to ni bili
nevjerovatno!nevjernik je napisao/la:Prisjetimo se kako je to bilo prije 4 godine:
[youtube][/youtube]
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Re: Grupa F
Paraguay je nikad jaci,jedino im je Cabanas povredjen tj.ranjen u pucnjavi ostali su svi tu.dawe je napisao/la:paragvaj je malo oslabljen mislimCartman je napisao/la:Italija je imala ogromnu srecu sa grupom. Ali opet ce se na kraju namucit. Nikad oni ne prodju grupu bez problema. Novi zeland nema sanse, a Paragvaj i Slovacka su ja mislim tu negdje. Mozda Paragvaj malo jaci.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.