SP Kvalifikacije - Grupa H

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Šta će reprezentacija BiH napraviti u ovim kvalifikacijama?

Anketa je završila: 31 avg 2017, 17:59.

Plasirati se direktno na SP
34
30%
Plasirati se kroz baraž na SP
35
31%
Ispasti u baražu
20
18%
Neće biti među prve dvije ekipe
23
21%

Ukupno glasova: 112

Raonffa
Kontakt:

Re: SP Kvalifikacije - Grupa H

Post Postao/la Raonffa » 09 nov 2016, 22:22

Nema stvarno zamjene za Vranješa na desnom beku.

Možda bi mogao Cimi, ja se sjećam k'o kroz maglu da je on u mladoj igrao desnog beka, a možda čak i u Leotaru, pa se kasnije u Sarajevu isprofilisao kao veznjak.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 nov 2016, 22:23

Vranješ je naš najbolji desni bek, sve ostalo je eksperimenisanje koje nam ne treba u ovakvoj utakmici.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 09 nov 2016, 22:24

Ma govorim onako "u perspektivi", nema teorije da Meša išta bude drastično mijenjao protiv Grčke, on ne može Ibiševića staviti na klupu protiv Belgije radi par golova u Bundesligi a kamo li da izbaci standardnog desnog beka i stavi Cimirota na njegovo mjesto.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 09 nov 2016, 22:26

Dzeko u zadnje vrijeme rastura, koliko je samo dobrih lopti posalao prema Salahu bas sa sredine terena. Mogao bi Dzeko igrati Misketovu poziciju. Kao sto neko gore pise Ibisevic sam naprijed. Samo nam treba neko krilo koje zna ubaciti sa desne strane, nije Visca bas jak tu. Izet lijeva noga, voz prodje dok se on namjesti. Mozda Stevanovic, ali ne znam u kakvoj je situaciji. Znao je podvaliti loptu u ono vrijeme kad je presao u Sevillu. Izeta lijevo, Lulic nek trci po sredini.
Seo-Zuka-SPaha-Vranjes
------Lulic----Pjanic------
Izet-----Dzeko----Visca
---------Vedo----------
Ako ne Vedo onda Dzeko naprijed a Milicevic ili neko drugi usredini. Niposto neko poput Mede a da Dzeko i Vedo budu naprijed. Ako to bude, odmah 90 minute nervoze.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 09 nov 2016, 22:35

Raonffa je napisao/la:Nema stvarno zamjene za Vranješa na desnom beku.

Možda bi mogao Cimi, ja se sjećam k'o kroz maglu da je on u mladoj igrao desnog beka, a možda čak i u Leotaru, pa se kasnije u Sarajevu isprofilisao kao veznjak.
Igrao je i u Sarajevu 2-3 utakmice na desnom beku al nije odigrao nista specijalno., nije lik desni bek. :D

provokatorII
Kontakt:

Post Postao/la provokatorII » 09 nov 2016, 22:41

Virtu4l je napisao/la:A koga si kontao na desnog beka umjesto Vranješa?
Npr. Bicakcic. Iako nam ne trebaju ni bekovi ni stoperi protiv ovakve Grcke. Dovoljno je da ih bez respekta nakantamo, makar za gol vise. Oni prrakticki nemaju nista.

provokatorII
Kontakt:

Post Postao/la provokatorII » 09 nov 2016, 22:45

babino je napisao/la:Kako su,provokatoru jedan, grci pokazali da znaju iskoristi greske stopera a izgubili 1-0?:-)

Za razliku od tebe, ja sam gledao cijelu utakmicu i imali su nekoliko opasnijih ubacaja. Ali prije svega zahvaljujuci bjeloruskom beku. U prvom poluvremenu nisu imali ni ubacaje.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 nov 2016, 22:57

Uozbilji se momčino.
Voli te tvoje Sarajevo.

provokatorII
Kontakt:

Post Postao/la provokatorII » 09 nov 2016, 23:00

Virtu4l je napisao/la:Uozbilji se momčino.

Kako da ti odgovorim a da ne ispadnem grub???

Mozda sa - Ne seri momcino?!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 10 nov 2016, 01:06

Lakoste je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Nema stvarno zamjene za Vranješa na desnom beku.

Igrao je i u Sarajevu 2-3 utakmice na desnom beku al nije odigrao nista specijalno., nije lik desni bek. :D
Ma ni u mladoj nije bio ništa specijalno dobar na desnom beku, al' znam da je igrao pa sam onako usputno spomenuo, i onako od toga neće biti ništa :D

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 13 nov 2016, 12:30

Kako god okreneš, nama ovdje treba pobjeda.
Kad bi uzeli 3 boda večeras bili bi smo u egalu sa Grcima, a onda oni u martu bi trebali izgubiti od Belgije, mi dobijemo Gibraltar i idemo na +3
Ne smijemo ovo prokockati!
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 nov 2016, 08:27

Ako sve bude kako treba, mi bi u narednom kolu trebali preuzeti drugo mjesto na tabeli. Vjerujem da će Belgija odraditi posao protiv Grčke.
Voli te tvoje Sarajevo.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 15 nov 2016, 11:37

Virtu4l je napisao/la:Ako sve bude kako treba, mi bi u narednom kolu trebali preuzeti drugo mjesto na tabeli. Vjerujem da će Belgija odraditi posao protiv Grčke.
Ma, definitivno. Ja sam bio dosta oprezan jer sam znao da Grci ne mogu ponoviti onako los kvalifikacijski ciklus kao prosli put, ali me utakmica u nedjelju uvjerila da smo mi puno bolja ekipa u ovom trenutku. Ova razlika od tri boda je samo zbog toga sto oni nisu imali Belgiju do sada, i sto im se u trei uatkmice sa nama, Kiprom i Estonijom poklopilo sve sto se moglo poklopiti. Uzeli su 7 bodova, a nisu sastavili postene akcije :roll:
I jedino ako Skibbe ne napravi neko cudo, oni u 2017 prepustaju drugo mjesto nama. Ako zbog necega treba zaliti zbog dva izgubljena boda, onda je to cinjenica da bi pratili Belgiju, i imali barem nadu da ih nekom pobjedom kuci stignemo na prvom mjestu... Ali, mislim da je taj voz davno prosao.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 nov 2016, 13:21

SlevinKelevra je napisao/la:Ma, definitivno. Ja sam bio dosta oprezan jer sam znao da Grci ne mogu ponoviti onako los kvalifikacijski ciklus kao prosli put, ali me utakmica u nedjelju uvjerila da smo mi puno bolja ekipa u ovom trenutku. Ova razlika od tri boda je samo zbog toga sto oni nisu imali Belgiju do sada, i sto im se u trei uatkmice sa nama, Kiprom i Estonijom poklopilo sve sto se moglo poklopiti. Uzeli su 7 bodova, a nisu sastavili postene akcije :roll:
I jedino ako Skibbe ne napravi neko cudo, oni u 2017 prepustaju drugo mjesto nama. Ako zbog necega treba zaliti zbog dva izgubljena boda, onda je to cinjenica da bi pratili Belgiju, i imali barem nadu da ih nekom pobjedom kuci stignemo na prvom mjestu... Ali, mislim da je taj voz davno prosao.
A jbg, Vels je u prošlom ciklusu osvojio 4 boda protiv Belgije, to je čudo koje treba Grčkoj, to ili pobjeda u Zenici. Ako se nešto od toga desi, onda im treba pružiti ruku.
Voli te tvoje Sarajevo.

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 16 mar 2017, 17:50

5. kolo (25.03.2017.)

Bosna i Hercegovina - Gibraltar
Belgija - Grčka
Kipar - Estonija
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

SafetSajo
Kontakt:

Post Postao/la SafetSajo » 17 mar 2017, 08:11

BoixosNois1899 je napisao/la:5. kolo (25.03.2017.)

Bosna i Hercegovina - Gibraltar
Belgija - Grčka
Kipar - Estonija

Sa obzirom da grcka igra jos dva put sa belgijom nama bar jedan remi iz tih utakmica bi bio povoljan

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 17 mar 2017, 09:19

Znam da je ludo i da razum kaze drugacije ali nekad pomislim nek grcka klepi belgiju pa da mi kod kuce (grcka i belgija) lovimo 1. mjesto..
Yebo baraz, mi to ne mozemo nikada proci sa nasim vrucim glavama :D

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 17 mar 2017, 11:48

Bojim se da će se naši već prije utakmice protiv Belgije pomiriti sa remijem u najboljem slučaju. A sigurno ih možemo dobiti, Wales ih je pobjedio i u kvalama prošlim i na EP-u a nisu nešto puno bolji od nas. Nas mentalitet je*e

FC Grizzlies

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: RE: Re: SP Kvalifikacije - Grupa H

Post Postao/la Goalgetter » 17 mar 2017, 12:07

BoixosNois1899 je napisao/la:Bojim se da će se naši već prije utakmice protiv Belgije pomiriti sa remijem u najboljem slučaju. A sigurno ih možemo dobiti, Wales ih je pobjedio i u kvalama prošlim i na EP-u a nisu nešto puno bolji od nas. Nas mentalitet je*e
Mi nemamo lijeka za Belgiju jer smo trkacki totalno limitirana repkan, nije tu veliki problem mentalitet, koliko to da nas njihov fudbal smori. Wales za razliku od nas 2 put vise pretrci.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 17 mar 2017, 15:57

slika
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 28 gostiju.