FIFA 17 Liga - SS.BA
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: FIFA 17 Liga - SS.BA
Sinoc protiv Mirze povedoh 1:0 i žali se on na to da sam izašao sa alt+enter. Odigramo drugu i dobijem ga 5:1 

ŠVRLJ
Hahhh, zalio se...
Ja sam samo pitao da nisi slucajno isao Shift+F1 il alt+enter da napises nesto na chatu il sta ja znam. To sam pitao zato sto se meni slicno desilo jucer prije utakmice sa BigDaddyem, dok se onaj igrac zagrijavao. Htio napisat nesto Daddyu i tad sam isao na Shift+F1 pa me je izbacilo na detskop, a ne znam sto.
A kako je bilo krenulo ti bi mene dobio i onu prvu

A kako je bilo krenulo ti bi mene dobio i onu prvu

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
ahahhaha ma zanio se .Vedo20 je napisao/la:No hard feelings man
A ne fkt, samo mi ono zalio se bode oci. Zato sam i stavio onaj smajlic sa onim okom

Btw. treba li postavljati ovdje satnicu utakmica i hocemo li voditi evidenciju kartona?
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Jel to sad neko "osiguranje" od strane EA uvedeno da bi se sprijecilo cheatanje (paljenjem torrenta ili kako vec) ?BigDaddy je napisao/la:mislim da je bitno naglasiti da se tokom utakmice ne izlazi na desktop sa alt+enter / alt+tab, jer se tako prekida konekcija i gubi mec.
P.S. Zao mi je sto se nisam prijavio za ligu

Iducu sezonu cu vjerovatno i ja moci da se "bijem" sa vama

34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Valjalo bi da svak napravi screenshot statistike poslije utakmice, cisto da vidimo ko igra grubijanskimirgerr je napisao/la:ahahhaha ma zanio se .Vedo20 je napisao/la:No hard feelings man
A ne fkt, samo mi ono zalio se bode oci. Zato sam i stavio onaj smajlic sa onim okom![]()
Btw. treba li postavljati ovdje satnicu utakmica i hocemo li voditi evidenciju kartona?

Jeste, to je sad anti-cheat mjera i za pohvalu je. A polovinom januara krece 2.sezona, do tada mozes igrati prijateljske s nama. Samo ostavi svoj origin-idne_znam_ko_sam je napisao/la:Jel to sad neko "osiguranje" od strane EA uvedeno da bi se sprijecilo cheatanje (paljenjem torrenta ili kako vec) ?
BigDaddy ja sam tu pa kad budes mogao idemo utakmicu igratiBigDaddy je napisao/la:Jeste, to je sad anti-cheat mjera i za pohvalu je. A polovinom januara krece 2.sezona, do tada mozes igrati prijateljske s nama. Samo ostavi svoj origin-idne_znam_ko_sam je napisao/la:Jel to sad neko "osiguranje" od strane EA uvedeno da bi se sprijecilo cheatanje (paljenjem torrenta ili kako vec) ?

Ja sa NKMramorom igram danas u 17h. Hocetel da vam obezbijedim stream
?

Spamm
Spamm
Evo brzo cu ja, pa cemo odigratiPozde je napisao/la:BigDaddy ja sam tu pa kad budes mogao idemo utakmicu igratiBigDaddy je napisao/la:Jeste, to je sad anti-cheat mjera i za pohvalu je. A polovinom januara krece 2.sezona, do tada mozes igrati prijateljske s nama. Samo ostavi svoj origin-idne_znam_ko_sam je napisao/la:Jel to sad neko "osiguranje" od strane EA uvedeno da bi se sprijecilo cheatanje (paljenjem torrenta ili kako vec) ?
Iducu sezonu cu vjerovatno i ja moci da se "bijem" sa vamaa ovo anti-cheat je pohvalno ali opet nije toliko uspjesno jer vjerujem da je moguce napraviti da se moze cheat i bez spustanja programa jer jos uvijek postoje cheateri kad igras npr draft..
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Onda nije ni cudno sto me tako dobro ide u FUT 
Moj origin-ID: mali-djogani88

Moj origin-ID: mali-djogani88
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Mogo bi na twitchu taj stream, ja sam probo jednom ali se osjetio znacajan lag, mozda kad uzmem novi procesor pa bih mogao streamatmirgerr je napisao/la:Ja sa NKMramorom igram danas u 17h. Hocetel da vam obezbijedim stream?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Odigran Der Klassiker. Izvještaj slijedi uskoro...
Ja sam probao preko twitcha i sve radi super. Doduse streamo sam dok sam igrao karijeru jer otprilike to samo i igram na fifi.irfo je napisao/la:Mogo bi na twitchu taj stream, ja sam probo jednom ali se osjetio znacajan lag, mozda kad uzmem novi procesor pa bih mogao streamatmirgerr je napisao/la:Ja sa NKMramorom igram danas u 17h. Hocetel da vam obezbijedim stream?
E sad ne znam kako bi to funkcionisalo u online utakmicama. Bojim se da mi ne pocne lagati. Mada ne bi trebalo jer mi je jak procesor ali i net mi je logosoft.
Vidjecemo.. Ne usudjujem se to isproavati sad u prvom ligaskom mecu

Spamm
Spamm

Bayernu pripao duel njemačkih velikana! (FOTO)
Na prepunom Signal Iduna Parku, snage su odmjerili Borussia Dortmund i Bayern iz Minhena. Tri boda su pomalo sretno, ali ipak zasluženo odnijeli Bavarci.
Gromoglasne navijače je već u 3.minuti utišao Vidal, koji je preciznim šutem uspio savladati danas neraspoloženog Bürkija. Popuparni Milioneri uzvraćaju udarac u 11.minuti preko Marca Reusa. Radost domaćih navijača nije dugo trajala, Lahm i danas izuzetno raspoloženi Vidal donose Bayernu veliku prednost.
Pred kraj utakmice prava drama: Prvo je Aubameyang postigao sjajan gol, da bi samo minutu kasnije poljski reprezentativac Robert Lewandowski povećao prednost Bayerna na 4:2. U 86.minuti Marc Bartra u stilu pravog golgetera postiže svoj prvi gol u dresu Borussije, a u 90.minuti mladi Pulišić sjajno upošljava Reusa, ali ovaj udarcem glavom sa 5 metara ne uspjeva savladati Manuela Neuera.
Bayern se ovom pobjedom pridružuje Tottenhamu na vrhu tabele, a Dortmund će svoje prve bodove tražiti već u utorak na teškom gostovanju na Old Traffordu.
Zadnja izmjena: BigDaddy, dana/u 10 dec 2016, 16:47, ukupno mijenjano 3 puta.
Bravo @BigDaddy na izvjestaju
, samo ispravi zadnji dio teksta, pridruzuje se totenhamu a ne barceloni 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Ispravljenoirfo je napisao/la:Bravo @BigDaddy na izvjestaju, samo ispravi zadnji dio teksta, pridruzuje se totenhamu a ne barceloni

BigDaddy je napisao/la:
Bayernu pripao duel njemačkih velikana! (FOTO)
Na prepunom Signal Iduna Parku, snage su odmjerili Borussia Dortmund i Bayern iz Minhena. Tri boda su pomalo sretno, ali ipak zasluženo odnijeli Bavarci.
Gromoglasne navijače je već u 3.minuti utišao Vidal, koji je preciznim šutem uspio savladati danas neraspoloženog Bürkija. Popuparni Milioneri uzvraćaju udarac u 11.minuti preko Marca Reusa. Radost domaćih navijača nije dugo trajala, Lahm i danas izuzetno raspoloženi Vidal donose Bayernu veliku prednost.
Pred kraj utakmice prava drama: Prvo je Aubameyang postigao sjajan gol, da bi samo minutu kasnije poljski reprezentativac Robert Lewandowski povećao prednost Bayerna na 4:2. U 86.minuti Marc Bartra u stilu pravog golgetera postiže svoj prvi gol u dresu Borrusije, a u 90.minuti mladi Pulišić sjajno upošljava Reusa, ali ovaj udarcem glavom sa 5 metara ne uspjeva savladati Manuela Neuera.
Bayern se ovom pobjedom pridružuje Barceloni na vrhu tabele, a Dortmund ce svoje prve bodove tražiti već u utorak na teškom gostovanju na Old Traffordu.

ps. Mogu li se nakon utakmice pogledati highlightsi.Nisam na to obracao paznju u ovih nekoliko dana.
Bilo bi dobro, ako ih ima, da se snimaju nakon tekme

Spamm
Spamm
Imaju highlightsi, u kojem programu bi najbolje bilo snimiti?mirgerr je napisao/la:
za izvještaj
ps. Mogu li se nakon utakmice pogledati highlightsi.Nisam na to obracao paznju u ovih nekoliko dana.
Pa Fraps,Bandicam.. to je jedino sto ja znamBigDaddy je napisao/la:Imaju highlightsi, u kojem programu bi najbolje bilo snimiti?mirgerr je napisao/la:
za izvještaj

Spamm
Spamm
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.