Da se ne zavaravamo, desno krilo neće ni doći. Možemo se lupati nogom u guzicu od sreće ako i Vlašić dođe, inače će biti "fine as we are" sa Adlijem i Florenzijem do kraja merkata.
Al' ne kontam majku mu, već godinama ti je desno krilo rak rana i Pioli već odavno kuka kako želi prodornog igrača, a ti već ko zna koji merkato ne pojačavaš tu poziciju? Pa yebemu, je li moguće da ne postoji baš nijedno krilo na svijetu, pa makar to bila neka posudba jer postoji gomila igrača koji nemaju minutažu u matičnim klubovima ili neko talentovano dijete, da već godinama ne uspijevaš dovesti nekoga?
Ja sam se već odavno prestao nadati nekom zvučnom imenu, ali ne treba ti ni takav profil igrača jer svaki iole pristojan igrač iz lige petice bi bio bolji od Salamandera/Samua. Ili u najgorem slučaju bar bolja backup opcija od jednog Samua, a za to ne moraš biti vanserijski talenat da nadmašiš učinak dotičnog.
Iako postoji mogućnost da Samu blokira transfere jer tog konja nikome ne možeš uvaliti, ali i mimo njega mi se čini da Milan nema ni ideje ni novca.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !