Nemam pojmasveznadar je napisao/la:Sretno. Ko mu je u pratnji od sudijaexorciiist je napisao/la:Je*o SDA, je*o sela sva, ma igraj Krivajo!!!
Večeras ludilo, Borac dolazi
Premijer liga 2016/2017
- exorciiist
- Kontakt:
Re: Premijer liga 2016/2017
Krivaja - Borac 13:11 poluvrijeme. Atmosfera drama, Krivaja vodila 5:0, Borac u 24. minuti izjednacio na 8:8.
Odlicna utakmica, dobre odbrane.
Odlicna utakmica, dobre odbrane.
" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"
Pobjedaaaa. 26:23, dominantno, od pocetka do kraja u vodstvu, odlicna odbrana, Grujic izdominirao, 15-tak golova.
Derbi starih rivala opravdao ocekivanja.
Moram opet o atmosferi, neprevazidjena zaista, daleko najbolja publika u BiH, uzivanje je bilo, gosti ispraceni aplauzom. Sljedeca stanica Maglaj,al otom potom, cilj ostvaren.
Derbi starih rivala opravdao ocekivanja.
Moram opet o atmosferi, neprevazidjena zaista, daleko najbolja publika u BiH, uzivanje je bilo, gosti ispraceni aplauzom. Sljedeca stanica Maglaj,al otom potom, cilj ostvaren.
- exorciiist
- Kontakt:
Najposjećenija utakmica Krivaje u zadnjih 4-5 godina.
Veliki Borac je pao!
Veliki Borac je pao!

Maglaj ni sjena ekipe od prošle sezone...a zadržan kostur ekipe?
Tacno, jos su se i pojacali. Istina imali su nesto tezi raspored,ali svejedno, ne prikazuju ni priblizne partije kao prosle godine. Sta je uzrok, tesko je znati,da li su malo poletjeli nakon dobre sezone te misle lahko ce ili im je euforija u ekipi splasnula?! Jedan od razloga je mozda sto sad ekipe protiv njih znatno ozbiljnije pristupaju, mada opet, mislim da ce se vratiti, iz Maglaja tesko da neko moze odnijeti bodove.terra je napisao/la:Maglaj ni sjena ekipe od prošle sezone...a zadržan kostur ekipe?
-
- Kontakt:
Od prosle godine Maglaj ostao bez Bjelobrkovica (okoncao karijeru), koji je mozda bio najbolji odbrambeni igrac lige, a najveca bolna tacka je povreda Cosica tako da ekipa prakticki igra bez lijevog krila. Pojacanja na vecerasnjoj utakmici nisam ni uocio. Birdahic pod suspenzijom a Komnenovic katastrofalan, i mislim da nisu nikog vise ni doveli. Igrackim kadrom su slabiji sigurno za 5-6 golova po svakoj utakmici u odnosu na proslu sezonu sto i donosi prevagu u nasoj ligi. Celik se hrabro borio do kraja i ostavio 3 boda u Zenici. Sudije su veceras dokazale u kakvom nam je ku*** liga. Dno dna, a opet sankcije nece snositi.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
RK Vogošća Poljine Hills - RK Bosna Sarajevo 23:17 (12:9)
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
Zasluzena pobjeda RK: Vogošća PHMortemHz je napisao/la:RK Vogošća Poljine Hills - RK Bosna Sarajevo 23:17 (12:9)

Krajina ponovo izgubila kod kuce , 30:33 od Sloge ... steta dzaba pare bacise prosle sezone ...
-
Ko zna nek pise rezultate ????no rules je napisao/la:Krajina ponovo izgubila kod kuce , 30:33 od Sloge ... steta dzaba pare bacise prosle sezone ...
Maglaj dobio Krivaju tri razlike
30:27spanjolac je napisao/la:Maglaj dobio Krivaju tri razlike
Borac:Gorazde 31:21
Imate ovde citavu utakmicu Krivaja - Borac, ako nekog zanima.
Gledao sam malo ovu Krivaju s obzirom da #NašZrinja igra protiv njih ovo kolo, zasluzeno su pobjedili Borac i stvarno sam iznenađen kako su organizirani i pripremljeni. Biti će teža utakmica za naše mlade momke nego sa Maglajom i Derventom koje smo izgubili. Ali sportski je se nadati i vjerovati da našai momci imaju šanse goresalebl je napisao/la:
Samo Zrinjski uvijek ostaje ponos moje Hercegovine
Zrinjski ako želi biti pri vrhu tablice mora dobiti inače...Zrinja92 je napisao/la:Gledao sam malo ovu Krivaju s obzirom da #NašZrinja igra protiv njih ovo kolo, zasluzeno su pobjedili Borac i stvarno sam iznenađen kako su organizirani i pripremljeni. Biti će teža utakmica za naše mlade momke nego sa Maglajom i Derventom koje smo izgubili. Ali sportski je se nadati i vjerovati da našai momci imaju šanse goresalebl je napisao/la:
Sloga izgubila 4 od Vogosce,Krivaja dobila 4 Zrinjski.
Krivaja hit dosadašnjeg dijela prvenstva, Zrinjski razočarenje
Bosna-Borac 20:23
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- samo_lijevo
- Kontakt:
Jesu li mogli svi stati u dvoranu?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.