U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
poanta je da i mi simpatizeri pyunika iz hercegovine (nacionalno, vjerski i ideološki oprečni) podržavamo artsakh (da ne guglišeš - neka vrsta armenske hrhb u azerbejdžanu), baš kao i navijači u erevanu.
Drugoligas iz Rumunije, Hunedoara, osvajac kupa te drzave. Idu u kvalifikacije Evropske lige.
Mislim da je ta Hunedoara usla u prvu ligu. Ocito da ih neko pumpa lovom...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Drugoligas iz Rumunije, Hunedoara, osvajac kupa te drzave. Idu u kvalifikacije Evropske lige.
Nisu usli. Savez im nije dao jer nemaju privatnog vlasnika.
Corvinul Hunedoara and 1599 Șelimbăr are ineligible for promotion due to the clubs being owned by comunal departments/entities, all Liga I clubs are required to be privately owned.
Glupost teska, ali eto...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Nisu usli. Savez im nije dao jer nemaju privatnog vlasnika.
Corvinul Hunedoara and 1599 Șelimbăr are ineligible for promotion due to the clubs being owned by comunal departments/entities, all Liga I clubs are required to be privately owned.
Glupost teska, ali eto...
Vidio sam da su zavrsili 2. u drugoj ligi, a za ovo pravilo nisam znao...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Baš čudan sustav natjecanja u Albanskoj ligi, poslije normalne lige od 36 kola, prve 4 ekipe idu u playoff za prvaka. A u playoffu, ako završi nerješeno, pobjeđuje ekipa koja je bolje završila u regularnom dijelu.
Ljeto u Europi uz JEDINI klub i JEDINU reprezentaciju
Baš čudan sustav natjecanja u Albanskoj ligi, poslije normalne lige od 36 kola, prve 4 ekipe idu u playoff za prvaka. A u playoffu, ako završi nerješeno, pobjeđuje ekipa koja je bolje završila u regularnom dijelu.
Treba dodati da će finale 26.05 između Egnatia i Partizanija sudac biti dobro poznati Anthony Taylor iz Engleske.Albanci su se također okrenuli stranim sudijama pri bitnim utakmicama
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Treba dodati da će finale 26.05 između Egnatia i Partizanija sudac biti dobro poznati Anthony Taylor iz Engleske.Albanci su se također okrenuli stranim sudijama pri bitnim utakmicama
Opa to se mora gledati
Sutra u 15:00h igraju Pyunik-Noah, predzadnje kolo, 1 bod razlike.
Ljeto u Europi uz JEDINI klub i JEDINU reprezentaciju