Nikola Katić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Nikola Katić
Snažna poruka na pressu - bravo!
Nema sta. Kao pravi politicar. Samo malo smijesno jer dolazi od lika kojem smo jasno bili druga opcija i koji se odlucio za BiH, kao i Burnic, sa 28 godina kad mu je postalo jasno da ne moze igrati za onog koga bi vise zelio.
Podrzavam ga jer se vidi da daje sve na terenu. Ali ovo je bila bespotrebna patetika.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
2024 - (minus) 1998 = 28.
Vidimo i matematika ti je jača strana.
Vidimo i matematika ti je jača strana.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Balvan zuti, nema ga iducu utakmicu.
Denise vrati se za balvana si Bičakčić.
Denise vrati se za balvana si Bičakčić.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Još jedan dezorjentirani klotz koji noge ne zna ispružiti. Neka izađe, ne mora niko ući 

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Bitno je na presu da hajca a to sto je panj i ofanzivno i defanzivno nema veze. Sreca pa ga nema u Njemačkoj.
Bičo - Denis - Kolašinac trebaju biti stoperi.
Bičo - Denis - Kolašinac trebaju biti stoperi.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.

-
- Kontakt:
Hoćeš se kladit da i bi i taj prozivani Zolotić ispadao smiješan u ovoj ekipi? Ljudi moji dragi, odbrana se igra kolektivno, od napada, pa kroz vezni red, pa tek je onda igraju stoperi i bekovi. Mi ova dva prva segmenta nemamo, i bilo koji stoper bi ispadao smiješnim. Ok, stoji da bi se pokoji gol spriječio kad bi stoperi bili kvalitetniji, ali utakmice bi se i dalje gubile.fanatik19 je napisao/la: ↑14 okt 2024, 22:54SetoKaiba klimni glavom ako si ziv. Ocekujes da mi se izvines jer si Zolotica poravnao s nulom a od ovog mutanta napravio Ramosa jer sam ja znao da sam u pravu prije nego sam ista napisao. Svrsavajte jos malo na izjave, sta rece u onom podcastu sa zenom kaze razmisljo sam hocel ljudi rec dosao ovdje jer ne moze za Hrvatsku. Jok, odbio si Hrvatsku i dosao kod nas
Nauči gledati fudbal. Nikola uopće nije loš bio.fanatik19 je napisao/la: ↑14 okt 2024, 22:54SetoKaiba klimni glavom ako si ziv. Ocekujem da mi se izvines jer si Zolotica poravnao s nulom a od ovog mutanta napravio Ramosa jer sam ja znao da sam u pravu prije nego sam ista napisao. Svrsavajte jos malo na izjave, sta rece u onom podcastu sa zenom kaze razmisljo sam hocel ljudi rec dosao ovdje jer ne moze za Hrvatsku. Jok, odbio si Hrvatsku i dosao kod nas
SetoKaiba je napisao/la: ↑14 okt 2024, 23:06Nauči gledati fudbal. Nikola uopće nije loš bio.fanatik19 je napisao/la: ↑14 okt 2024, 22:54SetoKaiba klimni glavom ako si ziv. Ocekujem da mi se izvines jer si Zolotica poravnao s nulom a od ovog mutanta napravio Ramosa jer sam ja znao da sam u pravu prije nego sam ista napisao. Svrsavajte jos malo na izjave, sta rece u onom podcastu sa zenom kaze razmisljo sam hocel ljudi rec dosao ovdje jer ne moze za Hrvatsku. Jok, odbio si Hrvatsku i dosao kod nas

Drugi najbolje ocijenjen igrač u našoj ekipi.fanatik19 je napisao/la: ↑14 okt 2024, 23:10SetoKaiba je napisao/la: ↑14 okt 2024, 23:06Nauči gledati fudbal. Nikola uopće nije loš bio.fanatik19 je napisao/la: ↑14 okt 2024, 22:54SetoKaiba klimni glavom ako si ziv. Ocekujem da mi se izvines jer si Zolotica poravnao s nulom a od ovog mutanta napravio Ramosa jer sam ja znao da sam u pravu prije nego sam ista napisao. Svrsavajte jos malo na izjave, sta rece u onom podcastu sa zenom kaze razmisljo sam hocel ljudi rec dosao ovdje jer ne moze za Hrvatsku. Jok, odbio si Hrvatsku i dosao kod nas
![]()
![]()

Gigovic i Hajradinovic su bolje ocjenjeni od Esmira pa jel to znaci da su bolje odigrali
Vjerovaću algoritmu više nego tvom subjektivnom oku. Laku noć.

Jedan od najlosih stopera u historiji reprezentacije.
Palestina! Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!
Adnan Mravac je za ovog Beckenbauer
Ja sam svoje misljenje stvorio u njemu dok je igrao za Hajduk i niko mi ga ziv ne moze promijeniti. Radeljiceve igre u Rijeci i samom hnlu su prime Vidic za ono sto je on tada pruzao i covjek mu grije klupu
U ovoj konkurenciji ovaj Baka Prase je definitivno u 3 najbolja stopera
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, HariTz, jasmin10, napapijri1987, torbica, tuzlanskinacin i 37 gostiju.