nista se drugo i nije moglo ocekivati....king10000 je napisao/la:Otpušten je trener

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
nista se drugo i nije moglo ocekivati....king10000 je napisao/la:Otpušten je trener
a rocketsi i superstar igraci..VanTheMan je napisao/la:Trebalo bi da je njegovim odlaskom stvoren prostor u salary capu za potpisivanje s nekim superstarom?
To nazalost McGrady najbolje zna.T-MAC je napisao/la:a rocketsi i superstar igraci..VanTheMan je napisao/la:Trebalo bi da je njegovim odlaskom stvoren prostor u salary capu za potpisivanje s nekim superstarom?
kao da su ukleti u zadnje vrijeme sto se njih tice..
Ovo je najveci razlog sto ce i 'sad' uci u Hall of Fame.Pasha je napisao/la:hm, pa mnogi nisu zaslužili da uđu kao igrači pa su ušli. ako se bude čekalo 5 godina ući će kao igrač. al' će se onda tu gledati i zasluge za promovisanje košarke u Kini, igre u kineskoj ligi i reprezentaciji, a ne samo igra u NBA.
pa to sam i mislio. samo sto i da udje za 5 godina promocija kosarke u aziji ce svjedeno biti najveci razlog za ulazak, ne kazem jedini. meni licno, kao igrac nije zasluzio hall of fame.Pasha je napisao/la:cccc. ja stvarno ne znam šta je sa tobom. ako uđe "preko reda" to će biti jedini razlog za ulazak. to promovisanje košarke u Kini i Aziji uopće. a ako uđe za 5 godina, onda će to biti jedan od razloga. sad bi ušao kao "zaslužnik", a za 5 godina kao igrač.
ljudina i jedan od najboljih igraca svih vremena,posebno kad se zna odakle dolazi.Danas je malo ovakvih igracina i uz to jos vecih ljudi svaka mu cast,sto se nikad nije stidio svoje vjere,svog porijekla,svog identiteta.Najbolji centar kojeg sam gledao i jedan od najboljih igraca ledjima prema kosu._dreamer_ je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ovo su bila vremena kada sam ostajao do kasnih sati i drhtao gledajuci Drexlera, Horry-ja i velikog brata Olajuwona. Malo da se prisjetimo zlatnog perioda...
Moj najdrazi igrac u istoriji kosarke i za mene najbolji centar kojeg sam imao priliku i cast gledati..
cccc, jesi ti indiskretan.dema je napisao/la:
Pasha jeli stigao mali Haakem?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.