Champions League 2016/17
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Re: Champions League 2016/17
Svaka čast za Irce
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
-
- Kontakt:
Bravo za Ludogorets, posebno iznenadjenje veceri Dundalk, opet se vracamo na ono, maloprije procitah "Irci se plasirase a gdje smo mi" heh, ja fakat ne znam, kod nas zavlada takva euforija kontamo da smo Juventus, bilo koja ekipa iz BiH kad izlazi u Evropu i onda kad nam uvale tri - cetiri opet neko mahanisanje. Ma joj, nemam snage da pisem o tome, vec pisano milion puta.
Mene ne cudi da je BATE konacno izgubio... pa te ljude sere svake sezone, uvijek prođu na guzove sa bunkercinom. Bas mi je drago.
Dundalk je dosta dobra ekipa, cvrsta, prava ''engleska''.
Dundalk je dosta dobra ekipa, cvrsta, prava ''engleska''.
Nema napredka dok se igra sporo kao prije 30 godina.Manuel je napisao/la:Ne znam sta bih ti rekao.Svi napreduju samo mi ne.Iduce godine bice i definitivno najbolji pokazatelj nase lige jer mozemo reci da ove godine i nismo imali srecu u zrijebu a mnogi klubovi kao i Dundalk su ipak imali srece pa su u drugom pretkolu igrali sa Islandskim sampionom.Kako god svaka im cast i ovo je njima najveci uspjeh a ne smijem pomisliti sta bi se desilo ako i izbore Ligu Sampiona a dok mi slavimo ako nam ekipe dodju do treceg pretkola Lige Evrope.Celtic je napisao/la:Naravno da nas nema ,kad je Irska za nas Brazil ,i liga im je bolja sigurno nego naša.Mi živimo u zabludama da su nešto naši klubovi dobri kao i igrači,a skoro svake godine u pretkolima se pokaže gdje smo i šta.Jedino Željo i Sarajevo što su uspijeli nešto kao malo više dogurati i to je to.Manuel je napisao/la:Irski Dundalk izbacio Bate i otisao u play off Lige Sampiona a vec su u najgorem slucaju u grupnoj fazi Lige Evrope.
I Irci obezbjedise grupe a nas ni blizu. E tugo
Gledam malo Dinamo i Zvezdu.. Jest Dinamo kao lagano prosao, ali ovi i Gruzijci su trcali 90 minuta, imali veci posjed od Zagreba. Fali im klasa, ali igraju ljudi i nije cudo da su jendom ili dva puta prosli u grupu europa lige. O Ludogorcima da ne govorim, trcali kontre u 120 min.. Jednostavno svi trce, samo u BiH se igra sporo. Onda ti dođe predstavnik Malte pa i on trci vise od tebe i dobije te bez neke klase, na cistu trku.
Dundalk je jucer izbacio BATE... pretrcao ih. Kratko i jasno, na silu ih izbacio.
Ja ne znam kakvi su to treneri kad se igraci vuku kao krepane kokosi.. to se od malena krivi mentalitet usadi

Upravo tako. Izgleda samo kod nas misle kako trka nije bitna već se od igrača traži dobra tehnika. Uzalud ti sva tehnička sposobnost svijeta kada nema dovoljno trke, kada ne možeš držati formaciju, kada se stvara višak. Uvijek smo imali talente ali mora se više pažnje usmjeriti na kondiciju i trku, bez toga jednostavno ne možeš daleko dogurat danas. Sa takvom kombinacijom klubovi bi nam bili neuporedivo bolji.Razbojnik je napisao/la:Nema napredka dok se igra sporo kao prije 30 godina.
Gledam malo Dinamo i Zvezdu.. Jest Dinamo kao lagano prosao, ali ovi i Gruzijci su trcali 90 minuta, imali veci posjed od Zagreba. Fali im klasa, ali igraju ljudi i nije cudo da su jendom ili dva puta prosli u grupu europa lige. O Ludogorcima da ne govorim, trcali kontre u 120 min.. Jednostavno svi trce, samo u BiH se igra sporo. Onda ti dođe predstavnik Malte pa i on trci vise od tebe i dobije te bez neke klase, na cistu trku.
Dundalk je jucer izbacio BATE... pretrcao ih. Kratko i jasno, na silu ih izbacio.
Ja ne znam kakvi su to treneri kad se igraci vuku kao krepane kokosi.. to se od malena krivi mentalitet usadi
ovaj monako pravo gotivna ekipa,nadam da ce zadrzati prednost i proci
Sent from my iPhone using Tapatalk
Oly
Rostov.

Rostov.

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
jbt jos jedna nova izraelska ekipa bi mogla uci u grupnu fazu.
Jbm ti nasu ligu i fudbal pa sramota vise
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa realno gledajuci mi smo miljama iza Izraela, ljudi su u top15 ekonomija na svijetu. Imaju odlicne stadione kakve mi nemamo, imaju kampove. Stadioni znaju biti puni iako ulaznica bude 20 eura. Neke ekipe im vode pravi bogatasi, pa i za strane igrace lagano mogu dogovarati uvjete i privlaciti ih u ligu ..Torres_9 je napisao/la:jbt jos jedna nova izraelska ekipa bi mogla uci u grupnu fazu.
- alan_kardec
- Kontakt:
Oly, Fener, Bate, Šahtjor
Kakav će to biti žrijeb za četvrto pretkolo
Dinamo prešao u nosioce, eto im još jedne grupne faze.

Kakav će to biti žrijeb za četvrto pretkolo

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Lijep gest Delija prema Izraelu, svaka čast. 

Nije Dinamo prešao u nosiocealan_kardec je napisao/la:Oly, Fener, Bate, Šahtjor![]()
![]()
Kakav će to biti žrijeb za četvrto pretkolo![]()

- akisarajevo92
- Kontakt:
Prvi put od 1963. godine bez grckog tima u grupnoj fazi Kupa/Lige sampiona
Nosioci
Plzen
RB Salzburg
Celtic
Apoel
Legia
Nenosioci
Dinamo ZG
Ludogorets
Copenhagen
Hapoel BS
Dundalk
Nosioci
Man City
Porto
Villareal
Ajax
Borussia MG
Nenosioci
Roma
Steaua
Monaco
Young Boys
Rostov
Nosioci
Plzen
RB Salzburg
Celtic
Apoel
Legia
Nenosioci
Dinamo ZG
Ludogorets
Copenhagen
Hapoel BS
Dundalk
Nosioci
Man City
Porto
Villareal
Ajax
Borussia MG
Nenosioci
Roma
Steaua
Monaco
Young Boys
Rostov
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 04 avg 2016, 01:05, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
Hvala qurcu! Dosta mi je vise gostovanja po Pireju haha i prosipanja upisanih bodova ! Al da ekonomska kriza ne bira, dokaz je i ovaj podatakakisarajevo92 je napisao/la:Prvi put od 1963. godine bez grckog tima u grupnoj fazi Kupa/Lige sampiona

Max Allegri
- akisarajevo92
- Kontakt:
Meni zao Rome (citaj Serie A) jer su upali u nenosioce, pa su povecane sanse da ce opet biti samo dva italijanska tima u grupama LP
Don't believe the hype.
- branimir85
- Kontakt:
dosta iznenađenja,nakon koliko Šahtjor neće da igra Lp 

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- akisarajevo92
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Young Boys 
Zao mi sto Fener ispade, a eto, lopta je okrugla je li...
Celtic ima neko vrijeme se nesto kako bi reko "provlaci", ili mi se samo cini....
Anderlecht takodje iznenadjenje, tj Rostov je iznenadnje, a Belgijanci podbacili pravo...

Zao mi sto Fener ispade, a eto, lopta je okrugla je li...
Celtic ima neko vrijeme se nesto kako bi reko "provlaci", ili mi se samo cini....
Anderlecht takodje iznenadjenje, tj Rostov je iznenadnje, a Belgijanci podbacili pravo...
Roma-Borusia MG
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Samo da Monaco ne prodje u grupe... Gledam im onaj stadion i posjetu
Iskreno mi zao Fenera, eto, barem radi navijaca i stadiona.
Vidim i Irci imaju ekipu u grupi...

Vidim i Irci imaju ekipu u grupi...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.