RIO 2016 - Košarka
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: RIO 2016 - Košarka
pinoglavi je napisao/la:Je.bo sebe zar jos igra ovaj Nene Hilario
Edit: vidim u NBA je jos, bas sam davno cuo za njega zato mi cudno bilo
nije on jos ni star koliko starijih jos ima u NBA
Ma Brazil je prosjek, Nene star i vidi se da im fali Varejao dole na centru, ostalo jedino vrijedno pomena je Huertas i donekle Barbosa a ni oni nisu neke klase da se razumijemo.
Sa druge strane Litvanija reprezentacija koja je dugo zajedno ima tu dosta kvaliteta, prvenstveno Valančiunas, Mačiulis i Kalnietis pa onda Seibutis, Kuzminskas, Javtokas uglavnom dosta jači od Brazilaca.
Sa druge strane Litvanija reprezentacija koja je dugo zajedno ima tu dosta kvaliteta, prvenstveno Valančiunas, Mačiulis i Kalnietis pa onda Seibutis, Kuzminskas, Javtokas uglavnom dosta jači od Brazilaca.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- branimir85
- Kontakt:
Litva

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
https://rutube.ru/video/ae0fc04ec3c17a9 ... 502a14fc8/ USA - PRCBIHfan je napisao/la:Koja glupost, pa nigdje ne mozes nac highlights meceva.![]()
Zadnja izmjena: Fk_zeljo_1921, dana/u 07 avg 2016, 20:05, ukupno mijenjano 1 put.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Kakva igra bogova košarke.
Koliko su svi školovani. 

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- alan_kardec
- Kontakt:
30 razlike na poluvremenu. Ko dream team jbte. 

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- branimir85
- Kontakt:
ne možesš ih ne voljetiKawhi je napisao/la:Kakva igra bogova košarke.Koliko su svi školovani.

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- legenda reala
- Kontakt:
Nisam očekivo vako loš Brazil
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
A vidio sam kad sam izguglo, nego eto bas mi davno ostao u pamcenju nesto i sprdancija sa njegovim srednjim imenomfilip13 je napisao/la:pinoglavi je napisao/la:Je.bo sebe zar jos igra ovaj Nene Hilario
A ovakav ishod stvarno nisam ocekivao, sto je previse, previse je.. taman mislio pred spavanje dobru tekmu odgledati, valja mi ostati duze da nadjem nesto zanimljivo

Nad tobom sunce najljepše sja
Jao Tea, i ja sam proletioFk_zeljo_1921 je napisao/la:https://rutube.ru/video/ae0fc04ec3c17a9 ... 502a14fc8/ USA - PRCBIHfan je napisao/la:Koja glupost, pa nigdje ne mozes nac highlights meceva.![]()

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
A jest smijesan Brazil, bas se lijepo izblamirase. Mada sam pretpostavljao da ce im defanziva biti stran pojam sa diletantima poput Barbose, Nenea i Huertasa, ocekivao sam vise u napadu jer tu barem imaju nekog kvaliteta a oni k'o raspustena banda. Vidjecemo u 2. poluvremenu da li je samo los start u pitanju ili ih se vec nakon 1. kola moze proglasiti za izgubljen slucaj.
Litvanci
Litvanci

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Dave?pinoglavi je napisao/la:A vidio sam kad sam izguglo, nego eto bas mi davno ostao u pamcenju nesto i sprdancija sa njegovim srednjim imenomfilip13 je napisao/la:pinoglavi je napisao/la:Je.bo sebe zar jos igra ovaj Nene Hilario
A ovakav ishod stvarno nisam ocekivao, sto je previse, previse je.. taman mislio pred spavanje dobru tekmu odgledati, valja mi ostati duze da nadjem nesto zanimljivo
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Majember, nesto tako... znam zezancija bilo meni i jaranima kad smo bili dosta mladji 

Majamber Rodni, Rodni mu je srednje ime zato pitam jesi mislio Davepinoglavi je napisao/la:Majember, nesto tako... znam zezancija bilo meni i jaranima kad smo bili dosta mladji

Nullius in verba
I tebi svašta na pamet padneHeller je napisao/la:Majamber Rodni, Rodni mu je srednje ime zato pitam jesi mislio Davepinoglavi je napisao/la:Majember, nesto tako... znam zezancija bilo meni i jaranima kad smo bili dosta mladji![]()
![]()

Sad mi se gledaju Mućke, you plonkerpinoglavi je napisao/la:I tebi svašta na pamet padneHeller je napisao/la:Majamber Rodni, Rodni mu je srednje ime zato pitam jesi mislio Davepinoglavi je napisao/la:Majember, nesto tako... znam zezancija bilo meni i jaranima kad smo bili dosta mladji![]()
![]()
Nullius in verba
- JohnCleese
- Kontakt:
Litvanija
Prava i jedina kosarkaska velesila.
Od trenera pa nadalje svi su mi dragi. Cak mi je drag i onaj njihov navijac sa irokezom u bojama Litve, koji ima onaj iritantan ritual sa svojim pajdom bradonjom kod izvodjenja slobodnih bacanja
Bio je kadru ali ne vidjeh mu havera sa bradom

Prava i jedina kosarkaska velesila.
Od trenera pa nadalje svi su mi dragi. Cak mi je drag i onaj njihov navijac sa irokezom u bojama Litve, koji ima onaj iritantan ritual sa svojim pajdom bradonjom kod izvodjenja slobodnih bacanja

Bio je kadru ali ne vidjeh mu havera sa bradom

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
trigHeller je napisao/la:Majamber Rodni, Rodni mu je srednje ime zato pitam jesi mislio Davepinoglavi je napisao/la:Majember, nesto tako... znam zezancija bilo meni i jaranima kad smo bili dosta mladji![]()
![]()

maybyner rodney hillario puno ime i prezime
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.