SP - Grupa C
Moderator/ica: admin
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: SP - Grupa C
Amerikanci su veceras sve iznenadili. Iako stvaraju dobre rezultate, rijetko je ko ocekivao da ce u prvom kolu otkinuti bod Englezima. Stavise bili su ravnopravan protivnik, imali veliki broj suteva, igrali solidno u odbrani i na kraju vjerovatno dosli do zasluzenog rezultata. I dalje sam misljenja da ce Englezi zavrsiti prvi u svojoj grupi.....
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ma ubili ih kondicijom.drop je napisao/la:Pa ne smije se Engleska nikad podcijeniti - to je valjda jasno i najvecem laiku , dovoljno je pogledati imena koja igraju za njih...samo što su njih njihovi novinari previše napuhali i nabili im pritisak najveceg favorita za osvajanje.
Kapelo se sa njima direktno i javno zakacio...baš prije ove utakmice je govorio da nemaju pravo podcjenjivati amerikance i ostale protivnike jer ni on to sam ,kao selektor, ne radi...ali takva je engleska štampa, nema kod njih racionalnog rezonovanja -sve ili ništa tako su oni i gotovo.
Ovdje je raja kontala englezi ce napraviti 20 šansi, zabiti 5 golova...pa cekajte malo, nisu ameri tolike tarabe ,imaju oni vrlo dobru odbranu i sasvim solidnu ekipu...i opet su englezi imali 2-3 mrtve šanse pored gola kojeg su postigli.
Ljudi spremniji od vecine zvijezdica na cjelom prvenstvu.
Ove velike repke kontaju odmah ce ljudi skinuti gace.
Hoce malo morgen.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Engleska je jedna prosjecna ekipa i nista vise.
Izgleda da je tako...ocito je da jenkiji nisu nešto posebno bili impresionirani engleskim mega-zvijezdama na terenu.harishp je napisao/la:Ma ubili ih kondicijom.drop je napisao/la:Pa ne smije se Engleska nikad podcijeniti - to je valjda jasno i najvecem laiku , dovoljno je pogledati imena koja igraju za njih...samo što su njih njihovi novinari previše napuhali i nabili im pritisak najveceg favorita za osvajanje.
Kapelo se sa njima direktno i javno zakacio...baš prije ove utakmice je govorio da nemaju pravo podcjenjivati amerikance i ostale protivnike jer ni on to sam ,kao selektor, ne radi...ali takva je engleska štampa, nema kod njih racionalnog rezonovanja -sve ili ništa tako su oni i gotovo.
Ovdje je raja kontala englezi ce napraviti 20 šansi, zabiti 5 golova...pa cekajte malo, nisu ameri tolike tarabe ,imaju oni vrlo dobru odbranu i sasvim solidnu ekipu...i opet su englezi imali 2-3 mrtve šanse pored gola kojeg su postigli.
Ljudi spremniji od vecine zvijezdica na cjelom prvenstvu.
Ove velike repke kontaju odmah ce ljudi skinuti gace.
Hoce malo morgen.
Boli amere briga ,oni igraju svoju igru i ne zanima ih ko stoji nasuprot njih.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Ja kretena Greena, ne razumjem na osnovu cega on igra ispred Harta koji je bio sjajan ove sezone dok je se ovaj borio za opstanak. Carracgher je inace jos jednom pokazo da nema vise sta trazit na ovom nivou. Sporiji je od Muratovica.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Kako bi samo Scholes dosao onoj reprezentaciji, to je nevjerovatno. Nemaju igraca koji drzi sredinu terena. Gerrard i Lampard su previse naprijed. Jedini koji donekle to moze raditi je Barry.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Od njeg ipak nijeCartman je napisao/la:Ja kretena Greena, ne razumjem na osnovu cega on igra ispred Harta koji je bio sjajan ove sezone dok je se ovaj borio za opstanak. Carracgher je inace jos jednom pokazo da nema vise sta trazit na ovom nivou. Sporiji je od Muratovica.

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
To je vidio i Capello, zato ga je i molio da se vrati. Ali nece Scholes, zna covjek sta je vazno.Trasimaco je napisao/la:Kako bi samo Scholes dosao onoj reprezentaciji, to je nevjerovatno. Nemaju igraca koji drzi sredinu terena. Gerrard i Lampard su previse naprijed. Jedini koji donekle to moze raditi je Barry.

Ali igra Engleske je ista kao i uvjek. U pocetku nesto probaju igrat, ali na kraju to sve zavrsi sa nabijanjem prema Crouchu pa sta bude. Mislio sam da je Capello nesto vise uspio napravit, ali ocito je da nije. Tako igraju od 2004.
A šta je sa Carrick -om?? jeli on uopšte pozvan za ovo SP?? po meni, bi trebao igrati na sredini terena baš on...znam da se Kapelo "zahvalio" Walcottu 

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Carrick bas i nije najzdravije rjesenje,nije impresionirao ove sezone ni u dresu Man.U tako da mu i Capello bas ne vjeruje,iako se nalazi u reprezentaciji.Mada izgleda da ce nesto morati izmjeniti u veznome redu,Gerrard i Lampard su pojedinacno fudbalski genijalci ali u tandemu kao da "guse" jedan drugoga.drop je napisao/la:A šta je sa Carrick -om?? jeli on uopšte pozvan za ovo SP?? po meni, bi trebao igrati na sredini terena baš on...znam da se Kapelo "zahvalio" Walcottu
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Trebalo bi bit bolje sljedeci put jer ce se vratit Barry pa ce Gerrard i Lampard bit ofanzivniji. Ali svakako mislim da je englezima plafon cetvrtfinale. Iako naravno dosta toga zavisi i od protivnika i pojedinaca poput Rooneya, Gerrarda i Lamparda koji uvjek nesto mogu sami napravit. Ali kao ekipa su daleko iza Spanije, Brazila itd. I Argentina je se pokazala u puno boljem svijetlu nego Engleska danas.
Daj Rooneyu Nania i Valenciu u onu repku i ima da reseta sve zivo.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Ma Englezi bezze, ne kontam kako se neko moze palit na Engleze
. Haj sto su ruzni, sto imaju lose zube al' bolan ni fudbal ne znaju igrat. Ako su sila kako da nisu osvojili vise od jednog prvenstva ? A PL bi bila u rangu Belgijske lige da im nije love i stranaca.

Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
Nije pametno nakon prve utakmice na velikim takmicenjima donositi neke previse hrabre zakljucke, kao sto se ovdje donose nakon relativno lose predstave Engleske. Uvjeren sam da ce oni daleko dogurati, a tu vjeru temeljim na svemu onom sto se desavalo u kvalifikacijama.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Ameri su danas pokazali koliko znaci dobra fizicka sprema. Nemoras ni biti previse talentovan ako imas snagu i brzinu. Najbolji je primjer prodor kad je Altidore pogodio stativu a prije toga i odbranu i loptu prenio u zubima.
Joj sad svi na Greena, pa frajer pogrijesio i sta sad. Kad igrač pogrijesi slabo se piše o tome, al golman kad pogriješi onda je "katastrofa". Netreba samo njega kriviti, kriva je i sredina i odbrana, pa onda i Green. Meni lično najbolji pojedinac sinoć je Gerrard. Brz, okretan, još ga zabio, kud ćeš dalje 

GERRARD, majstor!
Naslovna ss.ba
Nakon razočaravajućeg remija sa Sjedinjenim Američkim Državama, kapiten Gordog Albiona Steven Gerrard stao je u zaštitu golmana Roberta Greena koji je glavni krivac što Engleska nije upisala pobjedu.
"Takve stvari se jednostavno dešavaju, lopta je čudna i desilo se to što se desilo. Međutim, mi moramo da pomognemo našem golmanu da to prevaziđe. Uostalom spasio nam je bod nakon šanse Amerikanaca u drugom poluvremenu", rekao je Gerrard i dodao:
"Ništa nije izgubljeno. Moramo da dobijemo Sloveniju i Alžir i ukoliko to uspijemo u drugom smo krugu."
Naslovna ss.ba
Nakon razočaravajućeg remija sa Sjedinjenim Američkim Državama, kapiten Gordog Albiona Steven Gerrard stao je u zaštitu golmana Roberta Greena koji je glavni krivac što Engleska nije upisala pobjedu.
"Takve stvari se jednostavno dešavaju, lopta je čudna i desilo se to što se desilo. Međutim, mi moramo da pomognemo našem golmanu da to prevaziđe. Uostalom spasio nam je bod nakon šanse Amerikanaca u drugom poluvremenu", rekao je Gerrard i dodao:
"Ništa nije izgubljeno. Moramo da dobijemo Sloveniju i Alžir i ukoliko to uspijemo u drugom smo krugu."
Sretno Sloveniji protiv Alžira nek im kažu Handanovič zabije 1-0 to je to
Sretno tamo i našim Bosancima koji igraju u deželi
Idemo Slovenija.

Sretno tamo i našim Bosancima koji igraju u deželi

Idemo Slovenija.

nadam se da ce englezi ici uzlaznom putanjom jer tako igraju Capellovi timovi
USA nije nimalo los tim to pokazuju i njihovi rezultati u prethodnih godinu dana gdje su prvo odigrali sjajan kup konfederacija jedva izgubili u finalu, izdominirali u kvalifikacijama i odradili dobro i ove pripremne utakmice pred WC

USA nije nimalo los tim to pokazuju i njihovi rezultati u prethodnih godinu dana gdje su prvo odigrali sjajan kup konfederacija jedva izgubili u finalu, izdominirali u kvalifikacijama i odradili dobro i ove pripremne utakmice pred WC
You are someone else I am still right here
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
A sto mu kapiten Gerrard nije prisao poslije gola da ga utjesi? Fakat niko mu nije prisao, evo citam da Green nije popularan u ekipi, vecina igraca je htjela da James bude prvi golman.... Jah, ko da je on sigurniji, imao je i on velikih kikseva. Sta mu je Miske uradio prije par sezonaDinamitaš je napisao/la:GERRARD, majstor!
Naslovna ss.ba

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.