Safet Nadarević

Cartman
Kontakt:

Re: Safet Nadarević

Post Postao/la Cartman » 26 feb 2010, 16:05

Legenda:

Nadarević: Sami ćemo platiti odštetu Gani

Safet Nadarević je spreman sudjelovati u financijskom dijelu odštete koju je Nogometni savez Gane tražio da bi se odigrala prijateljska utakmica na Koševu.

Stoper bh reprezentacije čuo je za probleme oko odigravanja susreta, nakon što je u jednom trenutku došao u susret nakon što su pregovori zapeli oko odštete koje će NSBiH isplatiti gostima kao dio troškova za putovanje.

Radi se o 20.000 eura, navodi Avaz sport.

Ako je došlo do toga, mi igrači ćemo platiti tih 20.000 eura da bi se odigrala utakmica. Svim reprezentativcima je stalo do ovog susreta i treba učiniti sve da se utakmica odigra.

Znam da je NSBiH u teškoj financijskoj situaciji, ali moraju misliti na budućnost naše reprezentacije. Svaka utakmica nam je bitna da bismo se što bolje uigrali - kazao je Nadarević.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 26 feb 2010, 16:33

Cartman je napisao/la:Legenda:

Nadarević: Sami ćemo platiti odštetu Gani

Safet Nadarević je spreman sudjelovati u financijskom dijelu odštete koju je Nogometni savez Gane tražio da bi se odigrala prijateljska utakmica na Koševu.

Stoper bh reprezentacije čuo je za probleme oko odigravanja susreta, nakon što je u jednom trenutku došao u susret nakon što su pregovori zapeli oko odštete koje će NSBiH isplatiti gostima kao dio troškova za putovanje.

Radi se o 20.000 eura, navodi Avaz sport.

Ako je došlo do toga, mi igrači ćemo platiti tih 20.000 eura da bi se odigrala utakmica. Svim reprezentativcima je stalo do ovog susreta i treba učiniti sve da se utakmica odigra.

Znam da je NSBiH u teškoj financijskoj situaciji, ali moraju misliti na budućnost naše reprezentacije. Svaka utakmica nam je bitna da bismo se što bolje uigrali - kazao je Nadarević.
Nego ti Safete ,uzmi dio svojih primanja i gurni u djep celnicima saveza ,mozda da osnujete fond neki za prikupljanje sredstava ionako financijski ugrozenim celnicima saveza ,ipak nisu oni krivi sto se para nema ,pa cemo im svi pomoci..Safete druze apeliraj za pomoc i Usanovicu da mu platite i advokata da ga brani pred Sudom.

Ovo je radikalan primjer stupidoznosti nogometasa ,on da skuplja pare da se odigra prijateljska ,hahahahaha,.,,ovi oprali milione na njegov ,i racun ostalih reprezentativaca....e,svasta!
Umjesto da kaze "ja ,kao reprezentativac vrlo dobro znam koji su razlozi financijske nestabilnosti saveza ,tu sjede kriminalci koji peru pare ,i trebamo svi podici glas protiv njih ,trebamo im jeb.at majku da nam se ne ponavlja ova bruka ,i sramota on im daje podrsku",hahaha..e ,golemo!

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 26 feb 2010, 17:00

BoSna_pLayA je napisao/la:E moj Safete
Zao mi te pravo zato sto si toliki patriota. Dao bi pare Savezu, da oni sebi mogu kupovati Vile i Ferarija, i da idu piti po kafanama. Takvu stvar bi samo uradile 2 Osobe:
Budala(Sto sajo sigurno nije)
I covjek koji iskreno voli svoju domovinu

Protiv toga sam da Safet i ostali dadnu pare. Umjesto izjavi da su u savezu lopovi, i da ih treba srusit , on ih jos podrzava. Safete jako te postujem, i jedan si mi od najdrazih igraca u reprezentaciji ali ti je ovo glup potez samo da znas.
Prije bi rekao da je postenjacina ,koja ne vidi dalje od nosa ...kako ovakve vole ovi iz saveza ,da im mogu prodavati maglu..ovo je smijesno ,i jadno..i nikad nece doci do promjena na bolje!

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 26 feb 2010, 17:03

Ovo me podsjeca kad se igra termin negdje u dvorani, pa svako dadne po 2-3 km :mrgreen: Samo sto ce nasi ljiljani dati po 2-3 hiljade, ali imat ce barem dobrog protivnika 8-)
100% sportski i krajnje opušten potpis

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 feb 2010, 17:08

velez_mostar je napisao/la:
BoSna_pLayA je napisao/la:E moj Safete
Zao mi te pravo zato sto si toliki patriota. Dao bi pare Savezu, da oni sebi mogu kupovati Vile i Ferarija, i da idu piti po kafanama. Takvu stvar bi samo uradile 2 Osobe:
Budala(Sto sajo sigurno nije)
I covjek koji iskreno voli svoju domovinu

Protiv toga sam da Safet i ostali dadnu pare. Umjesto izjavi da su u savezu lopovi, i da ih treba srusit , on ih jos podrzava. Safete jako te postujem, i jedan si mi od najdrazih igraca u reprezentaciji ali ti je ovo glup potez samo da znas.
Prije bi rekao da je postenjacina ,koja ne vidi dalje od nosa ...kako ovakve vole ovi iz saveza ,da im mogu prodavati maglu..ovo je smijesno ,i jadno..i nikad nece doci do promjena na bolje!
Utakmice nisu radi saveza vec zbog fudbalera a na samom kraju i naroda.Znaci nije samo postenjacina vec i covjek koji razmislja glavom a i hercikom.
Sto se saveza tice oni bi bili najsretniji da nema ni kvalifikacija a kamoli prijateljskih a da im plata slijeze.
Besparica samo moze igrace otjerati ovi ce ako treba i iz federalnog i drzavnog budjeta ali im plata kasniti nece garant.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 26 feb 2010, 17:13, ukupno mijenjano 3 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 26 feb 2010, 17:08

Safet želi da sa svojom reprezentacijom igra na EP.

Zna da ukoliko ne ode na sljedece EP, mozda poslije i nece biti toliko mlad, da zaigra na velikom takmicenju.

Razumijem covjeka i treba ga podržat.

A koliko je narod protiv čelnika saveza, pokazala je utakmica Kodro, Bola i prijatelji, gdje je došla koja hiljadica ljudi, umjesto da bude krcato Koševo... na osnovu tog događaja, kojem sa prisustovao, shvatio sam da "Mnogi znaju da laju, ali ne ujedaju".

Zato nemojte sada lajat protiv saveza, jer smo imali priliku da se pokažemo koliko nam taj savez smeta.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 26 feb 2010, 18:12

eh kako pojedini ovdje na forumu pisu gluposti,, pa sta je trebo dignuti glas protiv saveza pa da zavrsi kao KODRO,,,BOLA,,,BARBAREZ i drugi!!! nema on vremena da rijesava probleme po savezu i dize hajku na savez,,, kao da ce to nesto dobro donijeti???? covjek zeli da igra pa makar morao platiti!!! jer zna sta znaci okupljanje i uigravanje ,,bez toga nema nam na EP!!!! :? :?
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

riichii
Kontakt:

Post Postao/la riichii » 02 mar 2010, 19:50

Ma pored svega toga njemu svaka cast i ostalim(igracima) koji su htijeli ucestovati u tome !!!

zlatan.edvin
Kontakt:

Post Postao/la zlatan.edvin » 03 mar 2010, 12:55

Safet je igrač velikog srca a vjerujem da će to dokazati i danas protiv Gane.

Da ne vrijedi nebi mu klub ponudio novi petogodišnji ugovor, iskrno bih volio da ipak pređe u klub iz lige petice.

gringo2
Kontakt:

Post Postao/la gringo2 » 08 mar 2010, 20:18

Uh umal ga nadarevic nezavuce Galatasarju,nabacak iz kornera i safet je Bosanski spuca ali je golman uspio uhvatiti :mrgreen: :mrgreen:
Inace Galata gubi 2-0...

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 08 mar 2010, 20:20

Eh obori me galata na kladi ,osim ako ne dadnu 3 gola u iducih 20 minuta :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 mar 2010, 20:23

gringo2 je napisao/la:Uh umal ga nadarevic nezavuce Galatasarju,nabacak iz kornera i safet je Bosanski spuca ali je golman uspio uhvatiti :mrgreen: :mrgreen:
Inace Galata gubi 2-0...
''Dze'' onaj hairlija sto ga u Buzimu vidio sa plavusom i jos bi Pandzu umjesto njega :shock:(Mada Pandzu gotivim bas ono zbog ljudskih kvaliteta ali kad je u repci mjesta za dvojicu stopera onda........ ).Da je bila crnka zabio bi ga 100% :mrgreen:
''Nije'' standardan....aha kako da ne :roll:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 08 mar 2010, 23:11, ukupno mijenjano 3 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

gringo2
Kontakt:

Post Postao/la gringo2 » 08 mar 2010, 20:23

bavarian_bk je napisao/la:Eh obori me galata na kladi ,osim ako ne dadnu 3 gola u iducih 20 minuta :D
Pao si neda Safet ni prici golu :mrgreen: :mrgreen:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 mar 2010, 20:25

gringo2 je napisao/la:
bavarian_bk je napisao/la:Eh obori me galata na kladi ,osim ako ne dadnu 3 gola u iducih 20 minuta :D
:lol: Sto se Spaha i Nadar zaebavaju sa ovim ''velikim zvjezdicama''
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

gringo2
Kontakt:

Post Postao/la gringo2 » 08 mar 2010, 20:34

harishp je napisao/la:
gringo2 je napisao/la:
:lol: Sto se Spaha i Nadar zaebavaju sa ovim ''velikim zvjezdicama''
Upravo sad spasi cisti gol......
Jos kad bi onaj Subasic otisao gdje u malo veci klub iz onog Olimpika imali bi kompletnu zadnju liniju...
Nadam se ako se Papac vrati da ce i Subasic imati vremena da zaigra u klubu iz jace lige...

Pokloni sudija penal galati ...pu...pu

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 mar 2010, 20:56

Bogami digose prvoplasiranu Galatu samo tako.
Sad mogu komotno noge Nadaru oprati,tip je odigrao za desetku.U odbrani kao i u repci. 8-)
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

gringo2
Kontakt:

Post Postao/la gringo2 » 08 mar 2010, 21:05

harishp je napisao/la:Bogami digose prvoplasiranu Galatu samo tako.
Sad mogu komotno noge Nadaru oprati,tip je odigrao za desetku.U odbrani kao i u repci. 8-)
E vidite Saje jest raspotego ples...Ma pravi Bosnjo,jos mu piva fali... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[youtube][/youtube]

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 08 mar 2010, 21:06

gringo2 je napisao/la:
E vidite Saje jest raspotego ples...Ma pravi Bosnjo,jos mu piva fali... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[youtube][/youtube]

a meza :lol: :mrgreen:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Mr Plummer
Kontakt:

Post Postao/la Mr Plummer » 08 mar 2010, 21:10

gringo2 je napisao/la:
[youtube][/youtube]
Odlican clip :)
Ordem e progresso

Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 mar 2010, 21:11

gringo2 je napisao/la:
[youtube][/youtube]
Kupice mu navijaci i cisternu Efes pilsnera ako treba.Za mezu kebo orginal.
Nek mjenja onog menadjera izgleda da ima trnokop umjesto menadjera :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.