Ja ne znam odakle vam vise toliki optimizam i zivci za razne kalkulacije

Pa ljudi, mi smo kvalifikacije izgubili jos od poraza protiv Luxemburga, neka prica ko sta hoce. Nakon takvog poraza i predstave vise nema opravdanja i nadanja icemu. Desava se da se potrefi los dan, ali mi smo do te tekme uvezali 3 poraza za redom! "Nemamo mi kapac'teta..." kao sto bi bivsi predsjednik saveza Colakovic rekao. Nama igraci ne mogu igrati jednako dobro dvije tekme u 3-4 dana, nego samo jednako lose, odnosno mi nemamo klupe da bi odigrali dvije tekme jednako dobro. Mi se idalje naslanjamo na starije igrace jer su ruku na srce koliko toliko bolji od nadolazece generacije. Mi se idalje pouzdamo vise na baraz nego na kvalifikacije, a ove su nam btw bile najlakse ikad sudeci po tom nekom tejtingu i kvalitetu ekipe. Dakle drugo mjesto je trebalo biti MUST, a ne za kalkulacije! Yebo vise i trenere, mogao ih je posloziti svako ko iole ima slifa i sluh za fudbal, ali riba smrdi od glave! Kaze nije savez kriv jer ne igra savez, kako ne igra!? Igra se itekako i sa nasim, a i sa zivcima igraca! Igraci su ubiveni moralno u pojam, pa nam se desavaju ovi razorazni ispadi na tribinama (zakasnjela borba protiv saveza i podrska protivnicke ekipe). Mi smo ovo dozvolili jer ne preduzimamo nista po tom pitanju. Smijesno nam, idalje se nesto nadamo, kalkulisemo, petljamo politiku u sve to, kriv nam svako drugi (sudije, tereni, navijaci kao u pozoristu). Vico ako bude ponovo izabrat za predsjednika, nama ne da se pise crno, nego potpuni nestanak sa fudbalske mape...