Btw ima li ko duplikat jednog od onih 5 grbova sto treba za challenge? Evra,Shaw i Clyne su mi dupli.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Jesi sve grbove dobio u paketicima ili zamjenom?BeyKopites je napisao/la:Meni jos treba samo Albanija, pa eto ako neko ima. Za razmjenu imamo samo McLaughlina iz S.Irske.
Dva vec imao (dobio u paketicima) a 2 zamijenio, jos eto Albanija ostala.ElTigre9 je napisao/la:Jesi sve grbove dobio u paketicima ili zamjenom?BeyKopites je napisao/la:Meni jos treba samo Albanija, pa eto ako neko ima. Za razmjenu imamo samo McLaughlina iz S.Irske.
Meni niko ne nudi nijedan od tih grbova za moje duplikate,tako da sumnjam i da cu zavrsiti ovaj challenge.
Pa eto ja imao Clynea,Evru i Shawa duple i nisam ni za jednog mogao dobiti neki grb.Jos ni u paketicima nisam dobio grbove.BeyKopites je napisao/la:Dva vec imao (dobio u paketicima) a 2 zamijenio, jos eto Albanija ostala.ElTigre9 je napisao/la:Jesi sve grbove dobio u paketicima ili zamjenom?BeyKopites je napisao/la:Meni jos treba samo Albanija, pa eto ako neko ima. Za razmjenu imamo samo McLaughlina iz S.Irske.
Meni niko ne nudi nijedan od tih grbova za moje duplikate,tako da sumnjam i da cu zavrsiti ovaj challenge.
Ne sjecam se stvarno, al' pusti da prođe malo vremena, challenge traje jos nekoliko dana sigurno ce ti naci matchup za zamjenu.ElTigre9 je napisao/la:Pa eto ja imao Clynea,Evru i Shawa duple i nisam ni za jednog mogao dobiti neki grb.Jos ni u paketicima nisam dobio grbove.BeyKopites je napisao/la:Dva vec imao (dobio u paketicima) a 2 zamijenio, jos eto Albanija ostala.ElTigre9 je napisao/la:Meni jos treba samo Albanija, pa eto ako neko ima. Za razmjenu imamo samo McLaughlina iz S.Irske.
Jesi sve grbove dobio u paketicima ili zamjenom?
Koje si ti imao igrace pa si ih zamijenio za ta 2 grba?
A kada si isao na I Demand jesi li isao na Add Team pa na jednu od tih 5 reprezentacija ili na Add Sticker pa na jedan od tih 5 grbova?BeyKopites je napisao/la:Ne sjecam se stvarno, al' pusti da prođe malo vremena, challenge traje jos nekoliko dana sigurno ce ti naci matchup za zamjenu.
Izvršio ja challenge odma prvi dan.ElTigre9 je napisao/la:Koliko imate ovih grbova za challenge? Ja 0 od 5...
I @Captain4 kako vec imas 40%,jesi li to vec zavrsio zadnje challenge?
Svaka ti cast,ja jos nemam nijedan grbCaptain4 je napisao/la:Izvršio ja challenge odma prvi dan.ElTigre9 je napisao/la:Koliko imate ovih grbova za challenge? Ja 0 od 5...
I @Captain4 kako vec imas 40%,jesi li to vec zavrsio zadnje challenge?
Zamijenio sam 2 čini mi se , ostalo dobio.ElTigre9 je napisao/la:Svaka ti cast,ja jos nemam nijedan grbCaptain4 je napisao/la:Izvršio ja challenge odma prvi dan.ElTigre9 je napisao/la:Koliko imate ovih grbova za challenge? Ja 0 od 5...
I @Captain4 kako vec imas 40%,jesi li to vec zavrsio zadnje challenge?![]()
Jesi li sve grbove dobio u paketicima?
I ima li ko jos kodova?
alan_kardec je napisao/la:Dešava li se ovo još nekome?
Već drugi dan mi se ovo pojavljuje. Ne mogu da se ulogujem.
balkanika je napisao/la:https://onlinestickeralbum.paninigroup.com izbrisi sve sto je iza ovoga u linku i pritisni enter
Meni 10 za bilo koji od 5 grbova.AnkleBreaker je napisao/la:12 slicica mi na razmjeni za grb Albanije ili Islanda, ali od sinoc nista.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.