Hasan Salihamidžić

adnan_hz
Kontakt:

Re: Hasan Salihamidžić

Post Postao/la adnan_hz » 10 jan 2010, 13:12

kako ti bolan mozes suditi o nekome da je nula od covjeka???? evo ti malo ovdje imas sve o hasnu.. svaki clanak o njemu... malo sa informisi... http://www.bec.ka-raja.at/braco/index.php
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 10 jan 2010, 13:19

adnan_hz je napisao/la:kako ti bolan mozes suditi o nekome da je nula od covjeka???? evo ti malo ovdje imas sve o hasnu.. svaki clanak o njemu... malo sa informisi... http://www.bec.ka-raja.at/braco/index.php
Nije meni potreban link (pogotovo link koji nije u funkciji) da znam da je Salihamidzic nula od covjeka.
Sto je tice reprezentacije BiH poznato je da Salihamidzic nista nije dao reprezentaciji.
Samo pogledajte danas na primjer sta Edin Dzeko daje na terenu i van terena za BiH.

A sa privatne strane takodje nula od covjeka, nema u njemu ni malo ni veliki b od Bosnjaka ni od Bosanca ni malo ni veliko h od Hercegovca.
Na primjer ima troje djece sa svojom zenom iz Spanije i djeca imaju krscanska imena sin Nick, i kcerke Lara June i Selina i vjerovatno su mu djeca krstena u katolickoj crkvi jer svi znamo da su Spanci vrlo religiozni katolici.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 10 jan 2010, 13:26

Pauk je napisao/la: Da da Baljic je sada kriv sto Salihamidzic je nula od covjeka, bez karaktera, i sto nikad nije dao ni blizu sve od sebe za reprezentaciju.

Igrao je u Bayernu i na sredini i u odbrani vecinom desna strane a ponekad i lijeva, u repki nije igrao nigdje iako je bio starter obicno na desnog strani sredine, nekad i lijevoj, ali bolje bi prosla BiH repka da je neko drugi bio strater ali ko daje 100% a ne kao Hasan.
Gle' glave.Šta mi bolan ubacuješ riječi u usta ? :lol:
Ovaj,Salihamidžić nije neko ko je sposoban biti nosilac igre poput Misimovića i tada je neko drugi bio zadužen za to.Braco je igrač zadatka,objasniš mu šta treba da radi i on ispunjava to.Ne možeš očekivati da on valja loptu,da daje pasove poput Misimovića,da dribla 3-4 igrača i daje svako malo gol.

I mislim da bi ti iz ove izjave sve jasno bilo(naveo je i ovaj pitar):
“Nije tako. Možda su ponekad od mene bila prevelika očekivanja. Kao što sam rekao, za uspjehe nije dovoljan jedan igrač. Cijela ekipa je odgovorna i zaslužna za uspjeh reprezentacije. Ne može se misliti - ako je Hasan na terenu, on će sve uraditi. Ja i u reprezentaciji dajem sve od sebe, kao i u Bayernu. Možda se to nekad i ne vidi, ali ja kako gorim u Bayernu, gorim i u dresu reprezentacije”.

A on u privatnom život nek radi šta hoće.Koji qrac tebe boli što on radi to što radi ? Bolan svako ima svoj život i nek radi sa njim šta hoće.Nećeš mu ti određivati kako će živjeti.

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 10 jan 2010, 13:34

Stone Island je napisao/la:
Pauk je napisao/la: Da da Baljic je sada kriv sto Salihamidzic je nula od covjeka, bez karaktera, i sto nikad nije dao ni blizu sve od sebe za reprezentaciju.

Igrao je u Bayernu i na sredini i u odbrani vecinom desna strane a ponekad i lijeva, u repki nije igrao nigdje iako je bio starter obicno na desnog strani sredine, nekad i lijevoj, ali bolje bi prosla BiH repka da je neko drugi bio strater ali ko daje 100% a ne kao Hasan.
Gle' glave.Šta mi bolan ubacuješ riječi u usta ? :lol:
Ovaj,Salihamidžić nije neko ko je sposoban biti nosilac igre poput Misimovića i tada je neko drugi bio zadužen za to.Braco je igrač zadatka,objasniš mu šta treba da radi i on ispunjava to.Ne možeš očekivati da on valja loptu,da daje pasove poput Misimovića,da dribla 3-4 igrača i daje svako malo gol.

I mislim da bi ti iz ove izjave sve jasno bilo(naveo je i ovaj pitar):
“Nije tako. Možda su ponekad od mene bila prevelika očekivanja. Kao što sam rekao, za uspjehe nije dovoljan jedan igrač. Cijela ekipa je odgovorna i zaslužna za uspjeh reprezentacije. Ne može se misliti - ako je Hasan na terenu, on će sve uraditi. Ja i u reprezentaciji dajem sve od sebe, kao i u Bayernu. Možda se to nekad i ne vidi, ali ja kako gorim u Bayernu, gorim i u dresu reprezentacije”.

A on u privatnom život nek radi šta hoće.Koji qrac tebe boli što on radi to što radi ? Bolan svako ima svoj život i nek radi sa njim šta hoće.Nećeš mu ti određivati kako će živjeti.
Mozda bi ta izjava i mogla proci da ja nisam gledao skoro sve utakmica koje je Salihamidzic odigrao za repku, tako da to mozes pricati nekoj neznalici koja je pocela da prati BiH repku jucer a ne davne 1997 godine.

Sto je tice njegovog privatnog zivota, naravno da mene boli ''ona stvar'' za Hasanov privatni zivot, ali vidim vise forumasa zelje objasnjenje zasto govorim da je Salihamidzic nula od covjeka i bez karaktera, e ta Hasanova privatna strana je jedan od razloga ali naravno glavni razlog je sto Salihamidzic nikad nije nista dao BiH repki i nikad se nije borio za nju.

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 10 jan 2010, 13:38

Pauk je napisao/la:Salihamidzic je bio veliki igracina ali samo za Bayern i nikad za reprezentaciju.
Hasan je nula od covjeka i nikad nista nije dao reprezentaciji i drugi su to, bivsi reprezentavici, rekli kao na primjer Vlatko Glavas.
Vidim neki predstavljaju Salihamidzica kao neku ''zrtvu'' zbog saveza, i svi znamo kakav je nam savez ali malo cudno da je jedini Hasan bio ''zrtva'' a ne i drugi kao Barbarez, Bolic, Baljic, Hibic, Konjic itd

Ti momci su uvjek sve dali za repku a Salihamidzic nikad, osim mozda par izuzeteka protiv fudbalskih ''sila'' kao Lihtenstajn ili slicno.

Salihamidzic za Bayern=veliki igrac
Salihamidzic za BiH repku=nikad nista
Salihamidzic kao covjek=nula

pogledaj njegove tekme u repki, pa ces onda vidjet jel to NISTA
svojim donacijama i samim pristankom da igra za repku je pokazao je LJUDINA a ne ta tvoja nula
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk

Nasa najveca mana je sto smo muslimani!

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 10 jan 2010, 13:40

Napisao sam ti da Hasan nije tip igrača koji će biti glavni igrač u reprezentaciji ali ti si se uhvatio njegove izjave koja je,po mom mišljenju,na mjestu.I rekao sam ti,okani se privatnog života. ;)

Ti pratiš reprezentaciju od 1997. ? :lol:

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 10 jan 2010, 13:45

Pauk je napisao/la:
adnan_hz je napisao/la:kako ti bolan mozes suditi o nekome da je nula od covjeka???? evo ti malo ovdje imas sve o hasnu.. svaki clanak o njemu... malo sa informisi... http://www.bec.ka-raja.at/braco/index.php
Nije meni potreban link (pogotovo link koji nije u funkciji) da znam da je Salihamidzic nula od covjeka.
Sto je tice reprezentacije BiH poznato je da Salihamidzic nista nije dao reprezentaciji.
Samo pogledajte danas na primjer sta Edin Dzeko daje na terenu i van terena za BiH.

A sa privatne strane takodje nula od covjeka, nema u njemu ni malo ni veliki b od Bosnjaka ni od Bosanca ni malo ni veliko h od Hercegovca.
Na primjer ima troje djece sa svojom zenom iz Spanije i djeca imaju krscanska imena sin Nick, i kcerke Lara June i Selina i vjerovatno su mu djeca krstena u katolickoj crkvi jer svi znamo da su Spanci vrlo religiozni katolici.
znas li mozda kako se zovu djeca i zene od drugim reprezentativaca?????
Bayern & Željo & Hajduk

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 10 jan 2010, 13:50

HuX je napisao/la:
Pauk je napisao/la:Salihamidzic je bio veliki igracina ali samo za Bayern i nikad za reprezentaciju.
Hasan je nula od covjeka i nikad nista nije dao reprezentaciji i drugi su to, bivsi reprezentavici, rekli kao na primjer Vlatko Glavas.
Vidim neki predstavljaju Salihamidzica kao neku ''zrtvu'' zbog saveza, i svi znamo kakav je nam savez ali malo cudno da je jedini Hasan bio ''zrtva'' a ne i drugi kao Barbarez, Bolic, Baljic, Hibic, Konjic itd

Ti momci su uvjek sve dali za repku a Salihamidzic nikad, osim mozda par izuzeteka protiv fudbalskih ''sila'' kao Lihtenstajn ili slicno.

Salihamidzic za Bayern=veliki igrac
Salihamidzic za BiH repku=nikad nista
Salihamidzic kao covjek=nula

pogledaj njegove tekme u repki, pa ces onda vidjet jel to NISTA
svojim donacijama i samim pristankom da igra za repku je pokazao je LJUDINA a ne ta tvoja nula
Vec sam ih gledao, tako da nema razloga da ih opet gledam, trebao bi ih ti pogledati.
Nije on ''moje'' nista nego samo svoja nula i tako je i ostao zapamcen kod daleko vecina naseg naroda.

I jos jedna stvar procitaj moje bivse postove, jer necu da se ponavljam 3-4 puta zbog nekih ljenguza koji nece da citaju, imam i pametnija posla raditi.

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 10 jan 2010, 13:53

Stone Island je napisao/la:Napisao sam ti da Hasan nije tip igrača koji će biti glavni igrač u reprezentaciji ali ti si se uhvatio njegove izjave koja je,po mom mišljenju,na mjestu.I rekao sam ti,okani se privatnog života. ;)

Jesi ti glup ili samo nemas nista bolje raditi nego sebe ponavljati?

Hit. citaj moje bivse postove
Zadnja izmjena: Pauk, dana/u 10 jan 2010, 13:56, ukupno mijenjano 1 put.

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 10 jan 2010, 13:56

HuX je napisao/la:
Pauk je napisao/la:

znas li mozda kako se zovu djeca i zene od drugim reprezentativaca?????
Znam neke, ali nije to vazno uopste, jer ova tema je o Salihamidzicu.

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 10 jan 2010, 13:57

Pauk je napisao/la:
Stone Island je napisao/la:Napisao sam ti da Hasan nije tip igrača koji će biti glavni igrač u reprezentaciji ali ti si se uhvatio njegove izjave koja je,po mom mišljenju,na mjestu.I rekao sam ti,okani se privatnog života. ;)

Jesi ti glup glup ili samo nemas nista bolje raditi nego sebe ponavljati?

Jao lika,matere mi.

Tebe sad ni Allah,Isus,Buddha i ostala kompanija ne bi ubjedila u nešto drugo.Ti svoje pilaš,ostalo ne vidiš. ;)

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 10 jan 2010, 14:01

Pauk je napisao/la:
Sta fali?? Meni je drago sto se njegova zena nije ravnala po njemu.. ona je vjernica on nije i gotovo..
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 10 jan 2010, 14:02

Stone Island je napisao/la:
Pauk je napisao/la:

Jesi ti glup glup ili samo nemas nista bolje raditi nego sebe ponavljati?

Jao lika,matere mi.

Tebe sad ni Allah,Isus,Buddha i ostala kompanija ne bi ubjedila u nešto drugo.Ti svoje pilaš,ostalo ne vidiš. ;)
Visoko letis a nisko padas pajdo, cuj Allah, Isus, Buddha :roll:

Poenta je sto ja vidim i vidio sam svojim ocima kako Salihamidzic je igrao, tako da mozda bi me ti i neki drugi ubjedili nesta drugo, da nisam svojim ocima vidio istinu, a moje oci ne lazu.

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 10 jan 2010, 14:04

Lily je napisao/la:
Pauk je napisao/la:
Sta fali?? Meni je drago sto se njegova zena nije ravnala po njemu.. ona je vjernica on nije i gotovo..
To samo pokazuje ''karakter'' Salihamidzica, i da je covjek nula.

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 10 jan 2010, 14:06

Na primjer ima troje djece sa svojom zenom iz Spanije i djeca imaju krscanska imena sin Nick, i kcerke Lara June i Selina i vjerovatno su mu djeca krstena u katolickoj crkvi jer svi znamo da su Spanci vrlo religiozni katolici.[/quote]

znas li mozda kako se zovu djeca i zene od drugim reprezentativaca?????[/quote]

Znam neke, ali nije to vazno uopste, jer ova tema je o Salihamidzicu.[/quote]

pa idi onda pljuj i po ostalim igracima zbog toga
Bayern & Željo & Hajduk

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 10 jan 2010, 14:07

Pauk je napisao/la: To samo pokazuje ''karakter'' Salihamidzica, i da je covjek nula.
Bas suprotno.. Dokazao je da postuje svoju zenu ,, Sta on je muskarac pa mora biti Bog i batina kuce??. po tvom izgleda da treba.. :roll:
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 10 jan 2010, 14:10

HuX je napisao/la:Nije meni potreban link (pogotovo link koji nije u funkciji) da znam da je Salihamidzic nula od covjeka.

znas li mozda kako se zovu djeca i zene od drugim reprezentativaca?????[/quote]

Znam neke, ali nije to vazno uopste, jer ova tema je o Salihamidzicu.[/quote]

pa idi onda pljuj i po ostalim igracima zbog toga[/quote]
lol
Zasto bi to uradio?

Ti stvarno nista jos nisi skontao

I ja kritikujem Salihamidzica samo zato sto nista nije dao BiH repki, a kao sto sam rekao prije njegov privatni zivot je samo bio jedan kratak primjer i podpuno je zboredan.

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 10 jan 2010, 14:14

Lily je napisao/la:
Pauk je napisao/la: To samo pokazuje ''karakter'' Salihamidzica, i da je covjek nula.
Bas suprotno.. Dokazao je da postuje svoju zenu ,, Sta on je muskarac pa mora biti Bog i batina kuce??. po tvom izgleda da treba.. :roll:
Salihamidzic ne postuje ni sebe ni svoje pa kako ce postovati onda svoju zenu i njeno?
Covjek se posrao i popisao na sve svoje (identitet, porijeklo, tradiciju, kulturu, religiju, itd) i to je tebi ''dokaz'' da Salihamidzic postuju svoju zenu?

Svaka ti ''cast'' za to.

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 10 jan 2010, 14:15

lol
Zasto bi to uradio?

Ti stvarno nista jos nisi skontao

I ja kritikujem Salihamidzica samo zato sto nista nije dao BiH repki, a kao sto sam rekao prije njegov privatni zivot je samo bio jedan kratak primjer i podpuno je zboredan.[/quote]

pa sto onda pljujes po njemu ako neces po drugim koji su isto to uradili

pa tebe sine ne moze ni dragi Allah skontat, pa sto navodis ovo ako je sporedno :twisted:

haj sad fino reci sta su reprezentaciji dali barba, bolic, baljic, hibic, konjic, music, JAKIREVIC, dedic....
Bayern & Željo & Hajduk

Mr Plummer
Kontakt:

Post Postao/la Mr Plummer » 10 jan 2010, 14:22

A da negdje odete na paintball, napravite dvije ekipe: za i protiv Salihamidzica i rijesite to :)

Nema vrijedjanja, s tim da tema ovog puta ne ide pod kljuc vec ce biti udaljeni oni koji se ne mogu kontrolisati :!:
Ordem e progresso

Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.