62, 494, 502, 568
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ako nekoga interesuje, album je identičan, ali u srbiji i sloveniji ima u sredini priheftana narudžbenica, zato je na unutrašnjoj strani korica odštampana informacija samo za ostale tri zemlje (BIH,MK,HR)jestamaji je napisao/la:....drugo pitanje, daj neka neko iz srbije uslika zadnju unutrašnju stranicu albuma, ovaj naš ima otpozada zastave SLO/HR/MK/SRB/BIH ali je na unutrašnjoj zadnjoj stranici informacija smo za tri zemlje (BIH/HR/MK) , interesuje me da li je u srbiji i sloveniji isto tako ili drugačije?
najbolji način za saznati da li album izlazi u nekoj zemlji je instalirati panini collectors app i onda pogledati listu zemaljaUlivaca je napisao/la:Zalijepio mozda malo vise od 100 slicica, a vec 3 Petr Cech-a.![]()
Ovdje kod nas se to slabo prati, izgleda da ce se morati uzimati preko ebay/amazon, jos nema slicica u niti jednoj prodavnici...
Hvala majstore, evo tako i uradi, I na app-u se vide albumi za SP, cak I EP 2012, ali nista za 2016. Tako da budemo vidjeli, ja se nadam da su malo zakasnili, je'l stvarno ne vjerujem da ih nece biti u prodaji, pogotovo kad ima svakakvih Panini slicica za baseball, kosarku, I raznoraznih Disney budalestina...jestamaji je napisao/la:najbolji način za saznati da li album izlazi u nekoj zemlji je instalirati panini collectors app i onda pogledati listu zemaljaUlivaca je napisao/la:Zalijepio mozda malo vise od 100 slicica, a vec 3 Petr Cech-a.![]()
Ovdje kod nas se to slabo prati, izgleda da ce se morati uzimati preko ebay/amazon, jos nema slicica u niti jednoj prodavnici...
tako je bar bilo za SP, tu je bilo moguće vidjeti ne samo svaku zemlju nego i listu sličica i sve ekstra specifične sličice za te zemlje
Prije 10 godina je bilo zadnje prvenstvo kad su slicice bile 0.5 KMLillard je napisao/la:Odavno nisam skupljao i syeba ma na kiosku lik kad reče 1KM paketić .. Prije 10 godina koštali su vala manje
Kod mene najviše Češka i S.Irska, a samo jednu zlatnu imam. Baš ih malo ima izgleda.artemis77 je napisao/la:Danas ljubilarna 50. sličica u albumu, ali i prva dupla.
Iz koje repke dobijate najviše sličica? Meni Španija i S.Irska, dok čak u repki nemam ni jednu još.
Ja jednu sjajnu od pedeset zaljepljenih, znaci 3-4 puta manje nego sto bi trebalo bit po nekom prosjeku.sarajevo46 je napisao/la:Kod mene najviše Češka i S.Irska, a samo jednu zlatnu imam. Baš ih malo ima izgleda.artemis77 je napisao/la:Danas ljubilarna 50. sličica u albumu, ali i prva dupla.
Iz koje repke dobijate najviše sličica? Meni Španija i S.Irska, dok čak u repki nemam ni jednu još.
Kad se sjetim 2014. fakat je bilo puno više sjajnih.artemis77 je napisao/la:Ja jednu sjajnu od pedeset zaljepljenih, znaci 3-4 puta manje nego sto bi trebalo bit po nekom prosjeku.sarajevo46 je napisao/la:Kod mene najviše Češka i S.Irska, a samo jednu zlatnu imam. Baš ih malo ima izgleda.artemis77 je napisao/la:Danas ljubilarna 50. sličica u albumu, ali i prva dupla.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.