Inace igram NBA, igrao i 2015 ali nikad ovu karijeru nisam nesto pretjerano igrao.
Sto je najbitnije kako bi dobio najvise pts? Ocjena tokom utakmice ili sto vec?

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Ni na polaganje nemos normalno otic jer promasis svemiki_92 je napisao/la:kad si krs na pocetku samo zovi P'n'R, najlakse ces tako poentirati a i asistencije upisati
postavljaj blokove saigracima pa se odmotaji na stranu da imas otvoren sut (tako ces dobiti brick wall i screen outlet bedzeve)
pa ja sam na pocetku znao imati 20 asista a jedva izbrojim do 10-12 poena, em si spor, em i kad dodjes do obruca neko puhne u tebe i ti promasis
Kad budem za kompom postavicu objasnjenje i linkove za novi updateVelaGooner je napisao/la:Kako da unaprjeđujem bedževe s bronze na veći nivo? Neki su haman cijelu sezonu bronzani.
Kod: Označi sve
http://jzkzrosterupdate.blog.spot.ba/2015/11/nba-2k16-update-3-43gb.html
graficka je upitna al vjerujem da bi na medium mogao ovo poguratiozy je napisao/la:intel R core TM i5 333 CPU
3.000GHz 300GHz
RAM 8,00GB
64 BIT SISTEM
ASUS HD7750 Series
Moze li se na ovom cudu instalirati i pokrenuti i ima li torrent za igricu il ise mroe ovako preko linkova skidati?
Nisam pratio temu pa upadam ovako jbg
MirsoNi je napisao/la:Da li se negdje može skinuti novi Update 5 sa codexovim krekom, probao sam od jzkz, ali linkovi ne rade
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.