Emir Spahić - direktor reprezentacija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić - direktor reprezentacija
Puna podrska selektoru i direktoru!
- BosnianDragon2024
- Kontakt:
- BosnianDragon2024
- Kontakt:
Evo I dupli sport počeo širit fake news. Koji cirkus, sve za klikove 
Nezvanične informacije govore da je Spahić nezadovoljan jer je Maja Delahmetović s kojom je bivši reprezentativac dobro sarađivao navodno smijenjena s pozicije tim menadžera A selekcije. No, radi se o neslužbenim informacijama o kojima će vjerovatno govoriti i sam Spahić.
Nezvanične informacije govore da je Spahić nezadovoljan jer je Maja Delahmetović s kojom je bivši reprezentativac dobro sarađivao navodno smijenjena s pozicije tim menadžera A selekcije. No, radi se o neslužbenim informacijama o kojima će vjerovatno govoriti i sam Spahić.
Jbt ono kad nemas vijesti da objavljujes, pa siris neke lazne radi pregleda. Dabogda ih nijednog ne imali.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Ma jedino je N1 pouzdan koliko toliko.
i sta bi na kraju
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Nisu bile lažne vijesti da je bilo problema,potvrdio je to i Spaha danas
Direktor Emir Spahić je upitan o svom (ne)odlasku iz Fudbalskog Saveza Bosne i Hercegovine i sukobima koji su obilježili posljednji dio njegovog mandata. Spahić tvrdi da su problemi postojali, ali da nikada nije razmišljao o napuštanju svoje pozicije.
“I ja sam u par navrata pročitao da odlazim. Problem koji ste naveli postojao je. Bio je i ne treba to skrivati. Ja sam reagirao kako sam reagirao. Nisam htio otići nego sam burno reagirao. Nažalost informacija je izašla vani, nije trebala. Mislim da takve stvari ne trebaju izaći iz kuće. Gospodin dotični je napravio problem, prebacio stvari na viši nivo, koliko god nijekao. Uvijek ću isto reagirati i nedužnog i pravednog zaštititi.Sve ove stvari koje su se događale, želio bih da se više ne događaju.l Ako se nešto ubuduće dogodi, neću to skrivati”
Ko je gospodin doticni,ovaj Vicin savjetnik predpostavljam?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
https://www.nfsbih.ba/vijesti/nogomet-m ... visen-cin/
Nek ostane zabilježeno.
Jeste gubitak ali drugačije nije moglo.
Samo jako direktore!!!
Nek ostane zabilježeno.
Jeste gubitak ali drugačije nije moglo.
Samo jako direktore!!!
Bravo Spaha, dugo nisam nešto bolje pročitao 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Uriniranje.
- feniksptica
- Kontakt:
Malo hoce malo nece, malo bi jedno malo bi drugo.
Trebo si Spaha tako reagovat ko kapiten ksd si pustio Hajrovica da nas dribla. Il ti je tad na kraju opet valjo
Mislim puca mi Hofman za Ahmedhodzicem al eto
Trebo si Spaha tako reagovat ko kapiten ksd si pustio Hajrovica da nas dribla. Il ti je tad na kraju opet valjo
Mislim puca mi Hofman za Ahmedhodzicem al eto
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Puna podrska strucnom stabu! Igrati za reprezentaciju treba da bude cast sve i jednom pojedincu. Kome nije... ZBOGOM!
Tako je to kad imaš velike ljude koji vode reprezentaciju onako kako ona zaslužuje! Bravo Spaha, bravo Sergej! 

- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Samo oštro direktore. Odluka na mjestu.
Ovo se moralo desiti kad-tad, a Anel kao da je htio da se na njemu kola slome - sto se zakljucuje iz cinjenice da mu se ovakvo ponasanje ponavlja vise puta. Da se ja pitam, presao bih mu preko svega samo da se javno izvini navijacima, saigracima i svima ostalima - sto on sigurno nece uraditi, ali i ne mora. Da je dobar igrac i da nam takvi trebaju - to definitivno, ali ponizavanje reprezentacije kad je njemu cejf se ne smije tolerisati ni daleko boljim igracima.
Drago mi je da se Spahic osvrnuo i na komentare influenserki, menadzere i ostale uze i sire porodice igraca. Ovo je vakat kad se svi smatraju bitnim i komentarisu sve i svasta, ali se takvima ne smije dopustiti da srozavaju ugled reprezentacije i njenog strucnog staba.
Drago mi je da se Spahic osvrnuo i na komentare influenserki, menadzere i ostale uze i sire porodice igraca. Ovo je vakat kad se svi smatraju bitnim i komentarisu sve i svasta, ali se takvima ne smije dopustiti da srozavaju ugled reprezentacije i njenog strucnog staba.
Vjerujem da bi se uvažilo javno izvinjenje i da bi bio vraćen. Samo sto do toga da ce teško doći, zato je izostavljena ta opcija.Ghuraba je napisao/la: ↑13 sep 2024, 11:00Ovo se moralo desiti kad-tad, a Anel kao da je htio da se na njemu kola slome - sto se zakljucuje iz cinjenice da mu se ovakvo ponasanje ponavlja vise puta. Da se ja pitam, presao bih mu preko svega samo da se javno izvini navijacima, saigracima i svima ostalima - sto on sigurno nece uraditi, ali i ne mora. Da je dobar igrac i da nam takvi trebaju - to definitivno, ali ponizavanje reprezentacije kad je njemu cejf se ne smije tolerisati ni daleko boljim igracima.
Milion % ovo igrači podržavaju, a evo i 99% navijača. Imaš uvijek ovih par koji ne vide dalje od nosa. Svejedno im sto ih hanuma prevari više puta s dr.muskarcima, ipak je prvo njih izabrala. (Da malo pretjeram)

-
- Kontakt:
Apsulutna podrska Spahicu..
Ne vezano za porodicne problème koje ima,jedini ispravan nacin je totalno uklanjanje iz reprezentacije..
Zelim mu da sto prije prevazidje te belaje i svi zajedno odrastu,porodica je na prvom.mjestu..Otac ,majka,supruga..Balans se mora naci,pa.moj Boze dragi svi imamo zavrzlame ,nigdje nijee med i.mlijeko ,al.treba to znat izbalansirat..
Jos jednom,podrska Spahicu i strucnom stabu..
Ne vezano za porodicne problème koje ima,jedini ispravan nacin je totalno uklanjanje iz reprezentacije..
Zelim mu da sto prije prevazidje te belaje i svi zajedno odrastu,porodica je na prvom.mjestu..Otac ,majka,supruga..Balans se mora naci,pa.moj Boze dragi svi imamo zavrzlame ,nigdje nijee med i.mlijeko ,al.treba to znat izbalansirat..
Jos jednom,podrska Spahicu i strucnom stabu..
On da se htio izvinjavati navijačima to bi napravio na kraju onog javnog pisma u kom je samo pokušavao svoje dupe da spasi i za sve okrivi porodicu i navijače. Mogao je sve ti reci, na kraju dodati javno izvinjenje i drugačije bi možda sve bilo. I njegov evo i zatupljenost trenutno očito su h fazi “ niko ne valja samo sam ja dobar i u pravu”. Sam je sebi ovo napravio. Nek sad snosi posljedice. Daleko mu lijepa kuća .Ghuraba je napisao/la: ↑13 sep 2024, 11:00Ovo se moralo desiti kad-tad, a Anel kao da je htio da se na njemu kola slome - sto se zakljucuje iz cinjenice da mu se ovakvo ponasanje ponavlja vise puta. Da se ja pitam, presao bih mu preko svega samo da se javno izvini navijacima, saigracima i svima ostalima - sto on sigurno nece uraditi, ali i ne mora. Da je dobar igrac i da nam takvi trebaju - to definitivno, ali ponizavanje reprezentacije kad je njemu cejf se ne smije tolerisati ni daleko boljim igracima.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Trenutno korisnika/ca: aimar21, Amazon [Bot], RacioEmocionalan, soxx i 37 gostiju.