Grupa H (Poljska, Senegal, Kolumbija, Japan)
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- Suljo20002
- Kontakt:
Re: Grupa H (Poljska, Senegal, Kolumbija, Japan)
Ovim porazom su predali 2. mjesto Senegalu koji tesko da ce sta uradit u nokaut fazi za razliku od Kolumbije..Tesko da ce u naredne 2 utakmice skupit svih 6 bodova.Eventualni remi u duelu senegal poljska ih ostavlja u igri.
- akisarajevo92
- Kontakt:
ako je suditi po prvim utakmicama Rusija ne odgovara juznoamerickim reprezentacijama
od 5 meceva, samo je Urugvaj dobio i to golom u zadnjoj minuti, a svi osim Perua su bili favoriti
od 5 meceva, samo je Urugvaj dobio i to golom u zadnjoj minuti, a svi osim Perua su bili favoriti
Don't believe the hype.
- invincible1921
- Kontakt:
Pa jbg cim nije tropska klima puse foruakisarajevo92 je napisao/la:ako je suditi po prvim utakmicama Rusija ne odgovara juznoamerickim reprezentacijama
=\_1921_/=
Mokroguz je napisao/la:Iz "dosade" navijam za Island i Japan. Za koga vi navijate?
Ustvari mogli bi postaviti neki poll da vidimo.

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- alan_kardec
- Kontakt:
Syebaše se Kolumbijci momački. Ovo je malo ko očekivao.
Sad će im biti užasno teško da preko dvije ozbiljne repke dođu među 16, al ja cijenim da to oni mogu.
Sad će im biti užasno teško da preko dvije ozbiljne repke dođu među 16, al ja cijenim da to oni mogu.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
A sta ovakva bi Kolumbija ko nesto napravilaSuljo20002 je napisao/la:Ovim porazom su predali 2. mjesto Senegalu koji tesko da ce sta uradit u nokaut fazi za razliku od Kolumbije..Tesko da ce u naredne 2 utakmice skupit svih 6 bodova.Eventualni remi u duelu senegal poljska ih ostavlja u igri.

Sto ne mogu ove price, ovo mi je isto ko "vidi ovih Arapa bolje da mi igramo." igra i ide dalje ko zasluzi a ne ko bi kao nekom slobodnom procjenom nesto napravio.
To Dzapan ponjamke se ja na juznoamericku ciganiju.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Joj Japanaca, kad ih simpatišeš, oni gube, kad ne očekuješ ništa, uzmu Kolumbiju.
Zakomplikovaše grupu a nije ni krenula kako treba. SP

Zakomplikovaše grupu a nije ni krenula kako treba. SP

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- anonymousHD
- Kontakt:
Japanci ih pregazili u drugom poluvremenu. Bra'o! 

Kod Japana samo par igraca igra sa mozgom i razumjevanjem igre - Yoshida, Sakai, možda Hasebe. Ovo ostalo da Bog sacuva kako je neinteligentno
samo trce bezveze ko muhe bez glave, onaj delegat Inui je najmanje 5 napada ujebo svojim glupostima
sad je jasno zašto im Vahid yeb'o sve redom
divlja ekipa.
Kolumbija
mislim šta reci za ekipu kojoj Japan daje gol iz prekida
Odmah ih izbaciti sa takmicenja.

Kolumbija

Nabijem na qurac ovaj BHT doveli ovog **** iz Beograda,fol drago mu Sarajevo,a scenirao film ljepa sela ljepo gore,gdje su palili sela po BH mamu im hebem,treba peticiju potpisati da se ugasi ova televizija.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- invincible1921
- Kontakt:
Pa ljudi puste u pozitivnim kontekstu prilog iz mostara gdje navijaci hrvatske pljuju po drzavi u kojoj zive, gdje ti isti navijaci se promovisu na telviziji i vrse propagnadu a odbijaju placat tu istu televiziju jer je ne priznaju kao ni drzavu....ne znam sta te cudi neki beogradjanin kao gostemir18 je napisao/la:Nabijem na qurac ovaj BHT doveli ovog **** iz Beograda,fol drago mu Sarajevo,a scenirao film ljepa sela ljepo gore,gdje su palili sela po BH mamu im hebem,treba peticiju potpisati da se ugasi ova televizija.

=\_1921_/=
emir18 je napisao/la:Nabijem na qurac ovaj BHT doveli ovog **** iz Beograda,fol drago mu Sarajevo,a scenirao film ljepa sela ljepo gore,gdje su palili sela po BH mamu im hebem,treba peticiju potpisati da se ugasi ova televizija.

Glik danas na klupi, a prema nekim prognozama propustiti će i drugu utakmicu na prvenstvu

Strasno je ovo sve,jos pustaju onu reklamu za jelen,gdje ide isto cetnicka pjesma haj pa pukni horo,znaci gadi mi se sve ovo i ona kao treba platiti pretplatuinvincible1921 je napisao/la:Pa ljudi puste u pozitivnim kontekstu prilog iz mostara gdje navijaci hrvatske pljuju po drzavi u kojoj zive, gdje ti isti navijaci se promovisu na telviziji i vrse propagnadu a odbijaju placat tu istu televiziju jer je ne priznaju kao ni drzavu....ne znam sta te cudi neki beogradjanin kao gostemir18 je napisao/la:Nabijem na qurac ovaj BHT doveli ovog **** iz Beograda,fol drago mu Sarajevo,a scenirao film ljepa sela ljepo gore,gdje su palili sela po BH mamu im hebem,treba peticiju potpisati da se ugasi ova televizija.

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Ma ova grupa nije gotova, po meni najinteresantnija bi trebala biti, nema sigurnog učesnika osmine finala. Kolumbija dobije sledeće dvije i prolazi.
Ajmo Senegal sad!!!
Ajmo Senegal sad!!!
Ne znam vala, forumasi forsiraju Kolumbiju valjda zbog ne poznavanja Senegala. Ne vidim po cemu su jedni jaci ili slabiji od drugih, po meni slicne snage oba tima.
Ocekivao sa K Baldea i Kouyatea od prve, pogotovo prvog.
Poljaci favorit grupe definitivno.
Ocekivao sa K Baldea i Kouyatea od prve, pogotovo prvog.
Poljaci favorit grupe definitivno.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
da hoce senegalci pobjediti ove naciste.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Cuj Krihovjak 10 na ledjima, vala cirkus i od tih brojeva prave.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Pa "Pukni zoro" nije cetnicka pjesma, bar koliko ja znam.emir18 je napisao/la:Strasno je ovo sve,jos pustaju onu reklamu za jelen,gdje ide isto cetnicka pjesma haj pa pukni horo,znaci gadi mi se sve ovo i ona kao treba platiti pretplatuinvincible1921 je napisao/la:Pa ljudi puste u pozitivnim kontekstu prilog iz mostara gdje navijaci hrvatske pljuju po drzavi u kojoj zive, gdje ti isti navijaci se promovisu na telviziji i vrse propagnadu a odbijaju placat tu istu televiziju jer je ne priznaju kao ni drzavu....ne znam sta te cudi neki beogradjanin kao gostemir18 je napisao/la:Nabijem na qurac ovaj BHT doveli ovog **** iz Beograda,fol drago mu Sarajevo,a scenirao film ljepa sela ljepo gore,gdje su palili sela po BH mamu im hebem,treba peticiju potpisati da se ugasi ova televizija.![]()
![]()
Pjesmu napisao Magnifico za film Montevideo.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.