Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Nijedna uprava u BiH nema tu moc da napravi novi stadion. Azmir Husic koji je daleko najbogatiji od sportskih radnika u BiH trenutno nije u stanju to isfinansirati.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
tako je!marun90 je napisao/la: ↑04 dec 2019, 20:49Vi koji ste uz upravu mozete samo da tipkate i to je to.A i svakako ste samo imaginarni likovi sa nickovima po forumu.Kakav Husref i razlog tjeranja uprave.Istina je da je Husref samo bio okidac za ovako nesto.Pa sta je bolan sa pitsnjem stsdiona?Hej bolan ljudi zapostavljaju svoje obaveze i idu brane interese kluba po javnim tribinama i opstinskim a to bi trebali radit ljudi iz uprave koji su placeni za to.Pa nakon 70 godina su nas poslali da igramo evropu van svog grada pa zar to ne govori nista o njima.Podrska raji koja je bila danas na protestu.Sasvim pristojna brojka.Nadam.se da cemo istrajati do kraja a vi mozete samo da i dalje tipkate.
samo ova uprava je kriva što 70+ godina nemamo stadiona, jer su oni vampiri i imaju mašinu za putovanje kroz vrijeme....
nikad to ne bi saznali da nije tebe druže oooooooooooooo kako si samo pametan

podrškaaaa!!! hvala što si napravio profil da maksuz tipkaš sa nama koji tipkamo samo!!!

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ja se nadam da je Sabrina ovom Denchiju neki rod.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Ti si baš bot nekiDenchi je napisao/la: ↑04 dec 2019, 20:53tako je!marun90 je napisao/la: ↑04 dec 2019, 20:49Vi koji ste uz upravu mozete samo da tipkate i to je to.A i svakako ste samo imaginarni likovi sa nickovima po forumu.Kakav Husref i razlog tjeranja uprave.Istina je da je Husref samo bio okidac za ovako nesto.Pa sta je bolan sa pitsnjem stsdiona?Hej bolan ljudi zapostavljaju svoje obaveze i idu brane interese kluba po javnim tribinama i opstinskim a to bi trebali radit ljudi iz uprave koji su placeni za to.Pa nakon 70 godina su nas poslali da igramo evropu van svog grada pa zar to ne govori nista o njima.Podrska raji koja je bila danas na protestu.Sasvim pristojna brojka.Nadam.se da cemo istrajati do kraja a vi mozete samo da i dalje tipkate.
samo ova uprava je kriva što 70+ godina nemamo stadiona, jer su oni vampiri i imaju mašinu za putovanje kroz vrijeme....
nikad to ne bi saznali da nije tebe druže oooooooooooooo kako si samo pametan![]()
![]()
podrškaaaa!!! hvala što si napravio profil da maksuz tipkaš sa nama koji tipkamo samo!!!
![]()
bravo gigante! mozgu!

joj jeste ba papci vi što tipkate, natipka frajer 
šta ćeš ti toj dijagnozi?

šta ćeš ti toj dijagnozi?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ma besposlicar.Ja samo diskutujem i dajem neko svoje vidjenje situacije i uprave.Po meni ova uprava je jedna od najnesposobnijih ikad,koliko su ljudi promasaja imali ne znam kako se i do sad trpilo.Svakako moja rasprava sa tobom ovdje zavrsava jer sta se imam raspravljat sa osobom od koje vjerovatno imam vise evropskih gostovanja nego on utakmica na kosevu.
LP
LP
Vi pitari nekontate da ce svakom treneru biti isto koji god da dodze....dozvoljavati amaterima tipa rahmanovica koji nemaju snage za pola sata ozbiljnog fudbala da diriguraju i budu iznad kluba je ravno samoubistvu.....ovakav tretman prema husrefu ce vam se vratit kao bumerang i ja vam garantujem da ce najdalje so 24tog kola husref biti nazad na klupi i nadam se da ce ovim placipickama biti pokazan put vani
pa dobro Rahman i ostali svakako će ići, a Oskarovac neće nazad to je 100%gruezi je napisao/la: ↑04 dec 2019, 21:13Vi pitari nekontate da ce svakom treneru biti isto koji god da dodze....dozvoljavati amaterima tipa rahmanovica koji nemaju snage za pola sata ozbiljnog fudbala da diriguraju i budu iznad kluba je ravno samoubistvu.....ovakav tretman prema husrefu ce vam se vratit kao bumerang i ja vam garantujem da ce najdalje so 24tog kola husref biti nazad na klupi i nadam se da ce ovim placipickama biti pokazan put vani
apsolutno je nebitno ko je u upravi, jer mene kao fana fudbala to ne interesuje...već stanje na terenu...
situacija vrlo slična kad je Amar se vratio u želju....vratio se ne radi finansija nego radi fudbala...tom logikom i mi idemo...
- mohikanac12
- Kontakt:
umjetniksabrojem9 je napisao/la: ↑
O vi sabrinini botovi FKS74, Kirbaš sa infa, Angeli, Denci, Duplekrune i slicni, prenesite svojim nalogodavcima najvažniju poruku. Navijači nisu budale. Put kojim su krenuli kako bi zaštili svoj loš rad i užas koji prave od kluba nije dobar.
Rade istu stvari kao Senad Hadži Misimović. Samo je razlika u kvalitetu na strani Misketa. On je zaposlio agenciju AlterMedia koja je pravila botove na forumu, radio analizu nickova i razne kampanje kako bi se oko njega stvorilo jednoumjlje. U tome je uspio, svi su slijepo vjerovali, a kada je otišao na svjetlo su izašla ogromna dugovanja, porušeni poslovni odnosi, nezavršeni projekti tribina i slično. Razlika je u tome što bivša Miss Ze-Do kantona Ema Bukovica pokušaj u PRu i ne može pratiti standarde Altermedije i onoga što su radili za Željezničar. Prenesite svojim nalogodavcima da navijači, Čaršija, sve znaju. Baš sve. Ovdje sramotno prosipate priču o malom broju uposlenih, dobrom radu, pljujete tribinu, branite nešto što se ne može odbraniti. Misimović je mogao, jer je gradio i pravio, imao je na šta da prebaci fokus, a ovi naši?
Mislite da se ne zna laž o sabrininoj nagradi, tome da nije dobila nikakvo priznanje već da je o trošku kluba platila učešće na seminaru nekakvom?
Mislite da se ne zna ovaj fiktivni broj uposlenih koje naglašavate o izvještaju koliko Sarajevo ima zaposlenih? Sarajevo samo u zgradi kluba ima 30 administrativaca, što oni nisu navedeni u popisu od 87 uposlenih uključujući igrače, medicinsko osoblje? Zbog toga što je klub otvorio Firmu Maroon, koja ne spada u istu kontrolu kao FKSarajevo. Tu se Adna barbika zaposli, osobe iz članstva, novi uposleni i slično. A, da ne govorimo o ugovorima o djelu kojih ima koliko hocete. Lijepo je sada biti u FKSarajevo.
Mislite da se ne zna da je anonimni koordinator marketinga Zlatan Velić, koji ima "jako dobar" ugovor o djelu u FKSarajevo?
Mislite da se ne zna da je Ligata bio godinu dana na plati kluba preko svoje djevojke? On i jeste sa Bukovicom napravio armiju botova na forumima.
Mislite da se ne zna za gorući problem u Butmiru, da ste zaposlili tu rodice, djevojke, braću i prekršili dogovor sa Ilidžom? A, dogovor je bio da na održavanju terena rade samo ljudi iz Udruženja Boraca Općine Ilidža.
Mislite da se ne zna šta je golmanica SFK Almina Hodžić Sabrini?
Mislite da se ne zna da izmještate klub na Butmir i uzimate Hipodrom?
I tako dalje i tako dalje...
Kada govorimo o SEATima, to najbolje oslikava totalnu nesposobnost ove uprave FK Sarajevo. Na silu, lični interesi, mimo zakona, samo da se Jahić ugradi. Samo su 3 nacina na osnovu kojih se moze opravdati nabavka 32 vozila.
1. Da je klub poslovao u značajnom plusu, da je ostvaren prihod iz kojeg će se kupiti vozila. Ovako, kako smo mi uradili je kršenje zakona i iz toga proilaze krivične prijave za Jahića, direktoricu.
2. Da je klub odlučio nabaviti vozila i dodijeliti ih članovima tima koji su osvojili duple krune, tako prezentovati, a da je vozila donirao sponzor.
Šta su naši uradili? Uzeli vozila, dali 80.000 KM učešća odmah, založili klub 5 godina, napravili administrativne probleme, prekršili zakon i ŠUTE, a puštaju svoju forumsku armiju da govori i laže u njihovo ime da su to sponzorska vozila, da je to pravi potez...
3. Da je uprava donijela stotine hiljada maraka sponzorstava u klub i odlučila investirati ono što su donijeli. Realnost je da ovaj Upravni odbor niti jednog sponzora nije doveo, a nikad nisu održane press konferencije za produženje ugovora sa NIKE i Turkish Airlines. Bog zna kakav su tu zakon prekršili. Nisu donijeli sponzore, ali su zaposlili svoje ljude u klub, kao što je Bukovica sve iz svoje agencije prebacila u firmu kluba Maroon.
Podjelu među navijačima unosite vi, sabrinini plaćenici.
Svjesno prebacujete fokus sa grešaka uprave na tribinu. Ali zaboravljate da raja sve zna, da Čaršija sve zna. Brzo ćete vi nazad u Simin Han (Sabrina), Visoko (Jahić), Buturović Polje (Bilić), Zenicu (Bukovica) i Makedoniju (Ilijevski), ali ostavljate ruševinu od kluba.
Svi na istoj tribini, uz istu poruku.
Nakon ovoga više neću pisati dok administracija odstrani ove botove ili sami prestanu pisati. Vjerovatno će se ovo drugo i desiti, obzirom da kasne plate u klubu opet skoro 3 mjeseca, pa nemaju para i motiva.
Izdrzi, znam kako ti je!
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Meni nije jasno kako Pitari nakon Ibraka dovedu još veću ublehu u vidu Emira Hadžića, jarane kod njih se uprave ugrađuju u kupovinu suplemenata za igrače, a da se ne ukrade u seate i Butmir. Od kako je došao prvo Tan pa sad ovaj Nam svaka moguća ubleha prošla je kroz FKS i hajrovala koji dinar
Vracati se nece sigurno, a ostalo se slazem 100%.gruezi je napisao/la: ↑04 dec 2019, 21:13Vi pitari nekontate da ce svakom treneru biti isto koji god da dodze....dozvoljavati amaterima tipa rahmanovica koji nemaju snage za pola sata ozbiljnog fudbala da diriguraju i budu iznad kluba je ravno samoubistvu.....ovakav tretman prema husrefu ce vam se vratit kao bumerang i ja vam garantujem da ce najdalje so 24tog kola husref biti nazad na klupi i nadam se da ce ovim placipickama biti pokazan put vani
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Oni su prije derbija najavljivali da ce Rahmanovic da unisti Zeljugruezi je napisao/la: ↑04 dec 2019, 21:13Vi pitari nekontate da ce svakom treneru biti isto koji god da dodze....dozvoljavati amaterima tipa rahmanovica koji nemaju snage za pola sata ozbiljnog fudbala da diriguraju i budu iznad kluba je ravno samoubistvu.....ovakav tretman prema husrefu ce vam se vratit kao bumerang i ja vam garantujem da ce najdalje so 24tog kola husref biti nazad na klupi i nadam se da ce ovim placipickama biti pokazan put vani

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
al čajnoslu ne namjerno...
- Sjeverjecudo
- Kontakt:
Komisijama sa Grbavice,i porodici Napolia izjavljujem saucese.
Nek mu je rahmet dusi i lahka zemlja Bosanska
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
Sjeverjecudo je napisao/la: ↑04 dec 2019, 23:01Komisijama sa Grbavice,i porodici Napolia izjavljujem saucese.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Nisu ga doveli, zar on nije bio.prvi strijelc lige 2012/13 u itarskom.dresu? On je njihov, a Mirza je potencijal, da vide napredak njegov. Zeljo bi tako u buducnosti mogao Joldica , da li Jolda napreduje? Husref i Osim su realno odraz koliko je liga slaba, Siroki ima 14 igraca i uzme Zelju, na Grbavici. Osime, hej! Ti stvarno mislis da je u Zelji bolje?Pogledaj svlacionice za djecu, vuglji, vuglji.lisander je napisao/la: ↑04 dec 2019, 22:27Meni nije jasno kako Pitari nakon Ibraka dovedu još veću ublehu u vidu Emira Hadžića, jarane kod njih se uprave ugrađuju u kupovinu suplemenata za igrače, a da se ne ukrade u seate i Butmir. Od kako je došao prvo Tan pa sad ovaj Nam svaka moguća ubleha prošla je kroz FKS i hajrovala koji dinar
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
Husref oborio rekord po broju izjava za portale, printane medije, televizijske i radio stanice. Za sve je našao vremena.
Uz to nije ostao kratak feninga za otpremninu. Ispoštovan maksimalno.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Katastrofa, koji seljak iz Janje, mislim da covjek toliko voli Sarajevo da bi sad potpisoa da Zeljo osvoji titulu, samo da moze reci eto, to vam je zbog otkaza
Koji seljak samo jos nije dao izjavu za animal planet
Koji seljak samo jos nije dao izjavu za animal planet
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.