Hamburger Sport-Verein

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Thioune će:

1. ostati do oktobra
0
Nema glasova.
2. ostati do kraja sezone 20/21
3
13%
3. se proslaviti u HSV-u
3
13%
4. Thioune who?
18
75%

Ukupno glasova: 24

amerosm
Kontakt:

Re: Hamburger Sport-Verein

Post Postao/la amerosm » 09 nov 2009, 19:13

Danas Njemacki Kicker pise da je HSV zainteresovan za Kuraniya kao zamjenu za Guerrera, koji ce po svemu sudeci napustiti HSV na ljeto 2010. godine, jer trazi godisnje 4,5 miliona eura sto HSV ne zeli platiti. Mislim licno da bi ovo bio pogresan potez uprave, jer Kuraniy je slican igrac Berg-u i Petricu, i nama bi kao najbolja zamjena za Guerrera bio Rafael van der Vaart, koji moze igrati i kao playmaker i kao poluspic. Naravno to bi zahtjevalo malu promjenu sistema, pa bi HSV trebao dovesti jednog odlicnog defanzivnog veznog igraca, koji bi nazalost izbacio Jarolima iz prve postave i ako je trenutno kapiten.

Ah zaboravio sam jos dodati. Bavarci na Vas je red, Guerrero je slobodan igrac, trazi pare koje Vi mozete platiti, pa nek ga dovedu, nije vazno sta ce raditi u klubu. :D :D
Mislim da mu ni jedan Bundesligas nece platiti 4,5 miliona eura, koliko godisnje trazi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 09 nov 2009, 19:48

Skroman momak nema sta ,bolje bi bilo da se on ipak dogovori sa Hsv-om pa da ostane ,dobar je ,ali neka ga dalje od Bayerna .Mislim da ce Hsvu najvaznije biti zadrzati Eliu ,nadam se da hoce ali citam nesto puno ga ekipa trazi pa cemo vidjeti .Paklen igrac !

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 09 nov 2009, 20:06

Guerrero se pohasio :mrgreen: , cuj koju svotu trazi uprkos kreutzbandrissu.
Na ljeto slobodan igrac, HSV mora traziti zamjenu..a navodno para nemaju za kupovinu u zimskom prelaznom roku.

Nego vi njega negdje utrpajte dok je vakat, da vam ne bi otisao dzabulosum kao nama ZeRo ;) ...ili vama Olic :mrgreen:

Ni ja ne vidim Kuraniya kao neko rijesenje za Hamburg. Idealno bi bilo kada bi oni vratili VdV zuruck :mrgreen:
Tako mi njegove Sylvie :D

Kao sto @Papi rece, cuvajte vi Eliu...ako Uli bude zhmario :lol: za njim, na kraju ce ga i dobiti ;)
Mozda kao zamjenu za Riberyja, kojem ne vidim ostanak ako se Bayern ne plasira u osminu finala Lp-a.
Vom Jäger zum Gejagten

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 09 nov 2009, 20:13

Elia ima ugovor s HSV-om do 2015. godine, jos nema neku klazulu u ugovoru, kao sto je imao van der Vaart, pa tako ce Uli, ili neko drugi morati bas dosta iskesirati ukoliko zeli vidjeti Eliu u svojim redovima. Hoffmann je nedavno rekao da sjeda tek za stol kad pocetna cijena bude 40 miliona eura. :D :D

Ako Elia nastavi igrati ovim tempom, mislim da ce nas napustiti za dvije godine, po gore pomenutoj cijeni. Jer je strasan igrac, sada ispade da je onih 8 miliona eura, bila mala sitnica sto smo ljetos platitli Twenteu.

A sto se tice van der Vaarta mislim da bi mu bilo najbolje da doje u HSV, jer tu je bio kralj, poznaje sredinu, zena mu je poslovno vise vezana za Hamburg, nego za Madrid, imao bi vise sanse da se nadje u sastavu "tulipana" za SP naredne godine.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 10 nov 2009, 14:19

Danas je klub na svojoj zvanicnoj stranici saopstio da je Ze Roberto zadobio povredu u duelu s Hannoverom i bit ce odsutan naredne tri sedmice. Znaci propustit ce duele s Bochumom, Mainzom i Rapidom u Evropskoj ligi. Trenutna
lista povrijedjenih igraca je sljedeca:

1. Alex Silva
2. Jose Paolo Guerrero
3. Collin Benjamin
4. Mladen Petric
5. Bastian Reinhardt
6. Romeo Castelen
7. Ze Roberto
8. Guy Demel
9. Joris Mathijsen - igrao je pod injekcijama posljednje tri utakmica, gdje je pitanje vremena kad ce biti neka velika ozljeda
10. Jerome Boateng - isto kao i Mathijsen

Hebem ti srecu, pa haj kad je krenulo nek se jos ozlijede Jarolim, Trochowski i Elia, pa je cijela prva postava u bolnici. I onaj se nadje hvaliti kako Leverkusen razvaljuje. Volio bih vidjeti ostale Bundesligase na kojoj poziciji bi se nalazili kad imale ovolike probleme.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 10 nov 2009, 14:42

amerosm je napisao/la:Danas je klub na svojoj zvanicnoj stranici saopstio da je Ze Roberto zadobio povredu u duelu s Hannoverom i bit ce odsutan naredne tri sedmice. Znaci propustit ce duele s Bochumom, Mainzom i Rapidom u Evropskoj ligi. Trenutna
lista povrijedjenih igraca je sljedeca:

1. Alex Silva
2. Jose Paolo Guerrero
3. Collin Benjamin
4. Mladen Petric
5. Bastian Reinhardt
6. Romeo Castelen
7. Ze Roberto
8. Guy Demel
9. Joris Mathijsen - igrao je pod injekcijama posljednje tri utakmica, gdje je pitanje vremena kad ce biti neka velika ozljeda
10. Jerome Boateng - isto kao i Mathijsen

Hebem ti srecu, pa haj kad je krenulo nek se jos ozlijede Jarolim, Trochowski i Elia, pa je cijela prva postava u bolnici. I onaj se nadje hvaliti kako Leverkusen razvaljuje. Volio bih vidjeti ostale Bundesligase na kojoj poziciji bi se nalazili kad imale ovolike probleme.

A jbg. nije vam lako...nekad imam osjecaj da u njemackoj ligi ima najvise povreda od ovih liga petice...evo ja se ne sjecam kad je BVB igrala sa najboljih 11 zadnji put...mozda 2002...evo u Hsv-u su veoma vazni igraci povrijedjeni...i Werder dosta kuburi sa povredama...ali ne treba zaboraviti da i Bayer igra bez najboljeg napadaca Helmesa,povrijedjenu su i Castro,Rolfes a i Adler ima problema...Bayern igra bez Ribery-ja pa i cesto bez Robena...

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 10 nov 2009, 15:16

Rolfes ima malu povredu, i vec je u pogonu, Adler je imao problema s ocima, i bit ce u pogonu naredne meceve, dok Augusto ima problemea s koljenom i bit ce spreman za naredne meceve. Svaka ekipa ima povreda no u Leverkusenu i ostalim ekipama je max. sedam dana (osim jednog igraca koji je duze povrijedjen), a u Bayernu, HSV-u i Drotmundu je su povrede takve prirode da moze lahko biti dva mjeseca ili vise. Svako moze nadoknaditi igraca u jednoj utakmici, ali je umijece to uciniti na duzi period.

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 10 nov 2009, 17:14

Evo samo da se nadovežem, Dede (Dortmund) je van stroja do januara. Stvarno ovaj Dede nema sreće.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 10 nov 2009, 17:46

Pa ko prokle HSv da mi je znati.Ovo je užas šta se toj ekipi događa.Brijem da su zbog loših priprema igrači sad počeli da fasuju.Zašto u Schalkeu nema neke velike bolnice? Bome će HSv neplanirano da odriješi kesu već na zimu.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 11 nov 2009, 22:16

Mediji u Holandiji pisu kako je Martin Jol ponudio ugovor van der Vaart-u, ali ga je ovaj odbio iz razloga sto misli da je presao Holandsku ligu. Dalje u tekstu stoji da ocekuje ponudu HSV-a na adresu Reala vec u zimskom roku, ali kod nas samo posudba dolazi u obzir. Dalje mediji pisu ukoliko propadne transfer van der Vaarta, onda je na listi zelja za posudbu Klaas Jan Huntelaar koji u Milanu sijedi samo na klupi.

Ja bih licno vise volio van der Vaarta nego KJH, jer van der Vaart poznaje sredinu, zna stadion i sve u gradu, i ne bi mu trebalo vremena za adaptaciju koliko nekom drugom igracu. Mislim da nas sada ocekuje puno posla nakon sto se zavrsi 17. kolo Bundeslige. Labbadia prvo treba odluciti hoce li zadrzati Rosta, kao golmana, ukoliko odgovor bude pozitivan mislim da kod produzenja ovog ugovora nece biti problema jer je Rost napravio kucu u Hamburgu i zeli tu zivijeti i nakon kraja karijere, a uprava mu je takodjer ponudila posao u klubu nakon zavrsteka karijere. Dalje treba produziti ugovor s Boatengom, do 2015. godine uz fiksno obestecenje od 35 miliona eura (ko je gledao Boatenga znam o cemu pricam), zatim treba vidjeti sta Trochowski zeli, ukoliko ne bude htio produziti ugovor, treba vec za narednu sezonu planirati njegovu zamjenu, ja bi najvise na toj poziciji volio vidjeti Milosa Krasica, ali mislim da je on vec izvan dometa HSV-a, i naravno na kraju jos ugovori s Petricem i Guerrerom. Sto se Petrica tice on ima ugovor do 2012. godine, no on zeli produziti ugovor do 2014. godine i tako u Hamburgu zavrsiti karijeru, no on trazi da klub fiksira obestecenje ukoliko se HSV jednu sezonu ne plasira u Evropu i tu je sada problem nastao oko produzenja. Sto se Guerrera tice mislim da ce on napustiti na kraju sezone klub, jer trazi previse, a toliko u HSV-u posljednjih 20 godina je jedino van der Vaart zasluzio, i ja licno vidim zamjenu u van der Vaartu za Guerrera ukoliko ekipa izbori plasman u LP.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 12 nov 2009, 12:32

amerosm je napisao/la:Mediji u Holandiji pisu kako je Martin Jol ponudio ugovor van der Vaart-u, ali ga je ovaj odbio iz razloga sto misli da je presao Holandsku ligu. Dalje u tekstu stoji da ocekuje ponudu HSV-a na adresu Reala vec u zimskom roku, ali kod nas samo posudba dolazi u obzir. Dalje mediji pisu ukoliko propadne transfer van der Vaarta, onda je na listi zelja za posudbu Klaas Jan Huntelaar koji u Milanu sijedi samo na klupi.

Ja bih licno vise volio van der Vaarta nego KJH, jer van der Vaart poznaje sredinu, zna stadion i sve u gradu, i ne bi mu trebalo vremena za adaptaciju koliko nekom drugom igracu. Mislim da nas sada ocekuje puno posla nakon sto se zavrsi 17. kolo Bundeslige. Labbadia prvo treba odluciti hoce li zadrzati Rosta, kao golmana, ukoliko odgovor bude pozitivan mislim da kod produzenja ovog ugovora nece biti problema jer je Rost napravio kucu u Hamburgu i zeli tu zivijeti i nakon kraja karijere, a uprava mu je takodjer ponudila posao u klubu nakon zavrsteka karijere. Dalje treba produziti ugovor s Boatengom, do 2015. godine uz fiksno obestecenje od 35 miliona eura (ko je gledao Boatenga znam o cemu pricam), zatim treba vidjeti sta Trochowski zeli, ukoliko ne bude htio produziti ugovor, treba vec za narednu sezonu planirati njegovu zamjenu, ja bi najvise na toj poziciji volio vidjeti Milosa Krasica, ali mislim da je on vec izvan dometa HSV-a, i naravno na kraju jos ugovori s Petricem i Guerrerom. Sto se Petrica tice on ima ugovor do 2012. godine, no on zeli produziti ugovor do 2014. godine i tako u Hamburgu zavrsiti karijeru, no on trazi da klub fiksira obestecenje ukoliko se HSV jednu sezonu ne plasira u Evropu i tu je sada problem nastao oko produzenja. Sto se Guerrera tice mislim da ce on napustiti na kraju sezone klub, jer trazi previse, a toliko u HSV-u posljednjih 20 godina je jedino van der Vaart zasluzio, i ja licno vidim zamjenu u van der Vaartu za Guerrera ukoliko ekipa izbori plasman u LP.
HSV je polahko počeo da ulaže jako puno u igrački kadar.Mislim da bi uz Van der Vaart i uz oporavljene igrače HSv bez problema osvojio Euroligu.Boateng je uvršten u 20 najvećih talenata svijeta.Može da igra sve pozicije u defanzivi.Što se Guerrera tiče malo je bezobrazan i morao bi spustiti cijenu.Dobar je napadač, ali još uvijek nije imao neku super sezonu na čemu bi temeljio toliko traženje.HSv će već na ljeto po golmana to je skoro sigurno.Spominjao se i pokojni Enke, Drobny kao moguća pojačanja.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 16 nov 2009, 23:41

Evo nekoliko najnovijih informacija iz mog kluba. Collin Benjamin koji je u Septembru ove godine pokidao ligamente na prijateljskoj utakmici njegove zemlje Namibie, je produzio ugovor s HSV do ljeta 2011. godine, i nakon toga zeli okoncati karijeru. van der Vaart je odbio mogucnost prelaska sada u Januaru u HSV, jer se zeli probiti u Realu, no diplomatskim odogovorm je ostavio sebi opciju za ljeto naredne godine. Sto se tice napadaca tu cemo nesto morati poraditi sada u zimskom prijelaznom roku, a ja imam dvije zelje i to da dovedemo Ermina Zeca, gdje ja licno mislim da bi njegova adaptacija na Hamburg i HSV prosla bez problema jer se tu nalazi nas Segej (gdje se licno nadam da je Labbadi-ji upravo njega predlozio) i u igrackom kadru Mladen Petric, ili posudba Romana Pavlychenka iz Spursa koji je tamo samo napadac broj cetiri, naravno s opcijom kupovine na ljeto, ali bih ja licno vise volio Zeca.
Danas je Ze Roberto imao kontrolu i postoji mogucnost da igra protiv Bochuma u Nedjelju, i ako su sanse svedene na 5 % kako Labbadia kaze, ali je siguran da ce biti spreman za utakmicu s Mainzom, naredne sedmice.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 20 nov 2009, 00:22

NIje sto sam navijac ovog kluba, ali sam dosta stvari vidio u fudbalu, ali da jednoj ekipi nedostaje 11 igraca to je nevjerovatno i da svaki put uzork bude nastup za svoju zemlju. Mozda bi ovdje FIFA trebala nesta promijeniti, jer nije moguce da mi u Bundesligi ispastamo zbog toga sto hebena Svedska igra s San Marinom.
Naime danas su se u Hamburg vratili igraci koji su bili na reprezentativnim nastupima, i cetvorica igraca su bila ozlijedjena. Naime Pitroipa je dobio jedan neugodan udarac u predjelu clanka i nece biti u konkurenciji za utakmicu u Nedjelju protiv Bochuma. Dalje Boateng je u jednom duelu s igracem Obale Slonovace dobio jedan udarac u butni misic i sanse su minimalne da zaigra u Nedjelju. Berg ima gripu koju je zaradio na pripremama svoje reprezentacije, i ne nije hvala Bogu H1N1, no cetiri dana momak ima visoku temperaturu i doktori ga pokusavaju osoposobiti no mislim da nece igrati jer je malo vremena, a on nije bio u trenaznom procesu. Isti slucaj kao s Bergom je s Torun koji je gripu zaradio na okupljanju Turske U19 reprezentacije. Ako na ovu cetvoricu jos dodamo Benjamina, Guerrera, Petrica, Castelena, Alexa Silvu, Reinhardta, Ze Roberta (koji isto ece biti spreman za Bochum). Znaci za susret s Bochumom nam nedostaje ukupno 11 igraca, a garantujem ova bi postava bila medju top 5 u Bundesligi na kraju sezone.
Protiv Bochuma imamo jos na raspolaganju Rosta, Hesla, Demela, Rozhenala, Mathijsena, Aogoa, Jarolima, Teschea, Tavaresa, Trochowskog, Jansena, Eliu, Arslana i Schulza koji su bili na pocetku sezone prijavljeni za Bundesligu. Znaci na klupi po svemu sudeci HSV ce u Nedjelju imati Tavaresa ili Teschea, zavisno od toga ko ce zamjeniti Ze Roberta, Hesla rezervnog golmana i Schulza. Ukoliko jos dva igraca ne budu mogli igrati DFL ce morati odloziti utakmicu.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 21 nov 2009, 00:31

Ovo je vec sada preslo svaku granicu. Sta smo mi Bogu skrivili ? Danas se Elia odjavio jer ima gripu i nece biti spreman za utakmicu s Bochumom. Trenutno imamo 13 igraca, od kojih je jedan rezervni golman. Postoji jos mala sansa za Eliu, Berga i Toruna, no ukoliko oni ne budu mogli igrati HSV ce najvjerovatnije traziti da se utakmica prolongira, ali nevjerujem da ce DFL to dozvoliti.
Bochum ako ne uzme sutra tri boda onda su stvarno zreli za ispadanje iz Bundeslige. Nadam se da ce nas konacno vise ovaj peh zaobici i da odigramo savrsen proljetni dio sezone i na kraju izborimo LP.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 22 nov 2009, 17:18

Evo za 15 minuta pocinje utakmica izmedju HSV-a i Bochuma. Imamo veliku priliku s pobjedom se cvrsto zabetoniramo medju prve tri ekipe, a ipak situacija oko igraca se malo smirila i veceras igramo u sljedecem sastavu.

--------------------------Rost-------------------------
Demel--------Rozehnal-------Mathijsen------Aogo
----------------Jarolim---------Tesche--------------
Trochowski------------------------------------Jansen
------------------Arslan----------Elia------------------

Na klupi se od poznatih imena jos nalaze Berg, Tavares i Boateng i ostalo sve amateri, odnosno momci iz druge ekipe.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 25 nov 2009, 11:43

"PRILIČNO sam siguran da ću opet zaigrati za vikend. Jedino još ne znam kojeg vikenda", poručio je novinaru njemačkog Bilda hrvatski nogometni reprezentativac Mladen Petrić.

Bild je pohvalio smisao za humor 28-godišnjeg hrvatskog napadača HSV-a, koji se još prošlog tjedna vratio laganim treninzima i radu s loptom, šest tjedana nakon što je ozlijedio pa operirao desni gležanj. Petrić je dosad radio samo individualno, a na treningu u utorak se iznenada pridružio prvi puta suigračima u pucačkom treningu...

"Moj je cilj iz dana u dan slijediti program rehabilitacije i pomalo napredovati. Dakako, važno je steći što prije i osjećaj za loptu", objašnjava Petrić, te dodaje:

"Još ne znam kada ću se pridružiti suigračima u punom ritmu treninga."

Bild piše kako je prilično sigurno da bi Petrić mogao opet zaigrati za HSV prije kraja jesenskog dijela prvenstva. Hamburški klub će posljednji dvoboj prije zimske stanke odigrati 20. prosinca u 17. kolu Bundeslige protiv Werdera. Vjerojatno s Petrićem u sastavu, sugerira Bild, radujući se njegovom povratku.

Kako i ne bi, kada je riječ o najboljem klupskom strijelcu, koji je u ukupno 33 prvenstvene utakmice u dresu HSV-a zabio 15 golova. Bez njega u sastavu, HSV nije ostvario niti jednu u pobjedu u prethodnih pet nastupa u Bundesligi, utrživši pritom tek mršava tri boda...

"Šteta, svi smo zbog toga jako razočarani, pogotovo s obzirom na to da smo sezonu počeli iznimno dobro. Držim da ova momčad ima potencijal i mogućnosti za velike rezultate. Trenutno smo na petom mjestu, a do Božića su nam ostale još četiri utakmice protiv Mainza, Nuernberga, Hoffenheima i Werdera. Moramo se u tim dvobojima ''skupiti'' i isporučiti dobre rezultate", zaključuje Petrić
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 26 nov 2009, 15:08

Evo jos jedna losa vijest za navijace HSV-a ovdje. Naime povreda Ze Roberta se pokazala kao teze nakon danasnjeg pregleda i odmah je otputovao u Basel gdje ce i danas biti operiran. Tako da na njega ne mozemo racunati naredne cetiri sedmice, sto u prevodu znaci da ce se tek vratiti na teren pocetkom proljetnog dijela sezone kada HSV 15.jaunara docekuje Freiburg. Nadam se da ce ubrzo proci ove cetiri utakmice, i da u njima odrzimo prikljucak prema vodecem Leverkusenu i da konacno i nas malo sreca pomilije i krenemo u pohod na LP nakon zimske stanke. U HSV-u su trenutno ozliedjeni sljedeci igraci:

1. Jose Paolo Guerrero
2. Mladen Petric
3. Alex Silva
4. Ze Roberto
5. Collin Benjamin
6. Bastian Reinhardt
7. Romeo Castelen
8. Johatan Pitroipa
9. Jerome Boateng
10. Eljero Elia
11. Marcus Berg

Ova posljednja trojca su prethodne tri utakmice igrali pod inekcijama i nisu 100 % spremni, no moraju igrati jer nemamo vise igraca, jedino da nam igraju amateri.
Jos na ovo sve kad se doda da se Mathijsen i Demel, da su propustili dva treninga ove sedmice, covijek ne zna sta bi rekao, znaci trenutno imamo 13 igraca koji su povrijedjeni ili koji se zale na povredu i moraju igrati pod inekcijama. Kao sto rece Labbadia sve sam vidio dosad u fudbalu, ali da je ovoliko igraca ozlijedjeno ili se zali na povredu to nisam vidio. Stvarno i ova sreca zna nekad biti okrutna. Haj sto nemamo srece s povredama, nego nemamo ni srece sto se utakmica tice, momci se bore stvaraju prilike i nikako da ih sreca pomiluje.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 26 nov 2009, 15:13

Hoce i vas ta nafaka sa povredama. :( :( :( :( Neda vam se......
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 28 nov 2009, 15:00

Za pola stat igramo utakmicu protiv Mainze gdje realno nista puno neocekujem. U toj utakmici cemo dominirati i stvarati prilike, a Mainz ce znati to da kazni, isto kao protiv Bochuma proslo kolo. Inace Labbadia se danas odlucio za malo defanzivniju varijantu i igramo u sljedecem sastavu:

-----------------------Rost----------------------
Demel-----Rozehnal------Mathijsen----Aogo
-------------Jarolim--------Boateng-----------
Trochowski-----------------------------Jansen
--------------Torun----------Elia----------------

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 28 nov 2009, 15:48

mainz - hamburger 0:1 19 minuta strijelac torun u 3. minuti
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.