simpatično što neki misle da ćemo izvući 6 bodova
sa ovakvim mešom na klupi i njegovim harakiri postavkama i idejama, belgija komotno može izvesti treći tim na grbavicu bez velike bojazni da će izgubiti bodove, a vjerujem da će martinez ipak staviti bar 80% prvotimaca jer sve je to na kraju krajeva vid uigravanja ekipe pred SP jer nećeš imati puno šanse za to, pa ne vidim smisao u tome da stavi 11 rezervi koje nikad neće biti skupa na terenu osim tad.
čak ni utakmica sa estonijom mi ne ulijeva nadu u sigurna 3 boda, ali otom potom, ako kiksnu protiv belgije onda više estonci nisu ni bitni.
pa čak i ako nas nekim slučajem pogleda fortuna, pa nekako ugrabimo baraž i izbjegnemo taj status najgore drugoplasirane ekipe (a već i to zvuči dovoljno kao sci-fi), meši ne dajem ni 10% šansi da će odvesti ekipu na SP, pogotovo jer bi ovaj put izvukli goru ekipe od irske koja nas je rastavila na proste faktore.
tako da ja sam skroz opušten ovaj put bez ikakvih euforičnih senzacija, ako prođemo dobro je, ako ne prođemo opet dobro, nisam ni očekivao drugačije

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !