Ma predsjednik Napolija nije normalan, nece da cuje za prodaju ni jednog od ove dvojice, haman ima para j.ebo svoju majku. Sto jest-jest ova dvojica su 90% Napolija, a Lavezzi je po meni materijal za reprezentaciju, Maradona bi njega trebo zvat, pa cak i Zaratea prije nego Milita. Milito nije los napadac,al nije se jos dokazo u nekom jakom klubu, svi smo vidjeli kakav je Borrielo bio u Genoi, il Gilardino u Parmi, al kad se trebalo dokazat u Milanu,pokazali su da su prosjecni igraci..alan_cardec je napisao/la:Joj ove dvojice iz Napolija(Hamšik i Lavezzi),ljudi razvaljuju.Bez njih Napoli bi se borio za opstanak sigurno.
Da mi je znat gdje će ovaj Hamšik preći.Momak je igračina.
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Nerko_Juventino
- Kontakt:
Re: SERIE A 2008/2009
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!
- alan_kardec
- Kontakt:
Jašta predsjednik im ima para ko blata.On je neki filmski režiser,ako se ne varam.A Maradona je zvao Lavezzia.Čini mi se da je Igrao Lavezzi protiv Škotske.I neka ga nastavi zvat,momak je odličan napadač.Ma Milito još malo i neće ga zvat,jer ima29-30 godina.Po mom mišljenju Milito i nije igrač za arg. reprezentaciju,kad oni imaju u napadu Aguera,Lavezzia pa i Messia.Nerko_Juventino je napisao/la:Ma predsjednik Napolija nije normalan, nece da cuje za prodaju ni jednog od ove dvojice, haman ima para j.ebo svoju majku. Sto jest-jest ova dvojica su 90% Napolija, a Lavezzi je po meni materijal za reprezentaciju, Maradona bi njega trebo zvat, pa cak i Zaratea prije nego Milita. Milito nije los napadac,al nije se jos dokazo u nekom jakom klubu, svi smo vidjeli kakav je Borrielo bio u Genoi, il Gilardino u Parmi, al kad se trebalo dokazat u Milanu,pokazali su da su prosjecni igraci..alan_cardec je napisao/la:Joj ove dvojice iz Napolija(Hamšik i Lavezzi),ljudi razvaljuju.Bez njih Napoli bi se borio za opstanak sigurno.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- RK Gradacac
- Kontakt:
Hehe drago mi je zbog Napolia, to mi je najdrazi klub u Italiji a poslije njih Juve 

010 ISN'T JUST A CODE
Napoli je dobra ekipa, i ulaskom peosle godine u Seriju a na neki nacin je liga postala zanimljivija, pogotovo zbog navijaca koji su medju najboljim u italiji, a dobro i igraju
Mada VIOLA je zakon
Mada VIOLA je zakon

- " $...
- RK Gradacac
- Kontakt:
Predsjednik kluba je najavljivao ulazak tek ove godine ali su im se neke stvari poklopile neocekivano i usli su godinu prijeobannon je napisao/la:Napoli je dobra ekipa, i ulaskom peosle godine u Seriju a na neki nacin je liga postala zanimljivija, pogotovo zbog navijaca koji su medju najboljim u italiji, a dobro i igraju
Mada VIOLA je zakon

A inace i navijam za njih zbog navijaca, tj. ne navijam nego simpatisem

010 ISN'T JUST A CODE
Jel to zbog njihovog amblemaobannon je napisao/la:Napoli je dobra ekipa, i ulaskom peosle godine u Seriju a na neki nacin je liga postala zanimljivija, pogotovo zbog navijaca koji su medju najboljim u italiji, a dobro i igraju
Mada VIOLA je zakon

Jasta, samo Viola!
@ obannon ... Jesi ti onaj obannon sa Fiorentina-Balkan?
Sorry ako je totalna fula..pozz..

@ obannon ... Jesi ti onaj obannon sa Fiorentina-Balkan?

da li znate da su direktori Napolija toliko bogati da su cak bili poslali ponudu Barsi za Messia vrijednu 138-milijuna
naravno Barca je to glatko odbila i ne zaboravite da je Maradona harao Seriom A s Napolijem
Forza MILAN
naravno Barca je to glatko odbila i ne zaboravite da je Maradona harao Seriom A s Napolijem

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Stvarno je Hamsik igracina. Trazi ga pola Evrope ali Napoli ga neda nikome.alan_cardec je napisao/la:Joj ove dvojice iz Napolija(Hamšik i Lavezzi),ljudi razvaljuju.Bez njih Napoli bi se borio za opstanak sigurno.
A sto bi ustvari igdje prelazio, neka ostane u Napoliju i postane legenda kao Diego

Pozdrav svima 
Moro sam se reigstrovati na forum kad sam vidio ovu divnu temu
Inace Seria A mi je opsesija i veliki sam fanatik kako talijanskog fudbala tako i same italije.
Moro bih da se nadovezem na ovo oko Napolija. Ovako, Lavezzi i Hamsik jesu najbolji igraci, ali nisu 90%. Ipak tu ima jedan od najboljih talijanskih odbrambenih igraca Santacrocce(kojeg hoce svi) i odlicni krilo-bek Maggio, pa i capiten Cannavaro, zatim odlicni urugvajac Gargano. Napoli je mnogo jak, sa odlicnim kolektivom.
A to za Millita, pa nebi bilo posteno sada izbaciti njega a uzeti nekog mnogo mladjeg igraca. Milito je godinama odlican, a ove godine je i prvi strijelac lige. I to iz kluba koji je prosjecne jacine.
Eto bi bilo moje misljenje... Pozdrav

Moro sam se reigstrovati na forum kad sam vidio ovu divnu temu

Moro bih da se nadovezem na ovo oko Napolija. Ovako, Lavezzi i Hamsik jesu najbolji igraci, ali nisu 90%. Ipak tu ima jedan od najboljih talijanskih odbrambenih igraca Santacrocce(kojeg hoce svi) i odlicni krilo-bek Maggio, pa i capiten Cannavaro, zatim odlicni urugvajac Gargano. Napoli je mnogo jak, sa odlicnim kolektivom.
A to za Millita, pa nebi bilo posteno sada izbaciti njega a uzeti nekog mnogo mladjeg igraca. Milito je godinama odlican, a ove godine je i prvi strijelac lige. I to iz kluba koji je prosjecne jacine.

- calcio
- Kontakt:
Imamo puno anglofila na forumu pa je svaki ljubitelj Serie A dobrodosao.rossonero je napisao/la:Pozdrav svima
Moro sam se reigstrovati na forum kad sam vidio ovu divnu temuInace Seria A mi je opsesija i veliki sam fanatik kako talijanskog fudbala tako i same italije.

Jos nesto vezano za Milita. Imao je ponude jacih klubova prosle sezone ali je htio da se vrati u Genou. Jedva su se dogovorili sa Zaragosom u zadnji cas prije isteka prelaznog roka, ima cak i video na yutube kako njegov menadzer prebacuje papire preko zida jer su vrata od saveza bila vec zakljucana

Ono što mene posebno raduje da se polako Serie A transformiše. Evo Juve gradi novi stadion, Fiorentina će također vrlo brzo početi, Lazio i Roma već imaju projekte oko novog stadiona kao i Inter. Za Milan se još neznna(neka nas na San Siru), a Napoli uz manje renoviranje imaće ponajbolji stadion u evropi.
Ova transformacija će dobro doći i kroz 5 godina bi Serie A trebala biti jedna od vodećih po infrastrukturi.
Ova transformacija će dobro doći i kroz 5 godina bi Serie A trebala biti jedna od vodećih po infrastrukturi.
- calcio
- Kontakt:
Fakat je vrijeme, Italija ima najslabije stadione u ligama petice. Sigurno ce i posjecenost utakmica porasti sa boljim stadionimarossonero je napisao/la:Ono što mene posebno raduje da se polako Serie A transformiše. Evo Juve gradi novi stadion, Fiorentina će također vrlo brzo početi, Lazio i Roma već imaju projekte oko novog stadiona kao i Inter. Za Milan se još neznna(neka nas na San Siru), a Napoli uz manje renoviranje imaće ponajbolji stadion u evropi.
Definitivno je tako,losi stadioni,slaba posjecenost,catenaccio sistem,malo golova,korumpiranost su doprinijeli da SERIA A nije vise ni blizu nekadasnjeg rejtinga.calcio je napisao/la:Fakat je vrijeme, Italija ima najslabije stadione u ligama petice. Sigurno ce i posjecenost utakmica porasti sa boljim stadionimarossonero je napisao/la:Ono što mene posebno raduje da se polako Serie A transformiše. Evo Juve gradi novi stadion, Fiorentina će također vrlo brzo početi, Lazio i Roma već imaju projekte oko novog stadiona kao i Inter. Za Milan se još neznna(neka nas na San Siru), a Napoli uz manje renoviranje imaće ponajbolji stadion u evropi.

Vom Jäger zum Gejagten
Milan - Katanija 1:0 (0:0)
Kaka 64'
Atalanta - Udineze 3:0 (1:0)
Valdes 20', Doni 78', Vijeri 88'
Kaljari - Palermo 1:0 (1:0)
Fini 34'
Leće - Juventus 1:2 (0:1)
Kaćia 83' - Đovinko 57', Amauri 90'
Napoli - Sijena 2:0 (1:0)
Mađo 62', Denis 72'
Ređina - Bolonja 2:2 (1:0)
Koradi 40', Bareto 56' - Valiani 53', Di Vajo 60'
Torino - Fiorentina 1:4 (0:2)
Rozina 77'(pen) - Mutu 3', Đilardino 43', 89', Kuzmanović 75'
20:30h Sampdorija - Đenova
Igrano u subotu:
Kjevo - Roma 0:1 (0:0)
Lacio - Inter 0:3 (0:2)
Kaka 64'
Atalanta - Udineze 3:0 (1:0)
Valdes 20', Doni 78', Vijeri 88'
Kaljari - Palermo 1:0 (1:0)
Fini 34'
Leće - Juventus 1:2 (0:1)
Kaćia 83' - Đovinko 57', Amauri 90'
Napoli - Sijena 2:0 (1:0)
Mađo 62', Denis 72'
Ređina - Bolonja 2:2 (1:0)
Koradi 40', Bareto 56' - Valiani 53', Di Vajo 60'
Torino - Fiorentina 1:4 (0:2)
Rozina 77'(pen) - Mutu 3', Đilardino 43', 89', Kuzmanović 75'
20:30h Sampdorija - Đenova
Igrano u subotu:
Kjevo - Roma 0:1 (0:0)
Lacio - Inter 0:3 (0:2)
- " $...
- Facasplaca
- Kontakt:
Catania ostecena.U 91 minuti Kaladze igrao rukom u svom sesneastercu.
Tabela:
1.Inter 36
2.Juventus 30
3.Milan 30
4.Napoli 27
5.Fiorentina 26
6.Genoa 25
7.Atalanta 23
8.Lazio 23
9.Catania 22
10.Udinese 21
11.Cagliari 20
12.Palermo 20
13.Roma 20
14.Siena 19
15.Sampdoria 16
16.Lecce 13
17.Torino 12
18.Reggina 12
19.Bologna 11
20.Chievo 9

1.Inter 36
2.Juventus 30
3.Milan 30
4.Napoli 27
5.Fiorentina 26
6.Genoa 25
7.Atalanta 23
8.Lazio 23
9.Catania 22
10.Udinese 21
11.Cagliari 20
12.Palermo 20
13.Roma 20
14.Siena 19
15.Sampdoria 16
16.Lecce 13
17.Torino 12
18.Reggina 12
19.Bologna 11
20.Chievo 9

- " $...
- alan_kardec
- Kontakt:
Nije ni prvi ni posljednji put da sudije pomažu Milanu.Facasplaca je napisao/la:Catania ostecena.U 91 minuti Kaladze igrao rukom u svom sesneastercu.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Sta je ovo s Bolognom? Ljudi vec 4 put za redom igraju 2:2. Hehe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.