FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

RBA 1987
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la RBA 1987 » 15 jun 2009, 14:11

BrigateBL je napisao/la:Pa mozda i jesi portparol he he
Direktor Spica je pregovarao sa Slavisom Bozicicem u Beogradu i bivsi trener Modrice je to i priznao...Razlog sto nije dosao u Borac su pare...
Ne napadam ja Odovica, on je dobar trener ali samo kazem da je Borac igrao bolje pod Jagodicem..Odovic je medjutim otisao vise zbog Spice nego zbog Jagodica, jer nije zelio da vrati Marka i Babica, kao ni Ljubojevica, vec je trazio neke svoje igrace.
Odovic je doveo Stupara, markovica, Becarevica i Lazarevica, od kojih je samo jedan ostao u timu.
Za mlade igrace je bitno da dobiju sansu i da ne sagore, tako da je za njih i trening sa prvim timom znacajan jer se osjecaju kao dio ekipe i dobiju dodatni motiv da rade..
Vlado je na pocetku pogrijesio jer je doveo do podjele medju igracima, kad je smireno i Borac je poceo bolje da igra

IZvini ali ja sam navijac Zvezde i naravno je da cu navijati za svoj klub
Naravno to je valjda pravo, svako navija za koga hoće,neću ulaziti u raspravu oko odovića,špice, janjetovića,jagodića, portparola i takvih sličnih, ali kada već imaš takvo mišljenje oko svega, zašto je otjerao bećarevića, nadam se da si gledao kako momak igra.
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 15 jun 2009, 14:17

BrigateBL je napisao/la:Subasic i Hadzidjulbic...trenutno
zvanično još niko nije potpisao sa Borcem
"TREĆI PUT ČASTIMO"

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 15 jun 2009, 14:35

BrigateBL je napisao/la:VB, sto mu onda Odovic nije pruzio sansu....
O igri itekako mozemo, Vlado je prikljucio ekipi mnogo juniora koji bi sigurno dobili sansu, mogao je da vrati jos nekoliko nasih igraca.. uostalom vidjeces...
Te prazne price o gledanju Borca i o tome da si mogao kucu sagraditi ne piju vode. Gledam i ja Borac od 1984 pa sta...Ove sezone nisam bio na dvije utakmice tako da sam relativno redovan
Na kraju sezone uprava je rekla dovesti dva tri prava pojacanja. Prvi igraci koji dolaze su Subasic i Hadzidjulbic, jesu li to prava pojacanja za klub koji juri Evropu....
Ne odgovori ti nista za rad treneru iza ledja....Ostvaris cetiri pobjede a oni zovu trenera u Srbiji da te zamjeni
Za novinare....Pa duznost portparola je da ih obavjesti o potpisu ugovora ali oni nisu obavjesteni. Naravno da moraju visiti po kafanama kad samo jedan list dobija informacije. Tako je bilo na promociji Karasija, tako je i sa Stojnicem. Samo su oni imali sliku...
emira licno poznajem i momak je jedan od najbolji golmana u ovoj nasoj bh.ligi, tako da nije momak tako los ko' sto ti mozda mislis...

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 15 jun 2009, 14:43

muhamed subasic, emir hadzidzulbic,zlatan muslimovic,stevo malinovic,djuric i jos neka 3 momka iz srbije moguca pojacanja borca za sledecu sezonu
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

BrigateBL
Kontakt:

Post Postao/la BrigateBL » 15 jun 2009, 14:50

Jesam to ne znam.
Meni je on bio jedan od boljih tehnicara, U Doboju je igrao bas dobro , ali se u Borcu nije snasao.. sad da li je do trenera, njegovog neslazenja u vecem rangu takmicenja stvarno ne zna
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 15 jun 2009, 15:00

tax je napisao/la:muhamed subasic, emir hadzidzulbic,zlatan muslimovic,stevo malinovic,djuric i jos neka 3 momka iz srbije moguca pojacanja borca za sledecu sezonu
Je li to naš Đurić iz Zrinjskog? Odakle ti taj info?

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 15 jun 2009, 15:07

Marin je napisao/la:
tax je napisao/la:muhamed subasic, emir hadzidzulbic,zlatan muslimovic,stevo malinovic,djuric i jos neka 3 momka iz srbije moguca pojacanja borca za sledecu sezonu
Je li to naš Đurić iz Zrinjskog? Odakle ti taj info?
ako je velibor valjda
marsej mali tim

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 15 jun 2009, 15:08

CISTE SPEKULACIJE
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 15 jun 2009, 15:12

To je naš Velibor Đurić, sigurnoi jedan od najboljih igrača u ligi. Sad je pitanje šta je njemu draže (ako ne ode vani) igrati u Borcu, možda i za veće pare ili sa Zrinjskim opet igrati Ligu prvaka i možda tako lakše se prodati.

BrigateBL
Kontakt:

Post Postao/la BrigateBL » 15 jun 2009, 15:36

Ne mislim ja o Hadzidjulbicu nista lose ali Borac vec ima dva solidna golmana i to je popunjena pozicija u timu.
Nije Djuric na meti Borca vec Djoric napadac Kozare i Leonid Coric defanzivac Laktasa

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 15 jun 2009, 15:43

BrigateBL je napisao/la:Ne mislim ja o Hadzidjulbicu nista lose ali Borac vec ima dva solidna golmana i to je popunjena pozicija u timu.
Nije Djuric na meti Borca vec Djoric napadac Kozare i Leonid Coric defanzivac Laktasa
i velibor djuric
marsej mali tim

miki27
Kontakt:

Post Postao/la miki27 » 15 jun 2009, 16:00

Bez omaložavanja ali ni se čini ova špekulacija sa Đurićem ista kao i zimus špekulacije pojedinih zanesenjaka iz Zvijezde da bi došao kod njih. Znam nešto o transferima domaćih igrača i trenutno sigurno nema kluba u BiH koji može platiti Đurića više od Zrinjskog. Možda jedino neki tajkunčić da se zainati pa da svoje novce iskrca pa da tako dođe. I potom slijedi kontraponuda tajkunćiča sa druge strane i stanje ostane kakvo je odnosno čovjek ostane u Zrinjskom. Za inozemstvo je druga priča.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 15 jun 2009, 16:26

Schlager je napisao/la:Na ove gore primjedbe iz Ist Sarajeva necu se ni truditi da odgovaram jer jednostavno nema ni grama tacnosti u njima,neko se na silu trudi da nametne neki ogroman rivalitet izmedju Slavije i Borca,koga nikad nije bilo,nema ga i nece ga ni biti,Slavija i Ist Sarajevo su za nas kao bilo koji drugi klub (Zeljo,Celik,Sloboda),mozda samo za nijansu simpaticniji jer su srpski klub i to je prava istina,a sve ostalo su neciji kompleksi koje ja ne bih da lijecim,i o tome se moze razglabati tri dana po principu moj tata je jaci od tvog.
Hoćeš da kažeš da nije istina ovo što sam gore napisao?Smiješno sa tvoje strane,ali ništa drugo nisam ni očekivao.Ni ja se neću nešto posebno truditi da dokazujem da je sve što sam napisao istina,a ti ako si već toliki navijač Borca kao što govoriš ideš na svaku tekmu,bla,bla...bi trebao znati o čemu pričam.Upravo ste vi pokušavali da izliječite svoje komplekse i u dotičnom slučaju kad ste nas napali ono seljački i hinjski ko da smo došli u Čečeniju, a ne u grad koji sebe zove "najjevropskijim". :mrgreen: Ako neko pokušava da nametne neki rivalitet između Slavije i Borca,odnosno Ist.Sarajeva i Banja Luke,onda ste to vi.Kad su se to dešavali problemi u Lukavici kad igraju Slavija i Borac :?: Nikad.

offtopic,ali trudiću se da se ne ponovi.
Zadnja izmjena: alan_kardec, dana/u 15 jun 2009, 16:56, ukupno mijenjano 1 put.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

BrigateBL
Kontakt:

Post Postao/la BrigateBL » 15 jun 2009, 16:34

Daj Boze da njega dovedu...
Samo da ne bude ko sa Zoranom Rajovicem, ti isti novinari su molili upravu Borca da ga dovede dok je jos igrao ya Glasinac, ali ovi su rekli da takvih igraca ima na tone :) i Djuric je pokazao kvalitet rano ali ga ocito pojedinci nisu vidjeli pa je zavrsio u Zrinjskom...

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 15 jun 2009, 22:14

u borcu se desavaju cudne stvari
Prvo je smijenjen trener jagodic ,a onda je kao bomba odjeknuo moguci dolazak reprezentativca BiH Zlatana Muslimovica.Također spominje se moguci dolazak Velibora Đurica,Emira Hadzidzulbica i Steve Malinovica.
marsej mali tim

Dragan-BL
Kontakt:

Post Postao/la Dragan-BL » 16 jun 2009, 12:13

? се " & - % на ? уз $ ",а - је " ? & $ ".&,уговоре су $ $ & ? Ступар " % & ".
' ": ' $ " " ' $ $ $ је " ? &...

Е ' '...

BrigateBL
Kontakt:

Post Postao/la BrigateBL » 16 jun 2009, 19:36

Novi igraci BOrca su Sinisa Gagula i Dusko Sakan, bivsi igraci banjaluckog tima

Dragan-BL
Kontakt:

Post Postao/la Dragan-BL » 16 jun 2009, 23:08

" % претјерано $..." " оне сезоне $ ' ? " пут,$ " оне $ ' ? $ пут " " ?,& $ се не $ % претјерано " $...
' ": ' $ " " ' $ $ $ је " ? &...

Е ' '...

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 17 jun 2009, 13:18

Gagula nije igrao u ekipi koja je ispala, nego je igrao u ekipi koja je izborila povratak u p.l., a mali Sakan je kod Karasija počinjao da igra na samom kraju sezone i mislim da je odigrao 3 ili 4 utakmice ukupno. Vidim da spominju i Aleksandra Railića iz Modriče. odličan igrač je u pitanju, kao i Leonida Ćorića iz Laktaša, takođe odličan igrač s tim da je i Petra najavio da ostaje još godinu dana.
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 17 jun 2009, 13:19

Rijec je o opkladi,pa mi treba odgovor ovde.

Da li je,i u kom sportu,Borac ove sezone na grudima nosio reklamu PETROL?

Cirilicom,preko cijelih grudi....

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.