@Neutral
e ybga onda. Mrsko mi placati ostale arene kad nema EPL

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Hoću.nedim1993 je napisao/la:imam i ja 500 stranica prava iščitat hoćeš da se mijenjamo ?
Imam 2 mjesečno.asunsao je napisao/la:pocetak mjeseca, a ti citas lektiru, uozbilji seLBJ MVP je napisao/la:Ima nas koji imamo i lektiru čitat...
Ne kajem se ja ni zbog čega.Ne bih mogao živjeti tako.Neutral je napisao/la: @Lbj
Uživaj u njima, vjeruj mi da ćeš se kajati ako neku ne pročitaš.
i moja jaranica je u Tuzli upisala. ne ide joj matematika pa mi dolazi ovih dana da vježbamo zajednoBosniacum Lilium je napisao/la:ja upisao ove godine masinstvo jer me to nesto prvilaci, a jbga, ako ga planiram zavrsiti, onda cu se vjerovatno halaliti s kosom
Pisac je očigledno bio napušen.Ne možemo tako,trebaš nešto teže uraditi.nedim1993 je napisao/la:da studiram ..ne volim pravo al imam privredno
![]()
LBJ MVP al i da naučiš i naravno izađeš na ispit. ja tebi fabulu i šta je pisac htio da kaže uradim
Trenutno tako razmišljam,a vrijeme nek stane malo.Meni se ne žuri nigdje.Neutral je napisao/la: @Lbj
Nisi ni prvi ni posljednji koji je tako razmišljao. Vidjeti ćeš ako Bog da kako vrijeme promijeni sve.
pa znala je da nema sta tamo traziti ako ne zna matematiku. To je sve taktika moj drug, znala je ona sta ce traziti od tebenedim1993 je napisao/la:i moja jaranica je u Tuzli upisala. ne ide joj matematika pa mi dolazi ovih dana da vježbamo zajednoBosniacum Lilium je napisao/la:ja upisao ove godine masinstvo jer me to nesto prvilaci, a jbga, ako ga planiram zavrsiti, onda cu se vjerovatno halaliti s kosom
![]()
privatni časovi iz diferncijalnih jednačina i trigonometrije besplatno. uvijek sam bio fin drug mojBosniacum Lilium je napisao/la:pa znala je da nema sta tamo traziti ako nema matematiku. To je sve taktika moj drug, znala je ona sta ce traziti od tebenedim1993 je napisao/la:i moja jaranica je u Tuzli upisala. ne ide joj matematika pa mi dolazi ovih dana da vježbamo zajednoBosniacum Lilium je napisao/la:ja upisao ove godine masinstvo jer me to nesto prvilaci, a jbga, ako ga planiram zavrsiti, onda cu se vjerovatno halaliti s kosom
![]()
ne pustaj dok je dobro ne izvjezbas. Inace mislim na matematiku