Ko će biti prvak 2016/17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Ko će biti prvak 2016/17
Sloboda će biti prvak.Citirajte me u maju.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
PiazzaGrande
Ne vjerujem...uz stalne trzavice oko reprograma duga, Husićevo " danas hoću-sutra neću ostati u klubu" , čini mi se i nedostatka vizije što se tiče igračkog kadra ( smiješne situacije sa probama onih čađavaca )...kao i to da je i Zajko Zeba, glavni igrač, godinu dana stariji ne vjerujem da Sloboda može ponoviti prošlu sezonu...Mislim da ni Husref neće dočekati kraj polusezone na klupi Slobode...Možda griješim ali to je moje neko glasno razmišljanje...Besic je napisao/la:Sloboda će biti prvak.Citirajte me u maju.
Volim te bola'!
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Sto se tice te probe i tih ugljesa, ona je napravljena da bilo ko dodje i pokaze se. Znaci, ti i ja smo mogli otici, zabaviti se i kuciPiazzaGrande je napisao/la:Ne vjerujem...uz stalne trzavice oko reprograma duga, Husićevo " danas hoću-sutra neću ostati u klubu" , čini mi se i nedostatka vizije što se tiče igračkog kadra ( smiješne situacije sa probama onih čađavaca )...kao i to da je i Zajko Zeba, glavni igrač, godinu dana stariji ne vjerujem da Sloboda može ponoviti prošlu sezonu...Mislim da ni Husref neće dočekati kraj polusezone na klupi Slobode...Možda griješim ali to je moje neko glasno razmišljanje...Besic je napisao/la:Sloboda će biti prvak.Citirajte me u maju.
Sloboda.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa najveci favoriti su kao i uvijek Sarajevo i Zeljo, pogotovo Sarajevo sa ovim ulaganjima ako ne osvoji titulu moze se reci da im je uprava pravo nesposobna ..
Nakon njih su favoriti Zrinjski, pa nakon Zrinjskog Siroki. Siroki vise svake godine naginje nekoj borbi za Evropu. Nakon Zrinjskog i Sirokog je u borbi za Evropu i Sloboda koja je u najtezoj situaciji od ovih ekipa jer ima problema koje ostale ekipe nemaju, tj ovo nije Sloboda u punom kapacitetu.
Nakon njih su favoriti Zrinjski, pa nakon Zrinjskog Siroki. Siroki vise svake godine naginje nekoj borbi za Evropu. Nakon Zrinjskog i Sirokog je u borbi za Evropu i Sloboda koja je u najtezoj situaciji od ovih ekipa jer ima problema koje ostale ekipe nemaju, tj ovo nije Sloboda u punom kapacitetu.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 16 jun 2016, 14:04, ukupno mijenjano 2 puta.
-
PiazzaGrande
Ozbiljan klub ili onaj klub koji bi htjeo biti ozbiljan, ne dovodi igrače na probu... nego u toku aktualne sezone ima već pripremljen popis igračkih pojačanja koje bi mogao dovesti u klub za sljedeću sezonu ako su slobodni, naravno, jer kod nas u ligi bi prije umrli nego platili nekom klubu odštetu za nekog igrača...NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Sto se tice te probe i tih ugljesa, ona je napravljena da bilo ko dodje i pokaze se. Znaci, ti i ja smo mogli otici, zabaviti se i kuciPiazzaGrande je napisao/la:Ne vjerujem...uz stalne trzavice oko reprograma duga, Husićevo " danas hoću-sutra neću ostati u klubu" , čini mi se i nedostatka vizije što se tiče igračkog kadra ( smiješne situacije sa probama onih čađavaca )...kao i to da je i Zajko Zeba, glavni igrač, godinu dana stariji ne vjerujem da Sloboda može ponoviti prošlu sezonu...Mislim da ni Husref neće dočekati kraj polusezone na klupi Slobode...Možda griješim ali to je moje neko glasno razmišljanje...Besic je napisao/la:Sloboda će biti prvak.Citirajte me u maju.
Volim te bola'!
- MocMahale444
Zeljo!
Sad u igri su normalno Sarajevo I Sloboda. Široki uvijek ima solidnu ekipu. Zrinjski ispirio kaj Rifet, uzeli su prosle sezone pehar boli ih briga, mogu lagano bez pritiska uci u sezonu.
Sad u igri su normalno Sarajevo I Sloboda. Široki uvijek ima solidnu ekipu. Zrinjski ispirio kaj Rifet, uzeli su prosle sezone pehar boli ih briga, mogu lagano bez pritiska uci u sezonu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
ultra gitano
Zrinja možda i neće obranit naslov, ali među prva tri 100%MocMahale444 je napisao/la:Zeljo!
Ne znam u vas je sve do proljeća kakvo potrefi
Sarajevo i Široki su tu također pomeni standardna četvorka za
Sloboda priliku popušila ovo im je bia pomeni najveća prilika za titulu da nisu išli na oba fronta možda bi je i uzeli
- MocMahale444
Nisam mislio da ce Zrinjski ljohnuti kao Chelsea, nego mozda nece biti toliko motivisani kao sezonu prije kad su I uzeli trofej.ultra gitano je napisao/la:Zrinja možda i neće obranit naslov, ali među prva tri 100%MocMahale444 je napisao/la:Zeljo!
Sad u igri su normalno Sarajevo I Sloboda. Široki uvijek ima solidnu ekipu. Zrinjski ispirio kaj Rifet, uzeli su prosle sezone pehar boli ih briga, mogu lagano bez pritiska uci u sezonu.![]()
Ne znam u vas je sve do proljeća kakvo potrefi![]()
Sarajevo i Široki su tu također pomeni standardna četvorka za![]()
Sloboda priliku popušila ovo im je bia pomeni najveća prilika za titulu da nisu išli na oba fronta možda bi je i uzeliu ovoj novoj sezoni im predviđam od 5 do 8 mjesta zavisi sve kako krenu u sezonu
Ostale ne trebam puno ni komentirat, ne vjerujem da će se ponovit ekipa Radnika
Sto se tice Slobode, imali su priliku i zbog kupa izgubili sve. Preca im bila Titula PL, nego npr sanjati duplu krunu pa nista. Zelim im srecu neka makar uzmu kup jedan u iduce 2 godine ako nista.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Pa to i jeste ozbiljan klub, nema više kao prije što je bilo, da raznorazni menadžeri što sa naših prostora, što iz inostranstva, nude igrače i govore "ej ovaj će vam bit dobar, morate ga potpisat" a naši ga ni vidjeli nisu kako igra niti čuli za njeg. To je iza nas. Igrački kadar se popunjava na osnovu stručnog štaba i njihove ocjene i procjene i skautinga pouzdanog, ove probe su tu za takve menadžere koji tvrde da imaju dobre igrače, pa eto ti utakmica i ako si dobar dokaži se.PiazzaGrande je napisao/la: Ozbiljan klub ili onaj klub koji bi htjeo biti ozbiljan, ne dovodi igrače na probu... nego u toku aktualne sezone ima već pripremljen popis igračkih pojačanja koje bi mogao dovesti u klub za sljedeću sezonu ako su slobodni, naravno, jer kod nas u ligi bi prije umrli nego platili nekom klubu odštetu za nekog igrača...
Nekada bi se ovakvi vodili na pripreme i tek kad krene sezona ustanovilo bi se da pojma nemaju, toga više nema. Roster ekipe ne ovisi od tog ništa, trener već zna koga hoće i kakav mu igrač treba, a ovo na probi ako ijedan zadovolji to je samo dodatni plus. Ovi su dokazali da pojma nemaju i klub nije ništa dobio ali nije ništa ni izgubio time, kao što je prije znao.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
pretprosle godine predvidjali nam ispadanje,-
prosle godine predvidjali nam 5-8 mjesta
ove godine opet predvidjanja kazu 5-8,raspad,i td.
nedajte se ometati.
prosle godine predvidjali nam 5-8 mjesta
ove godine opet predvidjanja kazu 5-8,raspad,i td.
nedajte se ometati.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
GradKamena1
- Kontakt:
Zrinja ide po petu titulu to je sigurno,radi se tiho i bez velike pompe,a to nam donosi rezultate !
ŽljZnČaR.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
A vidi glasova za pseudoradnički klub. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Misimović će da zapljeni 4 glasa.High je napisao/la:A vidi glasova za pseudoradnički klub.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
1. Željezničar
2. Zrinjski
3. Široki Brijeg
4. Sloboda
5. Sarajevo
6. Radnik
7. Mladost
8. Metalleghe
9. Krupa
10. Vitez
11. Čelik
12. Olimpic
2. Zrinjski
3. Široki Brijeg
4. Sloboda
5. Sarajevo
6. Radnik
7. Mladost
8. Metalleghe
9. Krupa
10. Vitez
11. Čelik
12. Olimpic
1.Siroki Brijeg
2.Zeljeznicar
3.Zrinjski
4.Sarajevo
5.Sloboda
6.Celik
7.Radnik
8.Krupa
9.Vitez
10.Olimpic
11.Mladost
12.Metal...nesto
2.Zeljeznicar
3.Zrinjski
4.Sarajevo
5.Sloboda
6.Celik
7.Radnik
8.Krupa
9.Vitez
10.Olimpic
11.Mladost
12.Metal...nesto
- PitarBordo
- Kontakt:
Teško da može Čelik tako visoko... Obzirom da su bukvalno svi otišli...
Samo Saraj'vo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
1. Sarajevo
2. Zrinjski
3. Sloboda
4. Željezničar
5. Široki Brijeg
6. Radnik
7. Mladost DK
8. Vitez
9. Metalleghe
10. Olimpic
11. Krupa
12. Čelik
2. Zrinjski
3. Sloboda
4. Željezničar
5. Široki Brijeg
6. Radnik
7. Mladost DK
8. Vitez
9. Metalleghe
10. Olimpic
11. Krupa
12. Čelik
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
1. Željezničar
2. Krupa
za ostale me briga
2. Krupa
za ostale me briga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.