Prva Liga FBiH 2024/25
Moderator/ica: GracanicaAA
- prisonbreak
- Kontakt:
Re: Prva Liga FBiH 2024/25
Sve stoji za psovanje je ban okej. Al podforum obrisati je bolesno.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
To definitivno.prisonbreak je napisao/la: ↑08 jul 2024, 23:13Sve stoji za psovanje je ban okej. Al podforum obrisati je bolesno.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pa imate novi forum, ne znam sta ce vam ovaj ovdje onda i 10 tema koje ste napravili i koje ne sluze nicemu. I dalje mislim da je admin fantasticno odradio posao.prisonbreak je napisao/la: ↑08 jul 2024, 23:13Sve stoji za psovanje je ban okej. Al podforum obrisati je bolesno.
Zelim se zahvaliti tebi na korektnim postovima, FliXu i jos jednom liku zaboravio sam mu nick. Nadam se da cete i ovdje nekad nesto prokomentarisati, tamo ce vam biti dosadno kad ne budete imali ostale navijace da komunicirate.
-
- Kontakt:
Super, ako je to kriterij, onda neka se obriše PDF, recimo FK Sloboda. Zadnji upis na drugoj najaktivnijoj temi tog PDFa je bio prije 15 dana, očito ne postoji razlog da postoji, ili recimo FK Željezničar, zadnji post prije 20 dana, FK Borac, prije tri godine.Zaniolo je napisao/la: ↑08 jul 2024, 23:21
Pa imate novi forum, ne znam sta ce vam ovaj ovdje onda i 10 tema koje ste napravili i koje ne sluze nicemu. I dalje mislim da je admin fantasticno odradio posao.
Zelim se zahvaliti tebi na korektnim postovima, FliXu i jos jednom liku zaboravio sam mu nick. Nadam se da cete i ovdje nekad nesto prokomentarisati, tamo ce vam biti dosadno kad ne budete imali ostale navijace da komunicirate.

NK Čelik je imao više aktivnih tema u sklopu tog PDF-a.
Sramotan potez kako god.
Sloboda je dosta veci klub od Celika, ima bolje navijace, ima bolje rezultate, ucesnik je PL BiH i klub je iz uredjenijeg grada.TofiTofita je napisao/la: ↑08 jul 2024, 23:40Super, ako je to kriterij, onda neka se obriše PDF, recimo FK Sloboda. Zadnji upis na drugoj najaktivnijoj temi tog PDFa je bio prije 15 dana, očito ne postoji razlog da postoji, ili recimo FK Željezničar, zadnji post prije 20 dana, FK Borac, prije tri godine.Zaniolo je napisao/la: ↑08 jul 2024, 23:21
Pa imate novi forum, ne znam sta ce vam ovaj ovdje onda i 10 tema koje ste napravili i koje ne sluze nicemu. I dalje mislim da je admin fantasticno odradio posao.
Zelim se zahvaliti tebi na korektnim postovima, FliXu i jos jednom liku zaboravio sam mu nick. Nadam se da cete i ovdje nekad nesto prokomentarisati, tamo ce vam biti dosadno kad ne budete imali ostale navijace da komunicirate.![]()
NK Čelik je imao više aktivnih tema u sklopu tog PDF-a.
Sramotan potez kako god.
Ostale klubove ne vrijedi ni komentarisati, miljama ispred drugoligaskog Celika.

Scenario napisan davno, ponovljen svaki put kad neko smisli da bi mu bilo super da uz portal ima i forum. U biti, sve OK, svako pise gdje zeli I gdje mu postavka odgovara.
Da nije spojena tema, problem bi bio neki reklamni clanak koji nije objavljen, neki ruzan komentar navijaca Slobode koji nije obrisan, neki avatar koji nismo vidjeli, neki clanak koji se ne uklapa sa popuparnim misljenjem.
Skratimo proceduru, nista novo i nista sto bi trebao biti nekom problem.
Neko je mozda pogresno shvatio da mi imamo zelju voditi forum Celika ili bilo kojeg kluba i da bismo se sad trebali boriti i natjecati da ga vodimo. To se sigurno nece desiti jer je to potpuno suprotno nasem konceptu.
Da nije spojena tema, problem bi bio neki reklamni clanak koji nije objavljen, neki ruzan komentar navijaca Slobode koji nije obrisan, neki avatar koji nismo vidjeli, neki clanak koji se ne uklapa sa popuparnim misljenjem.
Skratimo proceduru, nista novo i nista sto bi trebao biti nekom problem.
Neko je mozda pogresno shvatio da mi imamo zelju voditi forum Celika ili bilo kojeg kluba i da bismo se sad trebali boriti i natjecati da ga vodimo. To se sigurno nece desiti jer je to potpuno suprotno nasem konceptu.
Pa kad već nije problem onda lijepo obrišeš svima i spojiš im u jednu temu, ne vidim ništa negativno u tome, imace preglednost i sve na jednom mjestu.admin je napisao/la: ↑09 jul 2024, 16:52Scenario napisan davno, ponovljen svaki put kad neko smisli da bi mu bilo super da uz portal ima i forum. U biti, sve OK, svako pise gdje zeli I gdje mu postavka odgovara.
Skratimo proceduru, nista novo i nista sto bi trebao biti nekom problem
Ako je uslov wwin status onda obrati pažnju na Gošk ili Slogu koji su tu a nemaju pdf. Nemoj mi samo reci oni nemaju korisnika jer si ugasio pdf kluba koji vjerovatno ovdje ima deset puta više aktivnih korisnika od Borca ili Zrinjskog.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Brisali su se (tj. arhivirali) i pdfovi Zvijezde, Veleža i Olimpika kad su ispali.
Koliko se ja sjećam, jedino su Čelik i Sloboda imali pdf ovdje nakon ispadanja. Bilo bi najpoštenije da je i jednim i drugim ukinuto još prošle sezone, al eto.
Koliko se ja sjećam, jedino su Čelik i Sloboda imali pdf ovdje nakon ispadanja. Bilo bi najpoštenije da je i jednim i drugim ukinuto još prošle sezone, al eto.
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
Valjda bi takvo nešto trebalo zavisiti od broja korisnika koji prate određeni klub, ima mi smisla da brojnost bude kriteriji a ne status samog kluba, valjda su zbog toga i uvedeni pdf na temama koje imaju najviše upisa radi lakše preglednosti i organizacije. Ti ostavljaš pdf Borca o kojem ovdje piše pet ljudi a brišeš Čeliku o kojem je ovdje pisalo sto ljudi, gdje tu logika?VivaLaStella je napisao/la: ↑09 jul 2024, 17:13Brisali su se (tj. arhivirali) i pdfovi Zvijezde, Veleža i Olimpika kad su ispali.
Pa kazem ti: Logika je da ne cekam razna druga pljuvanja i izmisljene probleme kao sto je vec krenulo, vec da se pomaknemo i ne budemo konkurencija forumu navijaca Celika sto svakako ne zelimo biti.
Prvo pet dana citam kako ovdje ne treba pisati, sarajlijice, vaki naki, sad pet dana isti ljudi kukaju sto nemaju 10 nego samo 1 temu na kojoj ne trebaju pisati
Prvo pet dana citam kako ovdje ne treba pisati, sarajlijice, vaki naki, sad pet dana isti ljudi kukaju sto nemaju 10 nego samo 1 temu na kojoj ne trebaju pisati
- prisonbreak
- Kontakt:
Ne znam sto onda ne izbriste podforum Zrinjskog o Borca.
Nije problem ban za psovanje, al obrisati ppdforum na kojem bi se jos sigurbo pisalo je bolesno.
Nije problem ban za psovanje, al obrisati ppdforum na kojem bi se jos sigurbo pisalo je bolesno.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Pa nema logike. Nema je već odavno. Samo sam htio da kažem da niste sami u ovoj boli gubitka pdfachily-rz je napisao/la: ↑09 jul 2024, 17:21Valjda bi takvo nešto trebalo zavisiti od broja korisnika koji prate određeni klub, ima mi smisla da brojnost bude kriteriji a ne status samog kluba, valjda su zbog toga i uvedeni pdf na temama koje imaju najviše upisa radi lakše preglednosti i organizacije. Ti ostavljaš pdf Borca o kojem ovdje piše pet ljudi a brišeš Čeliku o kojem je ovdje pisalo sto ljudi, gdje tu logika?VivaLaStella je napisao/la: ↑09 jul 2024, 17:13Brisali su se (tj. arhivirali) i pdfovi Zvijezde, Veleža i Olimpika kad su ispali.

dje će bit logike kad ti onaj klovn goretzka glumi moderatora na svom već 116. akauntu
Zadnja izmjena: VivaLaStella, dana/u 09 jul 2024, 17:30, ukupno mijenjano 1 put.
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
Ako ispadnu iz lige, mozda cu ih i obrisatiprisonbreak je napisao/la: ↑09 jul 2024, 17:27Ne znam sto onda ne izbriste podforum Zrinjskog o Borca.
Gdje si ti bio do sada, tek se probudio iz zimskog sna?
Pola godine nema pdf-a na ovom forumu na kojem se ne psuje, ne provocira,pljulje i omaložava pa ni da te dirne? Možda se upališ samo kad tebe direktno ko spomene a drugima kako bude, šta te briga ko kome govori da se napuši ili spominje majku sve dok nije tebi.
Ako je pak zbog pozivanja na neki drugi forum ista stvar je i sa navijačima Veleža ovdje, od kako je foruma oni se kontaju da pišu na nekom svom zasebnom daleko od očiju dušmana pa nigdje reakcije.
Vama je sad najveci cilj da povedete jos nekog sa sobom?
Admine kapa do poda nek si spustio ove Zenicane, postali su nesnosljivi kao da je njihov forum, evo sad mi ih zao sto ih nema vise posebno truhle koji je korozija ovog foruma, a sad adio ko zna gdje i ko zna kad
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- prisonbreak
- Kontakt:
Opet brises postove gdje si odgovorio na katastrofalan nacin.
Bili smo u kantonu pa smo imali pdf, ako je uslov podforum PL, onda sve ekipe iz PL moraju imati podforum.
Znamo da nije uslov PL.
Bili smo u kantonu pa smo imali pdf, ako je uslov podforum PL, onda sve ekipe iz PL moraju imati podforum.
Znamo da nije uslov PL.
Uslov za PLBiH je da se radi o klubu koji ima veci broj navijaca.
Uslov za nize lige je da ima veci broj forumasa koji ne koriste nas forum za organizaciju bojkota i promociju vlastitih projekata
Uslov za nize lige je da ima veci broj forumasa koji ne koriste nas forum za organizaciju bojkota i promociju vlastitih projekata
-
- Kontakt:
Jucer si tvrdio druge razloge brisanja. Pogubio si se.
Forum je svakako postao rang TikTok lajva Amira Pasica Face.
Eto ja sam dao hrpu odgovora, a recite vi meni sta ce vama taj podforum?
Forum ne valja, administracija grozna, portal uzas nad uzasima, vi imate gdje pisati, a i da nemate ovdje ne biste vise pisali jer smo odvratni… ne priznajem odgovor ‘veliki klub zasluzuje’, jer ako je sve tak lose, onda je za veliki klub bolje da ne bude tu nikako.
Ja mislio da vi jedva cekate da vise nemate nikakvog dodira sa faćinim TikTok lajvom.
Forum ne valja, administracija grozna, portal uzas nad uzasima, vi imate gdje pisati, a i da nemate ovdje ne biste vise pisali jer smo odvratni… ne priznajem odgovor ‘veliki klub zasluzuje’, jer ako je sve tak lose, onda je za veliki klub bolje da ne bude tu nikako.
Ja mislio da vi jedva cekate da vise nemate nikakvog dodira sa faćinim TikTok lajvom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.