Armin Gigović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Armin Gigović
Za igrača koji je uglavnom počinjao sa klupe u Danskoj, PAOK bi bio dobra opcija.
Najvjerovatnije bi igrao EL , ako bi se izborio za standardnog prvotimca, odlično.
Nama trebaju igrači sa standardnom minutažom, makar iz slabijih ekipa.
Najvjerovatnije bi igrao EL , ako bi se izborio za standardnog prvotimca, odlično.
Nama trebaju igrači sa standardnom minutažom, makar iz slabijih ekipa.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac

Ne shvatam zasto ste se svi uhvatili toga da je bio rezerva u Danskoj iskljucivo radi posljednjih mjesec ipo dana provedenih u klubu. Pogledaj konkretno ovu sliku, od 25 utakmica sto su stali ovdje, 17 ih je igrao od 1. Mìnute. U evropskim utakmicama je igrao po 90 min protiv Sportinga i Legije 2 puta. Jednostavno, mozda je momak u tom trenutku pao s formom, neko drugi podigao formu i radi toga ispao iz 1. Postave. Uostalom, clan je bio kluba koji je postao prvak lige ciji je predstavnik zadnje sezone prosao grupu lige prvaka i nije se osramotio protiv mozda najjace ekipe na svijetu. Konkurencija Gigovicu u veznom redu je bio ni manje ni vise nego reprezentativac Urugvaja. Tako da, govorit da je bio rezerva a zapravo momak u godinu ipo dana koliko je proveo u Midtyllandu zapoceo 37 utakmica kao starter
U zadnjih 20 utakmica startovao je 5-6, a u finišu sezone i championship grupi, jedva da je igrao. U odlučujućim utakmicama nije dobio ni minuta.
Realno Gigović jeste bio rezerva klubu, a i taj Martruinez nije baš Valverde. Ni ovaj drugi Danac nije neka klasa.
Gigović stagnira već dvije godine i valjda će ga konačno krenuti, a PAOK je itekako dobar klub za rejting koji ima.
Nije to nikakvo nipodaštavanje, svako objektivan će to reći.
Realno Gigović jeste bio rezerva klubu, a i taj Martruinez nije baš Valverde. Ni ovaj drugi Danac nije neka klasa.
Gigović stagnira već dvije godine i valjda će ga konačno krenuti, a PAOK je itekako dobar klub za rejting koji ima.
Nije to nikakvo nipodaštavanje, svako objektivan će to reći.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
-
- Kontakt:
- BosnianDragon2024
- Kontakt:
Belgija I Švicarska bi bile bolje opcije nego PAOK.
- Goalgetter
- Kontakt:
Skoro pa august a on ne moze naci kluba.
Trenira li barem sa Rostovom ili nije nikako isao tamo?
Prvenstvo u Rusiji je pocelo jucer. Gigovic je poslije okupljanja s reprezentacijom isao na odmore u Spaniju i Bosnu. Predpostavljam da ce u narednim danima nac novi klub.Goalgetter je napisao/la: ↑21 jul 2024, 13:30Skoro pa august a on ne moze naci kluba.
Jedno pitanje, zna li iko kakav mu je ovaj brat igrac? Vidim igra standardno u 2. Svedskoj ligi, isti put kao Armin prati samo sto je Helsingborg tad bio prvoligas pa je Arminu bilo lakse da ga neko primjeti. 20 godina. Nek ga zovnu sad za u21 reprezentaciju ovih par okupljanja sto je ostalo do kraja ciklusa, svakako smo ga halalili davno
Gent izgleda
-
- Kontakt:
Neki su švedski eksperti pisali da ima potencijala kao Armin.fanatik19 je napisao/la: ↑21 jul 2024, 13:42Prvenstvo u Rusiji je pocelo jucer. Gigovic je poslije okupljanja s reprezentacijom isao na odmore u Spaniju i Bosnu. Predpostavljam da ce u narednim danima nac novi klub.Goalgetter je napisao/la: ↑21 jul 2024, 13:30Skoro pa august a on ne moze naci kluba.
Jedno pitanje, zna li iko kakav mu je ovaj brat igrac? Vidim igra standardno u 2. Svedskoj ligi, isti put kao Armin prati samo sto je Helsingborg tad bio prvoligas pa je Arminu bilo lakse da ga neko primjeti. 20 godina. Nek ga zovnu sad za u21 reprezentaciju ovih par okupljanja sto je ostalo do kraja ciklusa, svakako smo ga halalili davno
-
- Kontakt:
Ovo je bolje od Paoka sigurrno.
Ja sam čuo da će u Sarajevo.
otkupit ce ga izgleda, top
Izgleda da bi mogao biti nesto ko Cimirot. I on je stalno bio zanimljiv klubovima u Grckoj i Belgiji.
Vise nade imam u njega nego u Tahirovica svakako.
Vise nade imam u njega nego u Tahirovica svakako.
Navodno, Gent je spreman otkupiti Gigovića od Rostova, gdje mu je ostala još godina dana ugovora. Rostov bi radije prihvatio ponudu Genta nego ponude drugih klubova koji bi željeli pregovarati o novim posudbama.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Izgleda da uskoro završava saga.
Postavio story na IG piše “ the Wait is over”
Postavio story na IG piše “ the Wait is over”
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Holstein Kiel. 

Nadam se da ce se nametnuti treneru. Ako sve bude uredu, sljedece sedmice predstavljanje. Evo citam da je dogovorio ugovor sa klubom.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je