FK Leotar

pabizo
Kontakt:

Re: FK Leotar

Post Postao/la pabizo » 07 jul 2011, 14:50

sukna je napisao/la:Novo pojacanje : Marko Kelecevic (napadac) :)
Bolan,na koju foru dovodite ANONIMUSE,,,,,,Pa zar vi ne vidite i ne čitate koje nogometaše dovode ostali klubovi PREMIJER LIGE BOSNE I HERCEGOVINE

sukna
Kontakt:

Post Postao/la sukna » 07 jul 2011, 15:49

Sta ti znas..mozda ga dogodine vidis u Celziju :D
I da mi ponude milione milione, neboj se ti Leo ostat cu kraj tebe :) !

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 jul 2011, 15:53

Mogu reci da ste u vidu Ancica dobili dobro pojacanje za vezni red,a vec za Kelecevica nisam siguran,nema neku preteranu reputaciju,s obzirom na lige i klubove u kakvim je igrao veoma malo golova,a slobodno mogu reci da mu je zenit karijere igranje sa Obilicem u drugoj ligi Srbije.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

sukna
Kontakt:

Post Postao/la sukna » 07 jul 2011, 16:05

Devil je napisao/la:Mogu reci da ste u vidu Ancica dobili dobro pojacanje za vezni red,a vec za Kelecevica nisam siguran,nema neku preteranu reputaciju,s obzirom na lige i klubove u kakvim je igrao veoma malo golova,a slobodno mogu reci da mu je zenit karijere igranje sa Obilicem u drugoj ligi Srbije.
Ima li kakvih novosti za Reljica i Nikolica :?: ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 jul 2011, 16:10

sukna je napisao/la:
Devil je napisao/la:Mogu reci da ste u vidu Ancica dobili dobro pojacanje za vezni red,a vec za Kelecevica nisam siguran,nema neku preteranu reputaciju,s obzirom na lige i klubove u kakvim je igrao veoma malo golova,a slobodno mogu reci da mu je zenit karijere igranje sa Obilicem u drugoj ligi Srbije.
Ne znam zar nisu presli vec. :? :roll: U svakom slucaju na njih se ne racuna u Zvezdi ove sezone i oni ce sigurno da odu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

sukna
Kontakt:

Post Postao/la sukna » 07 jul 2011, 16:11

Devil je napisao/la:
sukna je napisao/la:
Ne znam zar nisu presli vec. :? :roll: U svakom slucaju na njih se ne racuna u Zvezdi ove sezone i oni ce sigurno da odu.
Nisu jos :roll: nadam se da ce doci :)

sukna
Kontakt:

Post Postao/la sukna » 09 jul 2011, 15:38

Danas prijateljska utakmica Leotar-Branitelj u Trebinju ! :D

sukna
Kontakt:

Post Postao/la sukna » 11 jul 2011, 09:07

Leotar - Branitelj (2:0) 3:0 Strijelci : 1. min Markovica , 21.min Aničić , 65.min Kelecevic

„Leotar“: Milenković, Vučinić, Todorović, Čorlija, Šaraba, Marković, Kajgo, Ratkovica, Vuković, Aničić i Zečević
Igrali su još: Kukrika, Dreč, Stojanović, Radović, Mizdrak, Bošković, Kelečević, Andrić, Mijanović

„Branitelj“:Pandža, Vazgeč, Delić, Dragičević, Gagro, Margeta, Zovko, Ferenc, Šimunović, Glavina, Eminović
Igrali su još:Čugalj, Glogovac, Petrović, Suton, Pehar, Kajan, Aničić, Marić i Pinjuh.

Sudija: Vukasović, Gledalaca 200 :ugeek:

sukna
Kontakt:

Post Postao/la sukna » 21 jul 2011, 00:17

mačak u čizmama
Kontakt:

Post Postao/la mačak u čizmama » 21 jul 2011, 08:53

sukna je napisao/la:Nas sajt :) slikahttp://www.fkleotar.com
Stranica je odlična a čitajući o istorijatu grada nisam znao da ste tako blizu jadrana. Zavidim vam, pa za pola sata ste na plaži. Blago vama.

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 21 jul 2011, 14:25

Sukna mozes li mi napisati koji su igraci otisli iz Leotara i u koji klub u ovom prijelaznom roku.Takodje vidim da su se Berak i Ramic pojavili na prozivci vaseg kluba,ali ih na oficijelnoj stranici vaseg kluba u igrackom kadru nema.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

sukna
Kontakt:

Post Postao/la sukna » 21 jul 2011, 16:57

FK Sarajevo je napisao/la:Sukna mozes li mi napisati koji su igraci otisli iz Leotara i u koji klub u ovom prijelaznom roku.Takodje vidim da su se Berak i Ramic pojavili na prozivci vaseg kluba,ali ih na oficijelnoj stranici vaseg kluba u igrackom kadru nema.
Evo imas sve ovdje http://www.trebinje.info/vijesti/sport/ ... vnici.html" onclick="window.open(this.href);return false; ,i prelistaj malo postove unazad vidjet ces, a na oficialnoj stranici mozes da vidis trenutne igrace koji nastupaju za leo i najvjerovatnije ce ciniti tim za sledecu sezonu ! :)

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 21 jul 2011, 17:01

sukna je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la:Sukna mozes li mi napisati koji su igraci otisli iz Leotara i u koji klub u ovom prijelaznom roku.Takodje vidim da su se Berak i Ramic pojavili na prozivci vaseg kluba,ali ih na oficijelnoj stranici vaseg kluba u igrackom kadru nema.
Evo imas sve ovdje http://www.trebinje.info/vijesti/sport/ ... vnici.html" onclick="window.open(this.href);return false; ,i prelistaj malo postove unazad vidjet ces, a na oficialnoj stranici mozes da vidis trenutne igrace koji nastupaju za leo i najvjerovatnije ce ciniti tim za sledecu sezonu ! :)
Prelo se vraca u Gacko,a ostali gdje ce??I gdje je Berak branio proslu sezonu.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

sukna
Kontakt:

Post Postao/la sukna » 21 jul 2011, 17:12

FK Sarajevo je napisao/la:
sukna je napisao/la:
Prelo se vraca u Gacko,a ostali gdje ce??I gdje je Berak branio proslu sezonu.
Neznam, ne postoje neke informacije o igracima koji su otisli...Nije nigdje

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 23 jul 2011, 22:30

Claus je napisao/la:Dobar je igrač ovaj Igor Aničić, vidim da dobro izbodi slobodnjake, a uz to šalje i fine pasove na protivničkoj polovini. Zečević će svakako biti veliko pojačanje. On je dugogodišnji igrač Leotara, bio je i kapiten ja mislim. Davao je dosta odlučujućih golova koji su, ispostavit će se, jako bitni za Leotar.
slika

Kao što sam i pretpostavio, Aničić će biti pravo pojačanje za Leotar. Prvo je zatresao mrežu Zrinjskog u 2. minuti, u prijateljskoj protiv Mostaraca. Zatim je dao u 3. i 21. minuti golove (dva) protiv Širokog (nažalost, Leotar je izgubio rezultatom 3:2, nakon preokreta Širokobriježana). Mali je paklen igrač, ovo će mu biti savršena odskočna daska u karijeri.

P.S. Sajt kluba je odličan, pregledan i funkcionalan što je najvažnije. A i lijep na prvi pogled (zahvaljujući templateu ponajviše).

mostarskiplemic
Kontakt:

Post Postao/la mostarskiplemic » 23 jul 2011, 23:10

Moze li se ista od ovoga Lazara Marijanovica ocekivati,bogme meni momak dijeluje kao da ima obe lijeve?! :lol: :lol:
Nije sve tako crno,nekad se i proslavimo u europi ...Tre penne:Zrinjski 2:9

TheDinoRules
Kontakt:

Post Postao/la TheDinoRules » 24 jul 2011, 01:37

Izgleda da bi Leotar mogao pokvariti planove mnogim ekipama ove sezone. Mogli bi biti pozitivno iznenađenje. Izgleda da se dobro radi u klubu.
U mom svijetu važe moja pravila

sukna
Kontakt:

Post Postao/la sukna » 24 jul 2011, 09:34

Steta sto smo izgubili u Sirokom..ali bitno je da dobro igramo..:) Igor Anicic ce predstavljati Leotar u ovoj sezoni..momak trese golove brz je i ima dobar pas :)

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 24 jul 2011, 12:23

ono sto sam vidio..aničić je zvijer, a ni onaj drugi nije za bacit..broj 9..zajebani napadaci..leotar bi ove sezone mogao bit dobar..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

sukna
Kontakt:

Post Postao/la sukna » 24 jul 2011, 13:15

Kevin je napisao/la:ono sto sam vidio..aničić je zvijer, a ni onaj drugi nije za bacit..broj 9..zajebani napadaci..leotar bi ove sezone mogao bit dobar..
Bicemo u vrhu tabele 8-)

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.