Football Manager 2016
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- darknes001
- Kontakt:
Re: Football Manager 2016
Znam to i pitam za narednu sezonu kako ce ici jer i ovi nasi strucnjaci jos uvijek ne znaju kako ce se iduca sezona igrati, il sam ja negdje propustio to pa nisam vidio, hocel se naredna sezona kad bude 12 klubova posle 22 kola djeliti na dva dijela i igrat 6 ekipa za prvaka a 6 za opstanak , to me zanima najvise hocel biti 4 derbija, hehee ne znam sta je murinjo i sloba zamislili
Izvini pasa i ja puno pitam,al fanatiku nase lige ipak je zanimljivo da posle 22 kola ostane 6 ekipa za titulu i 10 tekmi strasno uzbudljivih na kraju sezone
Izvini pasa i ja puno pitam,al fanatiku nase lige ipak je zanimljivo da posle 22 kola ostane 6 ekipa za titulu i 10 tekmi strasno uzbudljivih na kraju sezone
Znam za ove prve dvije sezone, ali za dalje ne. Oni to rade tako da oni imaju te zvanicne, ako saznam javim prvom prilikom 
Ako se nisi registrovao, registruj se pa mozes saznati najnovije vijesti
Mozda nekada zakasnim sa postavljanjem dodataka ovdje

Ako se nisi registrovao, registruj se pa mozes saznati najnovije vijesti

Mozda nekada zakasnim sa postavljanjem dodataka ovdje
Amer Dupovac!
Bice zanimljivo igrat sa Milanom na ovom manageru, Donnurama i Romagnoli najveci talenti na svojim pozicijama. Probacu slozit italijansku odbranu, i bez dovodjenja onih provjerenih mladih igraca (Balanta, Romero itd) nego da nadjem neke svoje pa sta bude
I ja sam mislio sa njima lagano. Iako sam igrao sa Interom prvi save na FM16 :pahmad_tz je napisao/la:Bice zanimljivo igrat sa Milanom na ovom manageru, Donnurama i Romagnoli najveci talenti na svojim pozicijama. Probacu slozit italijansku odbranu, i bez dovodjenja onih provjerenih mladih igraca (Balanta, Romero itd) nego da nadjem neke svoje pa sta bude
"We need to suffer. And we need to fight."
- QUARTERBACK
- Kontakt:
skidrow je izbacio vec instalaciju igre, ceka se samo krek, a nacekat cemo se izgleda.. 

Uskoro cu postaviti na forumu testnu verziju nase lige, pa registrujte se i pratite. A sutra cu ovdje 

Nije za igranje, jer ima puno gresaka

Nije za igranje, jer ima puno gresaka

Amer Dupovac!
Re: RE: Re: Football Manager 2016
Da ljudi naučite da to nije skidrov. Izbačena je i fifa pa se i dalje čeka crack.QUARTERBACK je napisao/la:skidrow je izbacio vec instalaciju igre, ceka se samo krek, a nacekat cemo se izgleda..
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2
Amer Dupovac!
Hvala @rahmaRahma je napisao/la:http://fmbosnia.net/index.php/topic,1712.0.html
Eto tu imate za nasu ligu testnu verziju

Momci nisam u toku, jel izasla kakva piratska verzija za nas sa tanjim novcanikom? 
Edit: Procito sam upravo post gore, nema veze hahah
Probudila mi se neka zelja za igranjem sad, nisam igro veoma dugo, jel imate kakav savjet

Probudila mi se neka zelja za igranjem sad, nisam igro veoma dugo, jel imate kakav savjet

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Imaš mogućnost igrati DEMO FM 16 ( samo polusezona ) http://www.footballmanager.com/news/play-fm16-demoSarmelino je napisao/la:Momci nisam u toku, jel izasla kakva piratska verzija za nas sa tanjim novcanikom?
Rahma je napisao/la:
Radi se

Samo naprijed
Uskoro cu vam postaviti link za skidanje nase dvije lige sa drugog foruma 
Pa derite, dok ne dodju sve lige.

Pa derite, dok ne dodju sve lige.
Amer Dupovac!
je li neko primjetio kad dođe mjesec novembar da avataru izrastu brkovi

edit:

najbolja utakmica dosada

edit:

najbolja utakmica dosada

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
http://fmbosnia.net/index.php/topic,1755
Eto tu imate link za skidanje. Inace ovo su radili kolege sa fm-balkana
Odlican je dodatak.
Eto tu imate link za skidanje. Inace ovo su radili kolege sa fm-balkana

Odlican je dodatak.
Amer Dupovac!
Odigrana prva sezona s Arsenalom, uopce i prva sezona na ovom FM-u. Napokon se uhvatilo vremena za igru
City nam je malo pobjegao i osvojio naslov, u Ligi prvaka je Barca bila prejaka, dok smo FA kup osvojili. Za pocetak nove sezone smo kupili nekoliko igraca i zadovoljni smo kako smo potrosili taj novac, iako uvijek moze bolje
Sanchez je bio najbolji strijelac lige s 29 golova i drugi strijelac lige prvaka s 14 (prvi Suarez 16). Welbeck je vrijedio jedno 30-35M i ponudim ga za 42M i PSG pristane i na kraju ovaj odbije ugovor
naravno kasnije nitko nije ponudio cak i 20M. Prodao sam ga za 10M jer ne racunam na njega, ali on ode u Newcastle a odbije PSG
Premiership 1. sezona
Liga prvaka
FA kup
Transferi 1. i 2. sezona

City nam je malo pobjegao i osvojio naslov, u Ligi prvaka je Barca bila prejaka, dok smo FA kup osvojili. Za pocetak nove sezone smo kupili nekoliko igraca i zadovoljni smo kako smo potrosili taj novac, iako uvijek moze bolje

Premiership 1. sezona
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Samo pitanje, općenito kad igrate je li pratite full match ili? 

Only comentary ili poneki match na key 

Ja sam dva puta , finale SP u Brazilu Francuska - Holandija ( FM 12 ) i CSKA - Barca ( polufinale LP , FM 12 ).MojGradMojKlub je napisao/la:Samo pitanje, općenito kad igrate je li pratite full match ili?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.