I kakve veze što je legenda ex-yu fudbala?
Da nas ne bi možda trebale vodit legende najgore lige u Europi?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
I kakve veze što je legenda ex-yu fudbala?
Ocekuj neki nadimak ili poredjenje sa zivotinjama
Čuj koji mjesec, pa već su mu je.bali
Njegovi trenerski uspjesi su bili prije 15+ godina, to nema veze sa fudbalom u 2019/2020 godini. Jednostavno je pod znakom pitanja koliko je mu znanje up-to-date s obzirom na situaciju?Rimes87 je napisao/la: ↑21 dec 2019, 15:23Nemoj se vaditi na foru da imas drugacije misljenje kada iza svakog tvog posta stoji nevjerovatan cinizam nicim podrzan. Ovaj savez je dno dna, ali kao i takav meni ne moze unistiti zelju za gledanjem repke, niti davanjem podrske selektorima - pogotovo onima koji imaju hebenu karijeru iza sebe vec za razliku od anonimusa koji se ovdje provlace.
Jesi li mozda razmislio da je trebalo mjesec dana da se dogovore uslovi? Mozda je covjek nih i oni njega necim uslovljavali za dogovor saradnje? Opet ti podcrtavam da je ovaj savez sranje, ali je ovaj put povukao dobar potez, plasirali se ili ne.
Slažem se sa tvojom konstatacijom, da nam je Duško trebao prije 10-15 godina, ali treba ga podržat jer ko god živi vani i dođe u ovu žabokrečinu treba mu skinut kapu. Što se mene tiče volio bih u stručnom štabu vidjeti njegove prijatelje iz Mostara, Marića, Hadžiabdića, Kodru, a posebno Barbareza. Ne sviđa mi se mogućnost angažovanja Spahića jer je previše blizak sa Džekom i Pjanićem i možda bi mogli praviti kojekakve spletke. Sve igrače koje je Robi otpisao a koji i dalje igraju na vrhunskom nivou treba vratiti jer mi jednostavno trenutno nemamo kvaliteta. U koliko ne odemo na EURO naš fudbal doživljava totalni fijasko.Tristan10 je napisao/la: ↑21 dec 2019, 16:33Ne znam koliko je relevantno vaditi neke starije slike i prisjecati se nekih stari vremena, kad uopste nije relevantno za nasu reprezentaciju u 2020 godini. Treba sacekati i viditi ko mu je strucni stab, sto je mozda i bitnije nego on sam. On kao on mi ne daje neku nadu, sam govor na pres konferenciji mi je dosta tromo djelovao, treba mu poprilicno dosta vremena da jednostavnu recenicu formulise. Isto tako, govoriti da smo najbolje moguce dobili, i da Bajevic tu radi BiH, nije bas tacno. Jer da je tako bilo, on bi bio selektor 2010, a ne 2020. Ovako je tu, prije svega zbog sebe, jer mu je ovo maksimum sto moze da radi u ovoj fazi svoje karijere. Opet kazem, treba sacekati i viditi citav strucni stab. Sto se tice igraca, imam osjecaj da ce vratiti Ognjena Vranjesa u reprezentaciju, i ta sloboda izbora je ok, pa neka sami ocijene ko im moze pomoci, i da li je korist imati njega u timu.