Bolan,na koju foru dovodite ANONIMUSE,,,,,,Pa zar vi ne vidite i ne čitate koje nogometaše dovode ostali klubovi PREMIJER LIGE BOSNE I HERCEGOVINEsukna je napisao/la:Novo pojacanje : Marko Kelecevic (napadac)
FK Leotar
Re: FK Leotar
Sta ti znas..mozda ga dogodine vidis u Celziju 

I da mi ponude milione milione, neboj se ti Leo ostat cu kraj tebe :) !
Mogu reci da ste u vidu Ancica dobili dobro pojacanje za vezni red,a vec za Kelecevica nisam siguran,nema neku preteranu reputaciju,s obzirom na lige i klubove u kakvim je igrao veoma malo golova,a slobodno mogu reci da mu je zenit karijere igranje sa Obilicem u drugoj ligi Srbije.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ima li kakvih novosti za Reljica i NikolicaDevil je napisao/la:Mogu reci da ste u vidu Ancica dobili dobro pojacanje za vezni red,a vec za Kelecevica nisam siguran,nema neku preteranu reputaciju,s obzirom na lige i klubove u kakvim je igrao veoma malo golova,a slobodno mogu reci da mu je zenit karijere igranje sa Obilicem u drugoj ligi Srbije.

Ne znam zar nisu presli vec.sukna je napisao/la:Ima li kakvih novosti za Reljica i NikolicaDevil je napisao/la:Mogu reci da ste u vidu Ancica dobili dobro pojacanje za vezni red,a vec za Kelecevica nisam siguran,nema neku preteranu reputaciju,s obzirom na lige i klubove u kakvim je igrao veoma malo golova,a slobodno mogu reci da mu je zenit karijere igranje sa Obilicem u drugoj ligi Srbije.![]()

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Nisu josDevil je napisao/la:Ne znam zar nisu presli vec.sukna je napisao/la:Ima li kakvih novosti za Reljica i NikolicaDevil je napisao/la:Mogu reci da ste u vidu Ancica dobili dobro pojacanje za vezni red,a vec za Kelecevica nisam siguran,nema neku preteranu reputaciju,s obzirom na lige i klubove u kakvim je igrao veoma malo golova,a slobodno mogu reci da mu je zenit karijere igranje sa Obilicem u drugoj ligi Srbije.![]()
![]()
U svakom slucaju na njih se ne racuna u Zvezdi ove sezone i oni ce sigurno da odu.

Danas prijateljska utakmica Leotar-Branitelj u Trebinju ! 

Leotar - Branitelj (2:0) 3:0 Strijelci : 1. min Markovica , 21.min Aničić , 65.min Kelecevic
„Leotar“: Milenković, Vučinić, Todorović, Čorlija, Šaraba, Marković, Kajgo, Ratkovica, Vuković, Aničić i Zečević
Igrali su još: Kukrika, Dreč, Stojanović, Radović, Mizdrak, Bošković, Kelečević, Andrić, Mijanović
„Branitelj“:Pandža, Vazgeč, Delić, Dragičević, Gagro, Margeta, Zovko, Ferenc, Šimunović, Glavina, Eminović
Igrali su još:Čugalj, Glogovac, Petrović, Suton, Pehar, Kajan, Aničić, Marić i Pinjuh.
Sudija: Vukasović, Gledalaca 200 :ugeek:
„Leotar“: Milenković, Vučinić, Todorović, Čorlija, Šaraba, Marković, Kajgo, Ratkovica, Vuković, Aničić i Zečević
Igrali su još: Kukrika, Dreč, Stojanović, Radović, Mizdrak, Bošković, Kelečević, Andrić, Mijanović
„Branitelj“:Pandža, Vazgeč, Delić, Dragičević, Gagro, Margeta, Zovko, Ferenc, Šimunović, Glavina, Eminović
Igrali su još:Čugalj, Glogovac, Petrović, Suton, Pehar, Kajan, Aničić, Marić i Pinjuh.
Sudija: Vukasović, Gledalaca 200 :ugeek:
- mačak u čizmama
- Kontakt:
Stranica je odlična a čitajući o istorijatu grada nisam znao da ste tako blizu jadrana. Zavidim vam, pa za pola sata ste na plaži. Blago vama.
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Sukna mozes li mi napisati koji su igraci otisli iz Leotara i u koji klub u ovom prijelaznom roku.Takodje vidim da su se Berak i Ramic pojavili na prozivci vaseg kluba,ali ih na oficijelnoj stranici vaseg kluba u igrackom kadru nema.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Evo imas sve ovdje http://www.trebinje.info/vijesti/sport/ ... vnici.html" onclick="window.open(this.href);return false; ,i prelistaj malo postove unazad vidjet ces, a na oficialnoj stranici mozes da vidis trenutne igrace koji nastupaju za leo i najvjerovatnije ce ciniti tim za sledecu sezonu !FK Sarajevo je napisao/la:Sukna mozes li mi napisati koji su igraci otisli iz Leotara i u koji klub u ovom prijelaznom roku.Takodje vidim da su se Berak i Ramic pojavili na prozivci vaseg kluba,ali ih na oficijelnoj stranici vaseg kluba u igrackom kadru nema.

- FK Sarajevo
- Kontakt:
Prelo se vraca u Gacko,a ostali gdje ce??I gdje je Berak branio proslu sezonu.sukna je napisao/la:Evo imas sve ovdje http://www.trebinje.info/vijesti/sport/ ... vnici.html" onclick="window.open(this.href);return false; ,i prelistaj malo postove unazad vidjet ces, a na oficialnoj stranici mozes da vidis trenutne igrace koji nastupaju za leo i najvjerovatnije ce ciniti tim za sledecu sezonu !FK Sarajevo je napisao/la:Sukna mozes li mi napisati koji su igraci otisli iz Leotara i u koji klub u ovom prijelaznom roku.Takodje vidim da su se Berak i Ramic pojavili na prozivci vaseg kluba,ali ih na oficijelnoj stranici vaseg kluba u igrackom kadru nema.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Neznam, ne postoje neke informacije o igracima koji su otisli...Nije nigdjeFK Sarajevo je napisao/la:Prelo se vraca u Gacko,a ostali gdje ce??I gdje je Berak branio proslu sezonu.sukna je napisao/la:Evo imas sve ovdje http://www.trebinje.info/vijesti/sport/ ... vnici.html" onclick="window.open(this.href);return false; ,i prelistaj malo postove unazad vidjet ces, a na oficialnoj stranici mozes da vidis trenutne igrace koji nastupaju za leo i najvjerovatnije ce ciniti tim za sledecu sezonu !FK Sarajevo je napisao/la:Sukna mozes li mi napisati koji su igraci otisli iz Leotara i u koji klub u ovom prijelaznom roku.Takodje vidim da su se Berak i Ramic pojavili na prozivci vaseg kluba,ali ih na oficijelnoj stranici vaseg kluba u igrackom kadru nema.
Claus je napisao/la:Dobar je igrač ovaj Igor Aničić, vidim da dobro izbodi slobodnjake, a uz to šalje i fine pasove na protivničkoj polovini. Zečević će svakako biti veliko pojačanje. On je dugogodišnji igrač Leotara, bio je i kapiten ja mislim. Davao je dosta odlučujućih golova koji su, ispostavit će se, jako bitni za Leotar.
Kao što sam i pretpostavio, Aničić će biti pravo pojačanje za Leotar. Prvo je zatresao mrežu Zrinjskog u 2. minuti, u prijateljskoj protiv Mostaraca. Zatim je dao u 3. i 21. minuti golove (dva) protiv Širokog (nažalost, Leotar je izgubio rezultatom 3:2, nakon preokreta Širokobriježana). Mali je paklen igrač, ovo će mu biti savršena odskočna daska u karijeri.
P.S. Sajt kluba je odličan, pregledan i funkcionalan što je najvažnije. A i lijep na prvi pogled (zahvaljujući templateu ponajviše).
- mostarskiplemic
- Kontakt:
Moze li se ista od ovoga Lazara Marijanovica ocekivati,bogme meni momak dijeluje kao da ima obe lijeve?!

Nije sve tako crno,nekad se i proslavimo u europi ...Tre penne:Zrinjski 2:9
-
- Kontakt:
Izgleda da bi Leotar mogao pokvariti planove mnogim ekipama ove sezone. Mogli bi biti pozitivno iznenađenje. Izgleda da se dobro radi u klubu.
U mom svijetu važe moja pravila
Steta sto smo izgubili u Sirokom..ali bitno je da dobro igramo..
Igor Anicic ce predstavljati Leotar u ovoj sezoni..momak trese golove brz je i ima dobar pas 

ono sto sam vidio..aničić je zvijer, a ni onaj drugi nije za bacit..broj 9..zajebani napadaci..leotar bi ove sezone mogao bit dobar..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Bicemo u vrhu tabeleKevin je napisao/la:ono sto sam vidio..aničić je zvijer, a ni onaj drugi nije za bacit..broj 9..zajebani napadaci..leotar bi ove sezone mogao bit dobar..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.