Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Ako ovako nastavi biće najveća sportistkinja svih vremena. Ovo je fascinantno.rio_Ferdy88 je napisao/la:Nije izgubila utrke od Londona, jedina joj je protivnica ona sama, nema druge, sve očekivano, jedino na 200 bi moglo biti malo zanimljivije.
ima ih još , samo pozorno gledajakisarajevo92 je napisao/la:pratim plivanje samo na Olimpijadama, ali prije mi je bilo par imena poznato, sada nemam pojma koga gledam
ona je ranjivija što je trka kraća,jedino je netko može ugroziti na 200mFederer17 je napisao/la:Ja sam ocekivao da ce Ledecky sinoc povuci i osvojiti zlato u stafeti, ali su sestre bile prejake u odnosu na ostale tri Amerikanke, iako ni ona nije bas bila kao sto je uvijek. Moguce da je i vidjela da nema neke sanse da stigne sestru. Za ovu utrku sad, bez komentara.
Mozda si i upravu, ali vidio si sad da je prvih 200 perfektno odradila. Kasnije, naravno i snage je manje, ali meni je djelovala da moze jos brze.branimir85 je napisao/la: ona je ranjivija što je trka kraća,jedino je netko može ugroziti na 200m
ona ima snage jer je počela na dugim utkama i to su joj najjače discipline i pliva na tempo ,i tako je postepeno počela i plivati kraće,ako se posveti i 100mslobodno možda bude isto sjajna ali malo težeFederer17 je napisao/la:Mozda si i upravu, ali vidio si sad da je prvih 200 perfektno odradila. Kasnije, naravno i snage je manje, ali meni je djelovala da moze jos brze.branimir85 je napisao/la: ona je ranjivija što je trka kraća,jedino je netko može ugroziti na 200m
na 200 mješovito ima par favorita uz njih,Le Clos ,a Čeh ima najbolji rezultat sezone mislimFederer17 je napisao/la:Btw, jesu li Lochte i Phelps prijavili otprilike iste discipline, mrsko mi to traziti sad? Znam da je Lochte na 200 mjesovito, nemoguce da ce samo to odraditi. Jesu li po vama njih dvojica glavni favoriti, i ko je veci od njih medjusobno? Znam da je Phelps nekako smanjenim intenzitetom i trenirao do tih americkih takmicenja za OI, pa se zadovoljavao lafo nekakvim, za njega, ispodprosjecnim vremenima, ipak je on najveci ikada i ja mu dajem najvece sanse za zlato. Malo sam ispao iz ovog plivanja, nekad sam pratio bukvalno sva takmicenja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.