NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Kobe Bryant
Kontakt:

Re: NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals

Post Postao/la Kobe Bryant » 18 avg 2020, 15:27

NEZALAGANJE je napisao/la:
18 avg 2020, 11:56
Kobe Bryant je napisao/la:
18 avg 2020, 11:25
Twitter community, NBA igrači i ostali sportisti osudili nepravedno izbacivanje Zingera, a i suđenje
Normala da ce osuditi.Ne ide u prilog LAL da LAC dobijaju. ;)

Prvi se James nasao prokomentarisati.

Nista ja sinoc nisam vidio da je toliko islo na stranu LAC.Cak DAL izveo vise slobodnih bacanja.
Ti stvarno misliš da je trebalo ga izbaciti???? Pusti sad teorije zavjere, pratimo ako ništa mi godinama NBA, pa ono nije za izbacivanje ni za ljutnju ligu a kamoli PO, a da ne pominjem da je prva tehnička totalna greška cisti blok....

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 18 avg 2020, 15:28

@NEZALAGANJE Samo jedno pitanje je li bila čista blokada prije prve tehničke?
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 18 avg 2020, 15:38

Sad kad su popovi futavci ostali bez PO, ide se gledati postsezona da bi se navijalo protiv Lakersa :)

Ooooo kompleksi moji dragi, kako vas samo volim.
Zadnja izmjena: BuffonGigi, dana/u 18 avg 2020, 15:38, ukupno mijenjano 1 put.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 18 avg 2020, 15:38

dirkules je napisao/la:
18 avg 2020, 15:28
Ma cista blokada ko suza.Greska sudije, a de ti meni reci jel za istu rekaciju kao u tom momentu u 1/4 tehnicku dobio George?

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 18 avg 2020, 15:40

Jel ovo James navija da Clippersi ispadnu?

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 18 avg 2020, 15:57

18 avg 2020, 15:38
dirkules je napisao/la:
Ma cista blokada ko suza.Greska sudije, a de ti meni reci jel za istu rekaciju kao u tom momentu u 1/4 tehnicku dobio George?
Jest nema sumnje da se tehnička dobija zbog onakvih reakcija (oba slučaja), to nisam želio dovesti u pitanje već ono što je dovelo do te reakcije. Isprva sam bio malo subjektivan ali kada se glava ohladila mogu reći slučaj KP-Morris je nažalost ispravna odluka. Sudije dijele tehničke za ovakve stvari i to je to, odmah mi na pamet pala situacija Nurk-PG prošle sezone gdje nije bilo toliko kontakta između igrača kao sinoć. Dakle KP je dobio tehničku zbog being an escalator to the altercation, ispravna odluka.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 18 avg 2020, 16:23

dirkules je napisao/la:
18 avg 2020, 15:57
18 avg 2020, 15:38
dirkules je napisao/la:
Jest nema sumnje da se tehnička dobija zbog onakvih reakcija (oba slučaja), to nisam želio dovesti u pitanje već ono što je dovelo do te reakcije. Isprva sam bio malo subjektivan ali kada se glava ohladila mogu reći slučaj KP-Morris je nažalost ispravna odluka. Sudije dijele tehničke za ovakve stvari i to je to, odmah mi na pamet pala situacija Nurk-PG prošle sezone gdje nije bilo toliko kontakta između igrača kao sinoć. Dakle KP je dobio tehničku zbog being an escalator to the altercation, ispravna odluka.
To i ja sve vrijeme govorim.I jeste soft za PO, to i meni smeta, ali to je praksa koja je vec nekoliko godina instalirana u NBAu, nazalost.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 18 avg 2020, 18:01

Jel alem na forumu?
Max Allegri

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 18 avg 2020, 18:33

ma, smjesno je sta se danas sve sudi u nba. i onda se cudi narod sto se zabija po 120 poena. pa kako braniti kad dobijas licnu za pogled ispod obrva jbt,. ocaj
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 18 avg 2020, 18:41

Mig_Mig je napisao/la:
18 avg 2020, 18:01
Jel alem na forumu?
Slabo skroz
Ako ti treba posalji meni na pp,recu mu ja na facebooku

dark44
Kontakt:

Post Postao/la dark44 » 18 avg 2020, 19:16

Hayward out 4 sedmice

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 18 avg 2020, 19:18

Jbg. Nije izgledalo na prvu toliko ozbiljno ali šta ti je život. Sreća pa imamo nevjerovatnu dubinu na vanjskim pozicijama
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

dark44
Kontakt:

Post Postao/la dark44 » 18 avg 2020, 19:19

Ma jest al igro je 30+ minuta, osjetit ce se njegov izostanak

TheChief
Kontakt:

Post Postao/la TheChief » 18 avg 2020, 19:23

U odnosu na ulozeno/dobiveno ubjedljivo najgori ugovor lige !!!

Jos mu je sljedeca godina PO.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 18 avg 2020, 19:28

Steta Lejkersi ovako kasno
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 18 avg 2020, 20:13

Ovom MIL, po meni, nesto fali u igri.Nije to samo nedostatak Giannisovog suta, jer on svakako zabije svoje, ali im nesto fali, a ne mogu nikako da skontam sta!??

Valjda je to ovaj moderni houstonovski stil igre, jak tempo i bombardovanje trojki do besvijesti.Nemaju raznolikost i svi se kao pozivaju na GS, kad govore o svom stilu igre, a zaboravljaju da je GS itekako imao raznovrsnost kad bi neko gledao da zatvori sut za 3p.U ovom MIL, osim Middletona, nema igraca koji ce pogoditi midrange s nekom konstantom.

Ne znam, misljenja sam da neces osvojiti titulu, kad ti fali citav jedan segment kosarkaske igre.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 18 avg 2020, 20:17

18 avg 2020, 20:13
Ovom MIL, po meni, nesto fali u igri.Nije to samo nedostatak Giannisovog suta, jer on svakako zabije svoje, ali im nesto fali, a ne mogu nikako da skontam sta!??

Valjda je to ovaj moderni houstonovski stil igre, jak tempo i bombardovanje trojki do besvijesti.Nemaju raznolikost i svi se kao pozivaju na GS, kad govore o svom stilu igre, a zaboravljaju da je GS itekako imao raznovrsnost kad bi neko gledao da zatvori sut za 3p.U ovom MIL, osim Middletona, nema igraca koji ce pogoditi midrange s nekom konstantom.

Ne znam, misljenja sam da neces osvojiti titulu, kad ti fali citav jedan segment kosarkaske igre.
Treba naglasiti da je midrange u PO na mnogo vecoj razini prioriteta nego u RS. Svi zele zakljucati reket i tricu i to rade, pa se cesto titula “prelomi” upravo na tim inace neefikasnim poludistancama

Glavni problem MIL bio i ostao, nemaju nikog da izmisli takve poene
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 18 avg 2020, 20:23

Bez obzira sta analitika govori, nikad se jedan segment kosarkaske igre ne moze negirati.Ovo nije matematika, a previse je ekipa "palo" pod nju.

Edviin
Kontakt:

Post Postao/la Edviin » 18 avg 2020, 20:34

Sta se je pricalo za Gianisa, ako ne osvoji ili ako ne ode u finale da ce vjerovatno da zatrazi za trade?

dylandog
Kontakt:

Post Postao/la dylandog » 18 avg 2020, 20:36

18 avg 2020, 20:13

:thumbup:
Napad bez Giannisa dosta tecniji, dok je on na terenu samo se gleda da se sto prije pukne neka trica ili da on nesto izmisli, u cemu on zapravo i nije toliko dobar i tesko ga je gledati, svaki njegov pokusaj/sut/ulaz je tesko hustleanje. Bez njega se igra dosta strpljivije i ljepse(i to ne samo ovu utakmicu).

Middleton mi je jedan od omiljenih igraca ikad, ali nije kapacitet da bude glavni kreator iz vana sampionske ekipe. Prvi korak i dribling mu jednostavno nisu na tom nivou.

Od Bledsoea takodjer ne ocekujem nista osim usranih gaca u prvom ozbiljnijem matchupu. :D

A i ova odbrana koja pusta trice bi kasnijemogla biti unistena.

Plus Bud bas i nije trener kojeg zelis kada ti u POu treba brza prilagodba.

Navijac sam Bucksa, nadam se da cu pojesti ove rijeci :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.