AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

crvenocrni
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la crvenocrni » 26 feb 2012, 00:27

Da je babi muda bila bi znamo sta, Milan je dao 2 gola a jedan nije priznat i bio je bolja ekipa u vise od 2/3 utakmice, skontaj ti...

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 26 feb 2012, 00:28

a ti racunaj 2-0 i izbacivanje jednog napadaca i ubacivanje jedno defanzivnog igraca pa razmisli kako bi Juventus zabio 2 gola a pritom Milan uopste ne napada da zabije treci pogodak(dok se ovako nije zatvarao da bi probali zabit taj eventualni drugi)
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 26 feb 2012, 00:29

crvenocrni je napisao/la:
sarajlija89 je napisao/la:Milan je odigrao sjajnu takticku utakmicu, ali im je u finsu ponestalo snage...

Juve je bio nemocan 70 minuta, sto zbog nesretnog gola, sto zbog lose pocetne postavke Contea, ali Milan je bio rastrcan, pokrivali su prostor i presing pravili, uz sjajno markiranje nasih igraca... nista nismo mogli.

Vrlo dobro ste odigrali, iako to neki mozda i ne shvataju.... ali eto...

Nepriznati gol je, ispostavilo se, odredio tok i sam rezultat utakmice, ali eto....remi je realan...
Kako molim te nakon svega ovoga sto napises na kraju kazes da je remi realan, jednostavno ne shvatam neke ljude. Znaci Milan bio bolji 70 (nek je 60) minuta, dao 2 gola od kojeg jedan nije priznat i opet remi najrealniji, jednostavno ne shvatam koliko god se trudio...
Imao je Juventus bolje sanse (Estigarribia u prvom i Q u drugom), Milan nije imao neke, ali je kontrolisao igru i zatvorio prilaze...

Juve je imao i neke druge statisticke parametre na svojoj strani, kao posjed lopte.... ovo naravno kazem ne racunajuci te ponistene golove.... ne zelim raspravljat oko toga.... komentarisem ono sto je bilo na terenu.... i eto...nekako je remi najrelaniji, bez tih nekih nesretnih okolnosti koje su obiljezile mec...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 26 feb 2012, 00:30

adointer je napisao/la:a ti racunaj 2-0 i izbacivanje jednog napadaca i ubacivanje jedno defanzivnog igraca pa razmisli kako bi Juventus zabio 2 gola a pritom Milan uopste ne napada da zabije treci pogodak(dok se ovako nije zatvarao da bi probali zabit taj eventualni drugi)
zabili smo mi Napoliu u jos goroj situaciji dva gola, pjevaj ti borbene.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 26 feb 2012, 00:32

http://bhsupersport.webnode.com/news/ot ... c.facebook" onclick="window.open(this.href);return false;
Valjda nije bilo ovo ovdje..
Celik!3,2,2.

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 26 feb 2012, 00:36

Dobro, po vama zasluzili ste bod a po meni niste iako ne kazem da niste zasluzeno gol dali ali to je vec kada je trebalo po svim zakonima fizike i trigonometrije i sta ti ja znam cega trebalo bit 2-0 i pitanje je kako bi sve to izgledalo nakon toga. Na nasu zalost pravila nisu ispostovana i vi ste na kraju dobili bod koji niste zasluzili. Idemo dalje...

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 26 feb 2012, 00:39

Podsjeti me ovo vcrs kako Juventus osvaja naslove.. :evil:
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 26 feb 2012, 00:42

crvenocrni je napisao/la:Dobro, po vama zasluzili ste bod a po meni niste iako ne kazem da niste zasluzeno gol dali ali to je vec kada je trebalo po svim zakonima fizike i trigonometrije i sta ti ja znam cega trebalo bit 2-0 i pitanje je kako bi sve to izgledalo nakon toga. Na nasu zalost pravila nisu ispostovana i vi ste na kraju dobili bod koji niste zasluzili. Idemo dalje...
da je Mexes dobio crveni kad je trebao bilo bi mnogo drugacije, a sbb kbb mozemo tako do sutra.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 26 feb 2012, 00:43

Barney Stinson je napisao/la:Podsjeti me ovo vcrs kako Juventus osvaja naslove.. :evil:
Bravo trollu,potkupili smo sudiju,prvo smo se dogovorili da Milanu poništi čist gol,pa onda nama da ne budemo providni,bravo,samo nastavi tako.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 26 feb 2012, 00:47

Barney Stinson je napisao/la:Podsjeti me ovo vcrs kako Juventus osvaja naslove.. :evil:
Samo da mi je znati koja je svrha ovog posta :?

Nebitno, zasluzeno ili ne obje ekipe su i dalje u igri za scudetto, sumnjam da ce se neko jos tu prikljuciti sto je neko gore naveo da bi se to moglo desiti. Ima jos dosta da se igra a jos je tu i kup :D
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 26 feb 2012, 00:48

JuveSissoko je napisao/la:
crvenocrni je napisao/la:Dobro, po vama zasluzili ste bod a po meni niste iako ne kazem da niste zasluzeno gol dali ali to je vec kada je trebalo po svim zakonima fizike i trigonometrije i sta ti ja znam cega trebalo bit 2-0 i pitanje je kako bi sve to izgledalo nakon toga. Na nasu zalost pravila nisu ispostovana i vi ste na kraju dobili bod koji niste zasluzili. Idemo dalje...
da je Mexes dobio crveni kad je trebao bilo bi mnogo drugacije, a sbb kbb mozemo tako do sutra.
Jos samo da na ovo odgovorim i gotovo. To tvoje subjektivno misljenje meni ne pije vode kao i onaj gol Matrija sto je ponisten gdje su milimetri odlucivali jeli ofsajd ili nije tako da se to i nemoze smatrat nekim previdom. Ali ono sto je 100% ocigledno kao ponisteni gol Milana to je vec nesto sasvim drugo. Da je bila identicna situacija na drugoj strani ja bi to prihvatio kao kardinalnu gresku i priznao da je Juventus ostecen. Zbog ovih stvari fudbal mi se sve vise gadi jer sudije toliko uticu na igru da ovaj sport sve vise lici na rukomet sto se toga tice. Toliko od mene sto se tice derbija...

UlicniMuzicar
Kontakt:

Post Postao/la UlicniMuzicar » 26 feb 2012, 01:14

IlPrincipe je napisao/la: slika
Večeras će biti karanja starice...

(truba=tromba, trombare (trubiti)=karati)

(starica, ili stara gospođa je aluzija na "Vecchia signora", ili "Stara Dama")
Zadnja izmjena: UlicniMuzicar, dana/u 26 feb 2012, 07:40, ukupno mijenjano 1 put.
www.ulicni-muzicar.****

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 26 feb 2012, 02:12

nije mi se dalo komentarisati prije utakmice, neznam što i sad išta pišem al eto :roll:
nakon silne halabuke kako se nekog krade a za nekog drugog krade desi se ovo i začepi gubice takvima
slika
umjesto 2-0 i hvala i doviđenja sudija ih ostavi u igri, plus još i izmasakriraju pred kraj igrače milana 3-4 puta a suđenje tipično juventusovsko.
ali naravno da nije tragedija kad milan sa kombinovanim sastavom zabije 2 gola za poluvrijeme i sa bomelom, mintarijem i nocerinom kontroliše igru sve je jasno ko je najozbiljniji kandidat za titulu, kad se ozljeđeni i suspendovani(hmmm baš 3 utakmice da ne igra sa sudijskim miljenicima iz torina) sve će doći na svoje.

inače gledao u kafani gdje i nije bilo milanista ali svi su se složili da je ovo suđenje sramota, pa ovaj gol muntarija je i saša matić vidio, al to je čuveni stilo juve,
hvala, doviđenja i prijatno ;)
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 26 feb 2012, 02:20

slika
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 26 feb 2012, 02:48

tony-mortale je napisao/la:umjesto 2-0 i hvala i doviđenja sudija ih ostavi u igri, plus još i izmasakriraju pred kraj igrače milana 3-4 puta a suđenje tipično juventusovsko. ali naravno da nije tragedija kad milan sa kombinovanim sastavom zabije 2 gola za poluvrijeme i sa bomelom, mintarijem i nocerinom kontroliše igru sve je jasno ko je najozbiljniji kandidat za titulu, kad se ozljeđeni i suspendovani(hmmm baš 3 utakmice da ne igra sa sudijskim miljenicima iz torina) sve će doći na svoje.
Shvatam da si razocaran na suđenje, jer ono je pomoćnik morao vidjeti :roll: , ali sad da ste toliko ostećeni i niste, Vidal je dobio crveni za svoj start, dok dva druga mesera nisu (Mexes i Bomel). Kako ste smiješni za tu kaznu sa Ibrom, pa Krasić za simuliranje dobio prošle godine 3, i nije igrao protiv Milana, pa šta. I da ti još jednom ponovim Juventus da se gure ne bi Milanu dosuđivali penale kao na traci, dalje onda bi svirali penale protiv Siene i Parme u korist Juventusa, ali nije bilo tako. Ne znam koje večeras na poluvremenu bio u sudijskim odajama :roll: :oops:
inače gledao u kafani gdje i nije bilo milanista ali svi su se složili da je ovo suđenje sramota, pa ovaj gol muntarija je i saša matić vidio, al to je čuveni stilo juve, hvala, doviđenja i prijatno ;)
I Juvetusu je poništen čist gol, jeste da je bilo teško vidjeti, ali je bio čist!
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 26 feb 2012, 02:54

baš sam evo čitao razne portale i našim jezicima i stranim i svi kažu milan pokraden, samo ovdje nije, znači čistih 2-0 u prvom poluvremenu, i to je to, ende, finito, konec, kraj.
ovih dana sam pričao o suđenju jer sam očekivao ovako nešto i opet sam bio u pravu 8-)
naravno da se po ko zna koji put ovo neće spominjati među pojedincima ili će se pokušati naći izgovor, ali činjenica je ova

Suci ukrali Milanu pobjedu nad Juveom
http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/noc-uz ... 01140.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;

neću na drugim jezicima ovaj svi razumiju ;)

suci u prvom poluvremenu, kod vodstva Milana 1:0, "nisu primijetili" da je Milan zabio još jedan regularan gol! Muntari je pucao glavom iz blizine i lopta je prešla gol-crtu za oko metar. Iskusni Buffon se sjajno snašao i trzajem je izvukao iz gola i tako prevario suca, pa je ostao samo jedan gol prednosti za Milan, koji je u prvom dijelu praktično razbio Juventus i trebao je imati i osjetniju prednost od one koju mu je donio Nocerino u 15. minuti udarcem iz daljine opalio, kada se lopta odbila od jednog od igrača Juventusa, promijenila smjer i prevarila Buffona.

Juventus je u nastavku uspostavio ravnotežu, ali nije imao nikakve izgledne prilike za izjednačenje sve do 83. minute, kada je Pepe nabacio s desne strane, a Martr je s par metara zabio u mrežu za konačnih 1:1. Do kraja je još branič gostiju Vidal dobio crveni karton.

Robinho: Ovakve pogreške odlučuju Scudetto

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 26 feb 2012, 02:59

tony-mortale je napisao/la:Juventus je u nastavku uspostavio ravnotežu, ali nije imao nikakve izgledne prilike za izjednačenje sve do 83. minute, kada je Pepe nabacio s desne strane, a Martr je s par metara zabio u mrežu za konačnih 1:1. Do kraja je još branič gostiju Vidal dobio crveni karton.

Ako ono od Quagliarelle nije bila 100% prilika onda ja ne znam šta je :roll: , i vezi tog rezultata 2:0, Juventus se ove sezone već jednom vratio nakon zaostatka od dva gola, tako da niko ne može tvrditi da tako ne bi bilo i večeras, jer Juventus je svakako dao dva gola u drugom dijelu.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 26 feb 2012, 03:03

juventus 0244 je napisao/la:
tony-mortale je napisao/la:Juventus je u nastavku uspostavio ravnotežu, ali nije imao nikakve izgledne prilike za izjednačenje sve do 83. minute, kada je Pepe nabacio s desne strane, a Martr je s par metara zabio u mrežu za konačnih 1:1. Do kraja je još branič gostiju Vidal dobio crveni karton.

Ako ono od Quagliarelle nije bila 100% prilika onda ja ne znam šta je :roll: , i vezi tog rezultata 2:0, Juventus se ove sezone već jednom vratio nakon zaostatka od dva gola, tako da niko ne može tvrditi da tako ne bi bilo i večeras, jer Juventus je svakako dao dva gola u drugom dijelu.
ovo je C/P sa najposjećenijeh hr portala, znači naslov im je suci pokrali milan, to je ta slika koja sad ide u svijet pa će se neki opet čuditi što se juve u većini djelova zemaljske kugle smatra lopovskim klubom, jbg nije gol ako lopta pređe metar liniju-kad je juve u pitanju mora zatresti mrežu :lol:

UlicniMuzicar
Kontakt:

Post Postao/la UlicniMuzicar » 26 feb 2012, 07:42

Bianconeri1988 je napisao/la:slika
Ostaje nam samo da plačemo (naslov filma)

scenario, režija i u glavnim ulogama...

(zaista postoji taj film, ovde je i plakat sa zamenjenim licima)
Zadnja izmjena: UlicniMuzicar, dana/u 26 feb 2012, 09:41, ukupno mijenjano 1 put.
www.ulicni-muzicar.****

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 26 feb 2012, 08:04

juventus 0244 je napisao/la:

haters gonna hate, vidis da lik zatvori oci nad crvenim kartonom Mexesa, nad 100% prilikom Quaga i cistim ponistenim golom Matria.Njemu je ba bitna slika Juventusa u svijetu, to dovoljno govori kako je "on gledao" utakmicu.
Slicno ti je bilo i sa farsopoliem, jak medijski uticaj kuca naklonjenim(dosta njih u vlasnistvu vožda im) milanskim klubovima je odradio pola posla.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.