FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Manijakk
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Manijakk » 14 dec 2009, 13:50

mirzza je napisao/la:http://www.glassrpske.com/vijest/6/hron ... edjen.html

http://www.glassrpske.com/vijest/13/spo ... cajca.html

19.10.2008 prezivio tesku saobracajnu nesrecu gdje mu je otac poginuo
To ovaj novi golman :o

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 14 dec 2009, 13:58

Ima 19 godina. To je taj garant.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

maximus_genius

Post Postao/la maximus_genius » 14 dec 2009, 14:23

imali ko vjesti iz sporta onih novina o ljozetu mom jedinom

Manijakk
Kontakt:

Post Postao/la Manijakk » 14 dec 2009, 14:48

Mislim da vise ne trebamo dovoditi nigere u Zelju... Svaka cast Bubi, ali skupo nas dodjose crnci jbg....

maximus_genius

Post Postao/la maximus_genius » 14 dec 2009, 14:58

Manijakk je napisao/la:Mislim da vise ne trebamo dovoditi nigere u Zelju... Svaka cast Bubi, ali skupo nas dodjose crnci jbg....
Pa kad su oni levati iz prosle uprave usrali i nisu se dogovorili pa sad moramo dat 150 hiljada eura!!!To je za zelju previse eeeeeeee da nemoramo dat voih 150 hiljada eura mogli bi doves extra pojacanja...

Manijakk
Kontakt:

Post Postao/la Manijakk » 14 dec 2009, 15:54

maximus_genius je napisao/la:
Manijakk je napisao/la:Mislim da vise ne trebamo dovoditi nigere u Zelju... Svaka cast Bubi, ali skupo nas dodjose crnci jbg....
Pa kad su oni levati iz prosle uprave usrali i nisu se dogovorili pa sad moramo dat 150 hiljada eura!!!To je za zelju previse eeeeeeee da nemoramo dat voih 150 hiljada eura mogli bi doves extra pojacanja...

Slazem se. I ja sam prije mislio da su ti igraci iz afrike jeftini... Jesu al u q..

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 14 dec 2009, 17:07

Manijakk je napisao/la:

Slazem se. I ja sam prije mislio da su ti igraci iz afrike jeftini... Jesu al u q..
pa i jesu jeftini, ako uprava zna raditi, bilo je jos crnaca u Zelji tipa Amanaka, Da Silva i jos bruku njih zasto za njih ne placamo naknadu, za sve je kriva uprava, da su se dogovorili s ovim iz Dakara tada, kad je prelazio, dali bi oni Bubu za sitne pare, ove smo ga doveli bez ugovora i na*ebali... ;)
BRAVE HEART 1979-2005

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 14 dec 2009, 17:16

Na greskama se uci...sada cemo valjda paziti na uefina pravila kada su transferi u pitanju, pa makar dolazili i sa Djevicanskih ostrva...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

maximus_genius

Post Postao/la maximus_genius » 14 dec 2009, 17:18

pa i jesu jeftini, ako uprava zna raditi, bilo je jos crnaca u Zelji tipa Amanaka, Da Silva i jos bruku njih zasto za njih ne placamo naknadu, za sve je kriva uprava, da su se dogovorili s ovim iz Dakara tada, kad je prelazio, dali bi oni Bubu za sitne pare, ove smo ga doveli bez ugovora i na*ebali... ;)[/quote]

Joj :o kad spomenu ove druge ja se preplasi :shock: daj boze da nebude sad jos koji stotinjak hiljada eura za njih :(

@Seyo_TM ja mislim da ova uprava ne bi napravila ovo ,znaci ne bi(to znaci da ovo nije greska vec da je namjerno uradjeno da bi sto brze doveli igrace,prodali i sebi pare u djep)! ja mislim da je prosla uprava samo uzimala pare koliko je mogla dok nije zeljo bio u VELIKOM MINUSU a sa parama od dijalibe,stilica i dr.sad ne znam koliko se dobijalo od ostalih.

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 14 dec 2009, 17:33

samo nemoj te opet poceti raspravu na relaciji prosla sadasnje uprava
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 14 dec 2009, 17:51

19TM87 je napisao/la:samo nemoj te opet poceti raspravu na relaciji prosla sadasnje uprava
Vec smo i previse raspravljali o ovome...reklo se 500puta gdje su isle pare za vrijeme prosle uprave...
Samo pogledajte kako Zujo prica o senegalcima, kao da nisu ljudi...tako je isto rekao kad se trebao zalit za ove pare,ali sad vise nemoze...a i to sam vec rekao..."i taaaj si nam pricalaaa" :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Har3
Kontakt:

Post Postao/la Har3 » 14 dec 2009, 18:02

Ja ne znam sta je problem sada, sta vam je zujo trn u oku, zujin nemar ga je nakon toliko godina opet doceko, **** on ce se opet nosit s tim, sta li je ta uprava poslije njega radila.Po meni je sasvim nebitno iz kojih se razloga zujo vratio, al' je cinjenica da su stvari krenule na bolje, da se na grbavici igra bolji fudbal, da se ulazu pare u igracki kadar, koliko toliko, da dobro stojimo na tabeli, da se prati plan zacrtani. A sto se tice izjava u novinama, sta treba da vas laze, da kaze da je sve divno i bajno, ako moze da se ustedi koji dinar na porezu, zasto da ne.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 14 dec 2009, 18:04

Har3 je napisao/la:Ja ne znam sta je problem sada, sta vam je zujo trn u oku, zujin nemar ga je nakon toliko godina opet doceko, **** on ce se opet nosit s tim, sta li je ta uprava poslije njega radila.Po meni je sasvim nebitno iz kojih se razloga zujo vratio, al' je cinjenica da su stvari krenule na bolje, da se na grbavici igra bolji fudbal, da se ulazu pare u igracki kadar, koliko toliko, da dobro stojimo na tabeli, da se prati plan zacrtani. A sto se tice izjava u novinama, sta treba da vas laze, da kaze da je sve divno i bajno, ako moze da se ustedi koji dinar na porezu, zasto da ne.
Ustedices na porezu :roll: ahhaa

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 14 dec 2009, 18:56

Kada su dovedeni Diatta i Dialiba,pravilo na koje se Fifa sada poziva nije bilo na snazi,elem dobicemo mi nekih 100k eura za Cocalica ako potpise negdje sada...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

maximus_genius

Post Postao/la maximus_genius » 14 dec 2009, 19:33

bistrikboy je napisao/la:Kada su dovedeni Diatta i Dialiba,pravilo na koje se Fifa sada poziva nije bilo na snazi,elem dobicemo mi nekih 100k eura za Cocalica ako potpise negdje sada...
Ovo prvi put cujem uradis nesto nakon 1 godinu se pojavi pravilo za to sto si uradio i moras platit kaznu daaaj to je smijesno :mrgreen:

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 14 dec 2009, 20:21

bistrikboy je napisao/la:Kada su dovedeni Diatta i Dialiba,pravilo na koje se Fifa sada poziva nije bilo na snazi,elem dobicemo mi nekih 100k eura za Cocalica ako potpise negdje sada...
Ovo prvi put cujem uradis nesto nakon 1 godinu se pojavi pravilo za to sto si uradio i moras platit kaznu daaaj to je smijesno :mrgreen:
Pomalo glupa pravila, necu da govorim protiv fife ,strpace me u zatvor(novo pravilo). :mrgreen: :mrgreen: :geek:

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 14 dec 2009, 20:22

5. Jula 2001. godine je uvedeno plaćanje naknade za treniranje. Bubu i Diattu smo doveli nekad kasnije.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 14 dec 2009, 20:29

http://bozidar.hajduk-online.com/index. ... &Itemid=28
kad se vec nagada onda idemo dalje u spekulacije :lol:
uefa je vec dokazala svoje pravo lice na barazu tako da svi manji ce uvijek trpiti ;) ali opet ovo pravilo nemora toliko ni lose znaciti jer imamo i mi od mnogih igraca nadoknade tako da ovo pravilo u sustini nije lose

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 14 dec 2009, 21:24

Željovac je napisao/la:5. Jula 2001. godine je uvedeno plaćanje naknade za treniranje. Bubu i Diattu smo doveli nekad kasnije.
stupilo je na snagu tek 2005.godine...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 14 dec 2009, 21:33

vjeran1987 je napisao/la:http://bozidar.hajduk-online.com/index. ... &Itemid=28
kad se vec nagada onda idemo dalje u spekulacije :lol:
uefa je vec dokazala svoje pravo lice na barazu tako da svi manji ce uvijek trpiti ;) ali opet ovo pravilo nemora toliko ni lose znaciti jer imamo i mi od mnogih igraca nadoknade tako da ovo pravilo u sustini nije lose
II?Sta je s ovim golmanom? :?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.