Ajde barem na vodis obdaniste ko jaSiamoNoi je napisao/la:Galo,Beal i Bogut će mi se polomit već prvi tjedan,Ala će uhvatit s travom,a Griffin će opet polomit nekog iz ekipe.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha,BernardBarnjak
Ajde barem na vodis obdaniste ko jaSiamoNoi je napisao/la:Galo,Beal i Bogut će mi se polomit već prvi tjedan,Ala će uhvatit s travom,a Griffin će opet polomit nekog iz ekipe.
Sta trazis za grka?domy23 je napisao/la:Trojkasi traze trade bilo koje vrste, ekipa mi se nimalo ne svidja
Šta tražiš za gianisa?domy23 je napisao/la:Trojkasi traze trade bilo koje vrste, ekipa mi se nimalo ne svidja
Sta trazis za Millsapa?domy23 je napisao/la:Trojkasi traze trade bilo koje vrste, ekipa mi se nimalo ne svidja
A ne znam buraz sta bi mi ponudio imas finih igracaSiamoNoi je napisao/la:Sta trazis za Millsapa?domy23 je napisao/la:Trojkasi traze trade bilo koje vrste, ekipa mi se nimalo ne svidja
Gallo?domy23 je napisao/la:A ne znam buraz sta bi mi ponudio imas finih igracaSiamoNoi je napisao/la:Sta trazis za Millsapa?domy23 je napisao/la:Trojkasi traze trade bilo koje vrste, ekipa mi se nimalo ne svidja
Ja sam komesar i nemam pojma,probaj pa vidi hahaha.domy23 je napisao/la:Evo ponudio paskal hens lovea i parsonsa pa cu to prihvatit za millsapa, treba li se prijavljivat komesaru trade svaki il ovako pa udari
D.Green za sarica? Green na krarko vrijeme povredjen ali bit ce nakon sedmicu ili dvije nazad ja mislim..pacijent je napisao/la:J. Harden
K. Walker
V. Oladipo
A. Gordon
D. Caroll
O. Porter
E. Kanter
C. Capela
M. Conley
R. Rubio
D. Saric
R. Convigton
J. Green
domy23 je napisao/la:Evo ponudio paskal hens lovea i parsonsa pa cu to prihvatit za millsapa, treba li se prijavljivat komesaru trade svaki il ovako pa udari
Edit: @sarmelinho prihvatio sam trade paskalhensa pa cemo vidjet sta bude
E čuj Nurk za Hassana hahahaha pa Whiteside je za fantasy bogotac. Njega ne bih dao čak ni za cousinsa.SiamoNoi je napisao/la:Poslao tri ponude.Odoh spavat pa ćemo vidjet šta će jutro donijet.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.