Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ne, ne, apsolutno ne polemišem da li je Fultz stvarno vrijedan toga. Vidim potencijal u momku, vidim u kom smjeru može ići, i zbog toga razumijem zašto je #1 na mock-ovima čitavu godinu. Bez obzira što se spominje taj neki top 3 u ovom draftu, on je uvijek bio na prvom mjestu. Ja ga lično nisam pratio, jer sam znao da nema šanse da takav talenat (po pričama) završi kod nas.Tracy3McGrady je napisao/la: Lijepo to zvuči, i naravno da bi u konačnici uzeo nekog od trojca Towns, Irving, Davis. Ali zar fakat misliš da je Fultz vrijedan svega toga?
Po mom skromnom mišljenju, nije. E sad vi što ga bolje poznajete, možete bolje ocijeniti. Ali kad se vide top-3 ovog drafta, onda se po hajpu da pretpostaviti da će sva trojica biti odlični igrači, zašto rizikovati i date još dodatna 2 picka? A svake godine bude odličnih igrača za biranja u uvijek je dobro imati te pickove.
U svakom slučaju, nikad nisam bio ovoliko nestrpljiv što se nas tiče, sa jedne strane Isaac ima odlične fizičke mogućnosti a sa druge Smith me podsjeća na Francisa i ne znam koga bi prije uzeo. Dao bi sad npr. Fournier-a ili Hezonju i pick sakramentu za njihov ovogodišnji pick i tako uzeo obojicu.
Penny Hardaway #1
Ainge smatra da nije Boston spreman za finala. Valjda hoće da sačeka da LeBron popusti, ali kad se to desi ova trojka bi samo nastavila dominaciju(možda se G-Freak bude nešto pitao). Griješi Boston u ovoj situaciji.Clutch je napisao/la:
Ovaj trejd je vjerujem rijesen. Ko jos objavljuje ovakve slike.
Wingspan ko u Bucksa. Ima i ponesto skila tu.
Petorka s Dariom treba biti.Clutch je napisao/la:
Ovaj trejd je vjerujem rijesen. Ko jos objavljuje ovakve slike.
Wingspan ko u Bucksa. Ima i ponesto skila tu.
čarobna kuhaonica Danny Ainge-aTorres_9 je napisao/la:u ponedeljak i zvanicna potvrda, pa nek im je samo zdravlja dominirat ce ligom poslije gsw ere
Sent from my iPhone using Tapatalk
Clutch je napisao/la:2018 pick ima top 1 protekciju.
ZA LUKU
Od 2-5 ce pripasti Bostonu, ako je losiji od toga ostaje kod Phile a Bostonu pripada 2019 pick Sacramenta.
Dakle uz #3, jedan od ta dva pika ide Bostonu uz navedene protekcije. Jako rizican trejd za Boston moram priznati.
Da, s tim da u tom slucaju njima ide 2019 SAC.phily je napisao/la:Clutch je napisao/la:2018 pick ima top 1 protekciju.
ZA LUKU
Od 2-5 ce pripasti Bostonu, ako je losiji od toga ostaje kod Phile a Bostonu pripada 2019 pick Sacramenta.
Dakle uz #3, jedan od ta dva pika ide Bostonu uz navedene protekcije. Jako rizican trejd za Boston moram priznati.
Znaci ako pick bude 1 , 6 ili losije opet pripada sixersima...
Kako ce pasti Fultz do Sunsa kad je Phila odradila trade up samo zbog njegaEpidaurus je napisao/la:Sunsi pobjednici ovog tradea, vjerovatnoca da im na 4. mjesto padnu Fultz il Jackson je poprilicno skocila. Sad Ainge ima priliku da epski izmuze Kingse za ovaj treci pick jer je Divac, po nekim dosadasnjim pricama, lud za Foxom i ne bi me cudilo da da pravo bogatstvo za taj skok za dvije pozicije.
Clutch je napisao/la:2018 pick ima top 1 protekciju.
ZA LUKU
Dakle uz #3, jedan od ta dva pika ide Bostonu uz navedene protekcije. Rizican trejd za Boston moram priznati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.