Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Re: Prenos utakmica PREMIJER lige BiH na TV?
ma sigurno bi bilo bolje, jer dosta ljudi bi to pratilo i tko je god na tv-u zalagat će se, svaki igrač..dalje,dosta ljudi ne ode ako je kisa nastadion,a mislim da bi ih dosta tada gledalo na tv-u, dok bi sigurno uvijek vise ljudi, odnosno navijača gostiju gledalo tv, tv prenos je 100% pun pogodak kada bi ga bilo...nakon nekog vremena ako b se podigao kvalitet nogometa,onaj koji gleda na tv-u će reći :"Odo i ja na stadion da gledam uzivo kad mogu."
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Sramota je da ja znam vise igraca iz hrvacke lige nego iz nase,al sta cu ka nase lige i nema al gledo bi je fakat ne i prije italijanske lige.
prenos bi bio sjajna stvar zbog popularizacije bh nogometa...!!!!!
Ko bi uopšte gledao te utakmice?
Mislim da nije bitno kakve su utakmice u pitanju, jer nam je cijela država na nivou Premijer lige tako da tu ligu trebaju prenosit domaći Mediji, s obzirom da se i profesionalnot medija puno ne razlikuje od naše lige.
Te kuće koje se izvlače da ne prenose našu ligu, samo pokušavaju prikrivati svoje slabosti, jer kad prenose utakmice reprezentacije, svaki kadar prenosa ima drugačije boje, pa čovjeku hoće oči da ispadnu od zamora.
Te kuće imaju tako odvratne komentatore, koji su toliko pasivni, da ne odgledamo 90 minuta, a već nam se spava.
Pa se pitam, Ko bi uopšte slušao te komentatore?
Mislim da svi koji pokušavaju naći razlog da ne prenose domaće utakmice, samo žele sebi napravit manje posla, jer su i oni isti kao i ovi iz saveza, Neodgovorni i Neprofesionalni...
Mislim da nije bitno kakve su utakmice u pitanju, jer nam je cijela država na nivou Premijer lige tako da tu ligu trebaju prenosit domaći Mediji, s obzirom da se i profesionalnot medija puno ne razlikuje od naše lige.
Te kuće koje se izvlače da ne prenose našu ligu, samo pokušavaju prikrivati svoje slabosti, jer kad prenose utakmice reprezentacije, svaki kadar prenosa ima drugačije boje, pa čovjeku hoće oči da ispadnu od zamora.
Te kuće imaju tako odvratne komentatore, koji su toliko pasivni, da ne odgledamo 90 minuta, a već nam se spava.
Pa se pitam, Ko bi uopšte slušao te komentatore?
Mislim da svi koji pokušavaju naći razlog da ne prenose domaće utakmice, samo žele sebi napravit manje posla, jer su i oni isti kao i ovi iz saveza, Neodgovorni i Neprofesionalni...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
ali sta cemo mi to popularizirati neke tz igrace koji dodu iz srbije crne gore hrvatske ili neke strasne brazilce koji jedva se sastave sa loptom ili jos bolje neke nase stare igrace koji nemogu nigdje vani igrati ali mogu u premijer ligi e ako cemo to popularizirati e ja se slazem da prenosa bude i jos puno stvari koji nema na bih stadionima od kaljuza na kojima se igra a da nepricam o uslovima na stadionu kad ono malo gledalaca dode i jedva ceka da ode e to je realnost a to se nemoze popraviti tv prenosima nego ulaganjem pa kad svaki klub ulozi u infrastrukturu i napravi normalne uslove e tad ce biti nesto,zasto se nasa liga neigra zimi jer nema uslova kad snijeg zatrpa ili jos bolje kaljuze na kojima se igra e i to je nasa realnost i vi meni sad recite da je ovo popularizacija bih nogometa bolje reci antipropaganda nogometa...
Pa gledajte jednu stvar nemoraju odma sve uvest da se mogu gledat na tv-u , barem 2 utakmice jedna da ide na RT.Rep.Sprske a drugu na Federalnu to je 2 tekme u 13:30 nista nema subotom ili nedeljom na tim kanalima osim nekih budalastina sapunica itd. Mislim da bi bilo dobro da ubace tako 2 tekme , a trecu tekmu vremenom ubacit na BHT a poslije se ustimat da se prenose i ostale to bi bilo vec bolje.
Kakve sve imamo prednosti da nemamo pojma da cak mozemo prenositi subotom 3 nedeljom 3 utakmice da se oce tako nemjstit , federalna , rtrep sprske i bht , 6 utakmica sedmicno to je za 12 timova , ostalih 4 to je 2 utakmice mogu se pratit samo kad golovi budu . Neznam imamo prednosti neke a nema sloge ni dogovora "ocima se gledat nemozemo ".
Mi imamo najvise derbija u Ex yu.To reba iskoristit.Hrvatska i Srbija imaju 3-4 derbija,dok mi imamo potencijala da budemo najzanimljivija liga u regionu,samo da se malo poradi.
Kakve to ima veze sa prenosom utakmice...
Utakmice se Moraju prenosit da bebe igraju na njima, to je naša liga.
Što Crnogorci prenose svoje utakmice?
I kod njih je gora liga nego naša, pa je opet prenose, a stadioni su im ko oranice, pa opet prenose.
Samo bi filozofirali, treba li nam ili netreba, a ništa se konkretno ne radi.
U italiji je dokazana korupcija u fudbalu, a za vrijeme njenog dešavanja, utakmice koje su prodane, su prenosili svjetski mediji, a mi se kao nešto pravimo pošteni, pa samo hoćemo prenosit poštene utakmice.
Onda po tome, naši mediji koji prenose Italiju nebi trebali prenosit, jer, Ko bi gledao te utakmice?
Svi nešto prosipaju iz šupljeg u prazno.
Utakmice se Moraju prenosit da bebe igraju na njima, to je naša liga.
Što Crnogorci prenose svoje utakmice?
I kod njih je gora liga nego naša, pa je opet prenose, a stadioni su im ko oranice, pa opet prenose.
Samo bi filozofirali, treba li nam ili netreba, a ništa se konkretno ne radi.
U italiji je dokazana korupcija u fudbalu, a za vrijeme njenog dešavanja, utakmice koje su prodane, su prenosili svjetski mediji, a mi se kao nešto pravimo pošteni, pa samo hoćemo prenosit poštene utakmice.
Onda po tome, naši mediji koji prenose Italiju nebi trebali prenosit, jer, Ko bi gledao te utakmice?
Svi nešto prosipaju iz šupljeg u prazno.
esso je napisao/la:ali sta cemo mi to popularizirati neke tz igrace koji dodu iz srbije crne gore hrvatske ili neke strasne brazilce koji jedva se sastave sa loptom ili jos bolje neke nase stare igrace koji nemogu nigdje vani igrati ali mogu u premijer ligi e ako cemo to popularizirati e ja se slazem da prenosa bude i jos puno stvari koji nema na bih stadionima od kaljuza na kojima se igra a da nepricam o uslovima na stadionu kad ono malo gledalaca dode i jedva ceka da ode e to je realnost a to se nemoze popraviti tv prenosima nego ulaganjem pa kad svaki klub ulozi u infrastrukturu i napravi normalne uslove e tad ce biti nesto,zasto se nasa liga neigra zimi jer nema uslova kad snijeg zatrpa ili jos bolje kaljuze na kojima se igra e i to je nasa realnost i vi meni sad recite da je ovo popularizacija bih nogometa bolje reci antipropaganda nogometa...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
eagles upravu sisto se tice derbija.sarajevo -zeljo,siroki-zrinski,leotar-modrica,celik-velez,sloboda-travnik,orasje-posusje,samo imas mali problem sto se 95 posto kulbova bori za opstanak tako da se moze reci da imamo jako puno derbija za opstanak e vidis kvalitet lige 95 posto klubova se bori za opstanak tako da cemo uzivati svi zajedno u drebijima zacelja jako se radujem da cu da uzivam u derbiju subotom ili nedeljom bh liga forcaaaaaaaaaaaaaa...
Pa ako mislis da nije zanimljivo ok,prebacis i zdravo a ima dosta ljudi koji bi bili sretni da mogu gledati travnika na strani ili nekoga drugogo i jos imati u glavi da ce biti koliko toliko regularnije,nego da nema prenosa,Ti imas izbor prebacis i vozdra a ovi ljudi sada to nemaju,ne treba samo demagogiju prosipati.
AMAR OSIM!!!
Ja...
Jug je naša sveta strana,plavom bojom obasjana...!!!
-
- Kontakt:
ja sam iz danske a ja bi gledo premijer ligu!
Ma nemoj?haris1812hz je napisao/la:ja sam iz danske a ja bi gledo premijer ligu!

Šta je ovo , odmah megalomanske ideje, prenosi svih utakmica odjednom i sl. Bilo bi i više nego dovoljno da se prenosi samo jedna utakmica svako kolo. Sastavi se recimo kolektivni ugovor sa svim klubovima i fiksnim cjenama, makar u startu da svi dobiju jednaku količinu novca uz uvjet da ako je 30 kola, npr. svaki klub mora biti manjmanje 2 puta u sezoni u izravnom prenosu. Ovo bi bilo puno lakše da postoji udruženje prvoligaša ali **** ga.
ma kakva nasa fildzan liga svi nesto govore da se treba prenosit a niko od tih nebi je gledao.vise volim gledat majstorije ronalda,mesija i ostalih zvijezda nego nasu ligu u kojoj se ne moze donijet bod iz gostiju.i samo kod nas se desava da klub koji osvoji premijer ligu sljedece sezone ispadne u nizi rang ili se bori za opstanak.end
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
zvanicno objasnjenje ftv.a je "Ko bi to uopce gledao?
Kad drzavna televizija ovako govori onda se stvarno moramo zapitat gdjes smo.Zbog ovakvih nam propada liga i mladi talenti odlaze za "sicu"
za ftv mogu samo rec dabogda se ugasila!
Kad drzavna televizija ovako govori onda se stvarno moramo zapitat gdjes smo.Zbog ovakvih nam propada liga i mladi talenti odlaze za "sicu"
za ftv mogu samo rec dabogda se ugasila!
svaka cast t-mac stvarno nasa fildzan liga da bude nekom interesantnija od liga 5 hehehe al ako zelite gledati nasu ligu samo naprijed sam ce to biti naucna fantastika jer bih tv kuce nece to prenositi a vas ima oko 300 koji ce to gledati tako da nema efekta
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
sta fali gledati i jedno i drugo? normalno da je na primjer liga sampiona najkvalitetnija ali ljudi sirom evrope i dalje gledaju svoje lige. glup je argument to sto su druge lige kvalitetnije. onda bi svi gledali samo dvije ili tri najbolje lige na svijetu.esso je napisao/la:svaka cast t-mac stvarno nasa fildzan liga da bude nekom interesantnija od liga 5 hehehe al ako zelite gledati nasu ligu samo naprijed sam ce to biti naucna fantastika jer bih tv kuce nece to prenositi a vas ima oko 300 koji ce to gledati tako da nema efekta
liga nam je ko qrac to svako ko prati fudbal zna ali ipak treba biti najmanje svako kolo da bude 1 utakmica prenos to jest derbie utakmica tog kola ali **** nez dali ce puno gledati te utakmice ili ne al vrijedi pokusati makar na jednu pol sezonu pa da se vide rezultati
Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, Bejker, Direktorcic, Giuseppe1, HordeSaSjevera, kakarut, Lekqqq1921, Orvel, samirr, seha77, Sheyi, Simi, TefalTava i 97 gostiju.